14. Haftalık düşük yapmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende tedaviyle hamile kalip cocuk sahibi oldum oyuzden ne yasadiginizi cok iyi anliyorum,ama bunun sorumlusu hamile kalabilen hic kimse degil oyüzden hamile kalan ama dogurmak istemeyen insanlarla kendinizi kiyaslamayin lütfen.
allah sevdiği kuluna istedigi seyleri hemen vermez ararttirirmis kulum bana biraz daha dua etsin diye sizdende bunu istiyordur belki.

Çocuğun geleceğini sağlamak tek babanın görevi de değil ama. Anne olarak bizde önlem alabiliyoruz elimizden geldiği kadar. Kimsenin yarına çıkacağı dair garantisi yok
Orası öyle tabi ama bir anne çocuğunun karnını ( maddi olarak ) doyurmayı düşünürse konudaki gibi o zaman normal bir psikoloji ile çocuk yetiştiremez ki. yani anlatmak istediğim bu.

ne anlatmak istediğimi anlamamış insanlara laf anlatmak istemiyorum. Size ne ya allahla konu sahibinin arasında.. sizler dört dörtlük insanlar mısınız? vicdan kasıyorsunuz, sevişmeye hiç girmiyorum basitleşmeninde ötesine iniyorsunuz

Oncelikle soyleyeyim sunu: 10 haftanin uzerinde kurtaj bence de cinayet. Ama asiri kirici olacak biliyorum hatta duygusuz otesi olacak ama kendimi tutamayacagim: evlat diye cirpindigi icin kurtaj olmak isteyenleri kinayan kadinlar kinamak yerine koruyucu aile neden olmuyor mesela? Yarisi cocuk olan 60.000 kisilik burundililerin yasadigi multeci kampinda calisiyorum bu kadar zor durumda cocuk varken evladim ille benim genlerimi tasisin diye cirpinmayi da sacma buluyorum. Madem cirpiniyorsunuz yurtlara gidin tecavuze filan ugrayip kurtaj olmak isteyen caresiz kadinlari kinayacaginiza Yani onlarca kimsesiz cocuk var anne baba bekleyen

Iyi de 14 haftalik bebegi aldirin diyorsunuz bu yasal degil ki..yasal sure 10 hafta..gecti artik.
Konu sahibi yasal sureyi asmissiniz daha once karar vermeliydiniz buna.

İş sadece kadının istemesiyle bitmiyor çünkü. Kadın sevgisini, emeğini bir başkasının doğurduğuna gözü kapalı veriyor ama bunun bir de eş kısmı var. Eş ailesi, akrabaları, kendi aileniz... Bu ülkede tüp bebek tedavisinde erkeğin spermleri kullanılmıyor, başka erkeklerin spermlerini kullanıyorlar düşüncesine inanıp tüp bebek tedavisine yanaşmayan erkekler var.

Ben hamileyim ve o minicik kalbiyle hayata tutunuyor.. nohut kadar birsey.. sizinki 14 haftalik kiymayin yazik.. sizin caniniz parcaniz o .. kinamiyorum ama yapmayin.. bu dunyanin diger tarafida var..

Karnim agridi okurken stresten o cocuk icin ne diim... yaziklar olsun

Kınamıyorum kızıyorum!!!
14 hafta dediğin 3,5 ay
3,5 ay önce çok mu muhteşemdi hayatın
Sevişmeye gelince pabuçsuz koşun sorumluluğa gelince bik bik bik
Seni de kocan olacak kalıpsızı da Allah bildiği gibi yapsın

Cok dogru soyluyorsunuz. Aslinda amacim baska insanlarin secimlerini yargilamak degil. Benim de tup bebek tedavisi goren ve acisini yakindan bildigim tanidiklarim var. Ama kendi sicak evinde otururken kendi kocasi cocuga bakmaya hazirken siddete middete ugramazken sanki asiri kutsal bir sey yapiyormuscasina "Ben burda cocuk diye cirpiniyorsam kimse kurtaj olmasin!!!" Ukalaligina asiri sinir oldum. Gelsin onu bizim multeci kampimizda 15 yasinda bir tabak kuru fasulye yemegi icin seks yapan ve hamile kalan burundili kiz cocuguna soylesin yiyorsa. Ben cocuk diye cirpiniyorum sen kurtaj olma desin. Sanki bana cirpiniyor. Cirpiniyorsa kendi rahat yuvasinda sicak evinde kendi genleri devam etsin diye cirpiniyor.

Bebek 4 haftalik degil yalniz 14 haftalik
Konu sahibi,yolu neredeyse yarilamissin. Konus cocuk esirgemeye ,ver bebeğini madem.
Nice insan bekliyor sirada, birisinin istemedigi-cope attigi-tuvalette biraktigi bebegi prensesler gibi büyütmek icin. Belki de yillardir bekleyen harika bir ailenin bebegi olacak doğunca. Neden canına kiyasin ki?
En yakin asdep'e git. Senin mahallene bakan kisiyle konuş. Onlar sana bir cozum bulacaklardır. Para yardimi- kalacak yer yardimi gibi konularda. Biraz düze cikarsin...doğum zamani da bu düşüncelerin geçerliyse devlet eline birakirsin.
Bu bebegi dusureceksin de ne olacak? Cana kıymayı gec kolay mi oyle bebek dusurmek? Ya sen de ölürsen kanamadan? Gerideki cocugunu o merhametsiz adama birakir ote tarafa gidersin artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…