Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menun cok iyi erken kalkmakta bir arti bence
Ben erken kalkmaya bir alisamadim uyumakta kilo yapiyormus
bana kalsa geç kalkarım canım benimki tamamen mecburiyetten kalkıp okula ise gidiyorumama böylelikle metabolizmayı çalıştırmış oluyoruz bu sayede
maşallah süper gelsin eksiler

eridin bittin kız maşallah listen çok güzel afiyet olsun
Son olarak kan tahlillerimde bi sey cikmadi daş gibiyim masallah :)
maşallah canım geçmiş olsun

Ne yazik ki canim esimin annesi uzun yillar once vefat etmis. Benim annem de Turkiyede. Bakiciyi da hic istemedim hani en azindan kreste diger cocuklar var yalniz kalmaz diye. Sabahlari stres oluyor cocugum. Ins alisir yavas yavas

ayyy kızlarrr :) ben de kendimi aynada bir güzel görüyorum, bir fit görüyorum.. bir insan kendini 78 kiloda öyle görür mü, görüyorum işte.. bilinçaltım bana oyun mu oynuyor ne yapıyor..
Ne guzel iste gorunusunden mutlusun. Hem mutlu ol sev kendini hem de daha bir guzel olmak icin ugras

Gelsiin eksilerr

Super canim.

Ohh masallah canim tam persembe gunu icin guzel bir diyet.

Ben bugün kahvaltida lor peynirine keten tohumu karistirdim. Keten tohumunu havanda ezdim. (bi yerde duymustum öyle öğütülmüş&ezilmis olmasi lazim diye? Sizce doğru mu bu bilgi? Zor oldu cunku havanda dövmek
Canim hazir ogutuculer var ben ondan kullaniyorum. Ogutulmus alma sakin. Ogutulunce en kisa surede tuketilmesi lazim.

Menun gayet iyi canim. Afiyet olsun.

Ohh menu de spor da super

Senin hic kotu menunu gormedim canim zaten. Sporun da cok iyi

Bir menu de benden gelsin
Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Bol yesillik ve domates
Cay

Ara 1 seftali
8 badem

Ogle
4 kasik etli nohut y.
2 kasik bulgur pilavi
Salata

Ara
1/2 etiform
1 bard. Ayran

Aksam
3 dl. Ekmek
Koz patl. Salatasi
Deniz borulcesi salatasi
Cacik

Ara ( henuz yemedim ama)
3 kayisi
1 bard. Sut

Su yatana kadar 3 lt. Olur
Spor 30 dk. Kond. Bisikleti
45 dk. Yuruyus

Gun icinde yesil cay kahve maden suyu

afiyet olsun ablacım maşallah çok istikrarlı ve disiplinli bir şekilde ilerliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…