Yeliz abla senlede yarisirim ben su an 4 rakibim oluyor galiba vaays bu yaristan birinci cikarsam vay bana :)))Aaaa kimki
Ben yarışırım Bayramdan önce pek güzel olurzAten bugün kaçamak yaptım Cuma diye şimdi haftaya cumaya başlangıç yapcam hemen
canim senin avatari goruncebugünkü menüm
sabah 10.00
1.5 kk peynir
5 yeşil zeytin
çeyrek haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 dilim tt ekmek
ara 12.30
yarim muz
ara 15.30
1 elma
Akşam
1.25 tavuk baget kendi suyunda yağsız pismis
1 kepçe yoğurt corbasi
2kaşık pilav
su en az 2 litre içmişim dur ölçmedim
spor ev temizliği ve 25 dakika kadar kızımla horon
parcala bunlari yaglarini burunlarindan getir emiYeliz abla senlede yarisirim ben su an 4 rakibim oluyor galiba vaays bu yaristan birinci cikarsam vay bana :)))
Üzülme canim arada bir tökezleyebiliriz önemli olan her ne kadar bozsak da kilo veremesek de tamamen bırakmamak kaldığımız yerden devam etmekGünaydın kızlar. Anca uyandım. Bu ara ne çok uyuyorum. Yorgunluğum çıkmadı demek ki hala.
Ben de giremedim listeye henüz1 haftam boşa gitti. 68.6 yı görmüştüm ne güzel şuan başlangıç kilomdayım. 69.1 dikkat edemedim bu hafta edemedim
Kabızlık için kuru kayısı , kayisili form çayı , mısır puskullu çay , keten tohumu öneriyorum canımBen su ara kabizlikla uğraştığım ve oncesinde bi haftada 3 kilo verdigim icin meto yavasladi yoksa hirs yapmama bakar coktur benim 10 15 kilo verdigim :)
kiz cavras ne zaman bitecek bu azalmis kacaklarÜzülme canim arada bir tökezleyebiliriz önemli olan her ne kadar bozsak da kilo veremesek de tamamen bırakmamak kaldığımız yerden devam etmek
Ben bu forum sayesinde ilk defa bu kadar kararliyim ve kendime güveniyorum
Önceleri midem bulanincaya kadar yemek yerdim üzülürdüm ama sonra umrumda olmazdı
Ama artık bu forum sayesinde sorumluluk hissediyorum bu insanlara karşı kacamaklarim eskiye oranla azaldı
o caylar bagsiklik yapiyor fazla icmeyinKabızlık için kuru kayısı , kayisili form çayı , mısır puskullu çay , keten tohumu öneriyorum canım
ahahaha aynen şimdi sen diyince farkettim eyvah ne yedimi şimdiye kadar ne yedim ama ona sayayımeyiyimisssssssssssss o zaman
madem ortak yonleriniz var
hadi sizi orti ilan ettim
bu hafta yarisin bakalim
hangi pehlivan daha cok zayifliyacak
bu saymalar artmasinahahaha aynen şimdi sen diyince farkettim eyvah ne yedimi şimdiye kadar ne yedim ama ona sayayım
bu kiloya gelirkenki yediklerimi diyorum canım şimdi kararliyim insallah zayıflayacağım 2. bebeğe hamile kalmadan 10 kilo vermeliyim yoksa yusyuvarlak bir şey olurumbu saymalar artmasin
yoksa bende saymaya baslarim ama benim saymam eccikkkkkkkkkk cemkirmeye benzer
acayip vicdan azabi cektiririm
sen vicdaninla cebellesirken bende mest olurum
Dur beril abla daha yeni başladık 10 senedir ölesiye yiyom bu kaçamaklari da tek seferde bırakmam mümkün olmaz valla bünyem kaldırmazkiz cavras ne zaman bitecek bu azalmis kacaklar
senin bir kotu menunu daha gorursem ne olacagini tahmin et emi narinim
adin gibi ol zayifla narin bir hatun ol benden kurtul yoksa...............aman aman
Ben görmedim ablakizlar benim ilk ve son halimi merak edeniniz varmi
sanirim yok hepiniz gordunuz
sey diyecektim seyyyyyyyyyyyyy kiskandiracaktim
watsap koru oldu sankiiiiiiiii
Vaaay kaptan ödül koyduu :)))parcala bunlari yaglarini burunlarindan getir emi
kazan bende sana bir odul veririm sanal manal olsada
Tamamdır mis gibi tazecik sebzelerimi alayım yarındanYeliz abla senlede yarisirim ben su an 4 rakibim oluyor galiba vaays bu yaristan birinci cikarsam vay bana :)))
sana terlik firlatmiyacamDur beril abla daha yeni başladık 10 senedir ölesiye yiyom bu kaçamaklari da tek seferde bırakmam mümkün olmaz valla bünyem kaldırmazşaka maka ama bana şu 41 numara terliklerinden firlatsana kendime geleyim ciddiyim bak sen bana kizinca kendime geliyom bu hafta mutlaka listeye girmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?