Zilli ana candır cana yarar yağlara zarardır ama kendisine küsüm şu ara barışmak için bekliyorum halaBide bi pilates muhabbeti gördüm girmezsem olmazpilates jilliandan sonra kesmiyor beni ya
41 kereSon olarak kan tahlillerimde bi sey cikmadi daş gibiyim masallah :)
Haklisin cnaim. Degisiyor zamanla ama sanirim ben degistigini goremem. Belki kizim gorurValla ya mahalle baskisi resmen annem biliyorda kimseye söylememi istemedi bende söylemedim. Burada bir seyi yapmak sorun değil aslinda yaptığını milletin öğrenmesi sorun çok garip ve baskıcı bir anlayış
Noooldu neden küstün bakimZilli ana candır cana yarar yağlara zarardır ama kendisine küsüm şu ara barışmak için bekliyorum halaormangozlu
Tatilden önce en son görüştük dahada görüşemedik barış çubuğu bulup tüttürmem lazım en acilindenNoooldu neden küstün bakim
Amin canim.Aman boyle hep mutlu gitsin canim.
Ben ordan LG V10 oldum fiyati uygun ekrani buyuk ve simdilik hic sorun cikarmadi.Aa cok tesekkurler canim bir bakayi. Bir suredir sorun cikartiyor. Kacis yok o telefon alinacak.
Aslinda yuzden zayif olanlar hep hosuma gitmistir benim. Ama yuzu canlandirmak icin istersen gunde 1 kere buzlarla masaj yap cok ise yariyor. Ve tabi gece gunduz surekli nemlendir.Kilo verirken ilk yüzümden veriyorum zaten silik yuzum kiloma gore simdiden gozlerimin alti cöktü. 10 kilo versek nasil olacak kimbilir. Bunun icin bir tavsiyeniz varmi kizlar.
Valla bende baya zamandir yapmiyorum ama cok titredim en son ya napsak tekrar baslasak miTatilden önce en son görüştük dahada görüşemedik barış çubuğu bulup tüttürmem lazım en acilinden
Afiyet olsun arkadasim. Kurabiyeyi telafi etmis gorunuyorEvvet buyrun menü :)
Sabah:
malum bir cikolata dolgulu kurbiye
1 haslanmis yumurta
2 koslenmis yesil biber
Domates
Salatalik
1 kk peynir
Ara: 2 incir
Ara: 1 kuru kayisi
4 cig badem
Aksam: 1 yt menemen
1 kase cacik
1 dilim tam tahilli ekmek
Spor: leslie 3 mil
50 squat
Su: 3 litre
Toplam 870 kalori oldu
Slm canim iyi gidiyor diyet. Ama kizim krese basladi baslayali iyice huysuzlandi. Insallah alisir 2 haftamiz daha var. Degilse bilmyorum ama bir cozum dusunmek lazim. Sen nasilsin Nalancim?@DeryaOnDiet Canım nasılsın kızın nasıl diyet nasıl gidiyor
teşekkür ederim zümremHayır sen her dem her kiloyla güzel olan kadınlardansın şekerim
Zümrem afiyet bal şeker olsun
Oh cok sukur.Son olarak kan tahlillerimde bi sey cikmadi daş gibiyim masallah :)
Gercekten cok kotu oldu bu resim. Ama gercek bu. Yemeye devam edersek boyle olur sonumuz.Eeee bunu da görün de kaçamak yapın bakalım bu akşam
Yaşasın kötülük
Teşekkür ederim iyi sayılırım biraz zaman tanı ama oyun çocuğu olmadığı için kreşe alışma süresi nasıl olur bilemiyorum burda olsan annen veya babaanne devreye girer diyeceğim orda öyle bir şansında olmaz değil mi kolaylıklar diliyorum zor bir süreçSlm canim iyi gidiyor diyet. Ama kizim krese basladi baslayali iyice huysuzlandi. Insallah alisir 2 haftamiz daha var. Degilse bilmyorum ama bir cozum dusunmek lazim. Sen nasilsin Nalancim?
Slm canim.Selamlar 13. Takimin guzel kizlari sabah kendi takimim diye buraya yazmisim ama olsun keyifler yerindedir umarimberilceee kaptanim nasilsin
Afiyet olsun canim. Tam da persembe gunune yakisir menu ve sporHazır gelmişken ben de yazayım menümü:
Sabah: (11:00)
2 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
Domates
1/2 elma
Ara:
2 bardak light süt
1/2 elma
Akşam: (17:30)
2 tane tavuk köfte
Büyük kase salata
1 bardak ayran
Su: 3.5l şimdilik
Spor: 25 dk cardio, 60 dk pilates
Afiyet olsun canim. HarikasinBende yazayım bakayım çıkmadan
Sabah
Lor peynirli salata yeşilliklerle tatlandırılmış
1 dilim ekmek
Ara
Sade kahve 5 badem
Öğlen
3 köfte bol salata 1 ayran
Ara
1 erik 3 fındık
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
2 köfte
Çoban salata kırmızı soğan salatası off sumaklı hemide
Su 3 litre
Spor 100 jj 1 saat yürüme
Afiyet olsun canim. Tam da persembe gunune yakisir menu ve spor
Afiyet olsun canim. Harikasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?