eyiyimisssssssssssss o zamanBen de az once katildim gruba. Hedef kilom 55. Aynı kilo civarlarindayiz şu an sanırım. Hepimize kolaygelsin
ayni tekkenin dervisiyiz
zikrimizde ayniiiiii
ama bir sor niye.
ben beril canimHosbulduk. Siz ne zamandır burdasiniz, biraz tanitsaniz ya kendinizi :)
ben sana baska dusunduydumMerhaba canim ben çiğdem hedef kilolarimiz ayni ama ben 66 kiloyum senden 1 fazla kac yasindasin spor yapiyo musun istersen bi hafta yarisiriz senle de
Mayıs'tan beri burdayım ben ..70 ten 58,8 e düştüm ..2 çocuğum var ..hobim diyet yapmakHosbulduk. Siz ne zamandır burdasiniz, biraz tanitsaniz ya kendinizi :)
Rın rınnneyiyimisssssssssssss o zaman
madem ortak yonleriniz var
hadi sizi orti ilan ettim
bu hafta yarisin bakalim
hangi pehlivan daha cok zayifliyacak
yok giiiiiiiiiiiiiiiiKilo verme ödülü mü
abbauuuuuuuuuuuuu ayagiyin tozuiyla ne gazi kizRın rınnn(ama ben cok gaza geldim şimdi)
sabah kahvaltıyı zengin tutup aksama doğru azalmışsın çok güzel afiyet olsunsabah 09.10
domates,salatalık, 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 yk yulaf ezmesi,tarçın, 4 yk yoğurt karışımı yedim,şekersiz çay
14.10
5 yk zeytinyağlı yeşil fasülye,altın süt, 1 tane nektarin
14.55
1 su brd. nane,ıhlamur,limon çayı içtim.(Sabah uyandığımda boğazım şişmişti ve yanıyordu kahvaltıdan sonra öğlen 2 ye kadar uyudum halsizlik vardı üzerimde bu çay çok iyi geldi.)
18.40
5 yk yoğurt, keten tohumu ve çörekotu karışımı yedim, çoban salata
Su; 3100 cc oldu
Spor: 40 bacakları mideye çekme, 40 squat, 40 sağ ve 40 sol bacak açma , 40 çapraz mekik, 40 kick dog arka bacağı esnetme hareketi, 50 tane mekik (Bunların sayısı az biliyorum ilk günüm diğer günler artacak)
80 dk. leslie yaptım . Aslında spor yapmayacaktım bugün ama beril ablama ne derim dedim.@berilceee sözü aklıma geldi gerçekten yolu neden uzatayımki dedim.Hepiniz iyiki varsınız bu grup iyiki var .
sabahki börekleri gün içinde dengelemek bir başarıdır tebriklerMerhaba kızlar
Bol eksili bir haftadan sonra motivasyonlar tavan maşallah
Böyle devam
Menü
Sabah (8.45)
2 dilim patatesli börek
1 domates
Biraz salatalık
Ara: yeşil çay
Öğlen: salata
Ara: 2 domates ve biraz peynir :)
Yeşil çay
Kahve
Akşam:
1 kase cacık
Ara: yeşil çay
Su:3l
Spor: 45 dk yürüyüş
güzel menü canım dengeli afiyet olsunMenü
Sabah:
1.5 seftali 2 kasik chia koyarak yaptigim chia pudinginden bi kase
Öğlen:
Tavuklu yesillik salatasi
Maden suyu sade
Ara: 1 elma 5 cig findik
Akşam:
2 biber dolmasi biberler minikti ondan 2 tane
Yarim kase yoğurt
Su 2.5 litre yatana kadar 3u gecer
Spor: yarim saat hizli bisiklet
Jullian michaels 30 days
şekeri birden bire kesmiyorsanız da azaltarak bırakabilirsiniz mesela 2 şeker atıyorsanız 1e düşürün sonra yarim derken bırakırsınız biz kadınlar neleri başaramıyoruz ki bunu yapamayacaksıniz bence başarırsınızAh keşke içebilsem şekersiz. Coook denedim inanin. Şekersiz icemedim. Çok da seviyorum çay icmeyi. Baktim sekersiz içemiyorum toptan çay icmeyi biraktim ben de. Ama o zamanda hiç keyif yapamamis oldumBen de yediklerime dikkat edip kilo vereceğim zamanlarda sekerli çayın kalorisini de hesaba katip da listemi yapiyorum. Aslinda sekerli cay yerine ne biyim hacmi cok kalorisi az olan yesil salata yulafli meyveli atistirmalik tarzi gibi birşeyler yesem yeri ama kendime anlatamiyorum
Cok başarılı tebrik ederim. Pazartesiden cumaya tahminen bir kilo verebilirim. Varım tabi yarışa. Ay ben bu gruba bayildim. SupersinizMayıs'tan beri burdayım ben ..70 ten 58,8 e düştüm ..2 çocuğum var ..hobim diyet yapmak
İnşallah sende bir an önce hedefine ulaşırsın ben şu an tatildeyim pazartesi yarışabilirim Cuma'ya kadar var mısın ?
yeliz ben sna bu hafta ormangozlu ve sena yi munasip gorduydumMayıs'tan beri burdayım ben ..70 ten 58,8 e düştüm ..2 çocuğum var ..hobim diyet yapmak
İnşallah sende bir an önce hedefine ulaşırsın ben şu an tatildeyim pazartesi yarışabilirim Cuma'ya kadar var mısın ?
yok be canimsabah kahvaltıyı zengin tutup aksama doğru azalmışsın çok güzel afiyet olsun
sabahki börekleri gün içinde dengelemek bir başarıdır tebrikler
güzel menü canım dengeli afiyet olsun
şekeri birden bire kesmiyorsanız da azaltarak bırakabilirsiniz mesela 2 şeker atıyorsanız 1e düşürün sonra yarim derken bırakırsınız biz kadınlar neleri başaramıyoruz ki bunu yapamayacaksıniz bence başarırsınız
ay evet cok süperimCok başarılı tebrik ederim. Pazartesiden cumaya tahminen bir kilo verebilirim. Varım tabi yarışa. Ay ben bu gruba bayildim. Supersiniz
ben sana baska dusunduydum
malum bu hafta listeler bekler
yeliz benim bu takimda küs olduklarim varGençler yanı tamam olurzAten spora takılacaktım onlarla
Trakyaliyim da ben kapi gicirtisina oynar bizim oralar. Ondandir. Bi de gerçekten cok istiyorum kilo vermeyi. Hazirbulunusluluk tam yaniabbauuuuuuuuuuuuu ayagiyin tozuiyla ne gazi kiz
coskuyu vermediydik ki daha
kapi gicirtisindan sen cosacan listede ne olacan bilemedim
ya sen beni fethettin ahanda su mesajlaTrakyaliyim da ben kapi gicirtisina oynar bizim oralar. Ondandir. Bi de gerçekten cok istiyorum kilo vermeyi. Hazirbulunusluluk tam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?