- 17 Aralık 2015
- 27.099
- 49.547
- 598
- Konu Sahibi Nazlicannars
-
bende tedaviyle hamile kalip cocuk sahibi oldum oyuzden ne yasadiginizi cok iyi anliyorum,ama bunun sorumlusu hamile kalabilen hic kimse degil oyüzden hamile kalan ama dogurmak istemeyen insanlarla kendinizi kiyaslamayin lütfen.Aklima gelenleri soylemeye dilim varmiyor. Bi yanda evlat diye cirpinan biz bi yanda bizim hayalimiz olana kolay kavusmus ve bunun kiymetini bilmeyen siz. Ey büyük Allahim ne edersen güzel edersin vardir bir hikmeti. Bizim sinavimiz evlat sahibi olamamakken siz canilerin sinavida size sunulan mucizeyi katketmek. Allah akil fikir VİCDAN versin size.
Orası öyle tabi ama bir anne çocuğunun karnını ( maddi olarak ) doyurmayı düşünürse konudaki gibi o zaman normal bir psikoloji ile çocuk yetiştiremez ki. yani anlatmak istediğim bu.Çocuğun geleceğini sağlamak tek babanın görevi de değil ama. Anne olarak bizde önlem alabiliyoruz elimizden geldiği kadar. Kimsenin yarına çıkacağı dair garantisi yok
ne anlatmak istediğimi anlamamış insanlara laf anlatmak istemiyorum. Size ne ya allahla konu sahibinin arasında.. sizler dört dörtlük insanlar mısınız? vicdan kasıyorsunuz, sevişmeye hiç girmiyorum basitleşmeninde ötesine iniyorsunuzSiz gerçekten akılsızlığı,tebbirsizliğin sevişip eee allah verdi ama istemiyorum düşüreceğim mantıgının imtihan olduğunumu düşünüyoruz.
Ya da çocuğu olamayan kadınların da.
Sağlıkla Alakası yok tabii canım onun kesin allah istemiyor bebelerinin olmamasını imtihan ya işte ama yine de bilimi bi deneyelim ...
Aaa aslında tedavi olunca bebek olabiliyormuş imtihan ouf lot...
Konu sahibin de bebeğini allah verdi dedi ki! Bak bunu kesin düşüreceksin senin imtihanı da böyle seçtim..Zaten korunmanı da ben istemedim.
Beyniimizi kullanamadığız zamanlar imtihan ...
Doğruyu yaptığımız zaman ödül değil mi ?
Ay canım benim sagol o güzel yüregin içinBiliyormusunuz Yorumunuzu okuyunca nedense bende ağladım şimdi
Iyi de 14 haftalik bebegi aldirin diyorsunuz bu yasal degil ki..yasal sure 10 hafta..gecti artik.Adam daha olan çocuğuna bakmıyormuş gerçekçi olmak lazım oyle diyen bi Adam in çocuğunu doğurmak olmaz bence yazik degilmi hayati mahvolacak bi insan bunu yaşayan bilir sadece buyuyunce o çocuk keske beni doğurmasaydın dicek çektiği açılar yüzünden bence son kez konuşup bebegin babasiyla karar verip aldırın
Oncelikle soyleyeyim sunu: 10 haftanin uzerinde kurtaj bence de cinayet. Ama asiri kirici olacak biliyorum hatta duygusuz otesi olacak ama kendimi tutamayacagim: evlat diye cirpindigi icin kurtaj olmak isteyenleri kinayan kadinlar kinamak yerine koruyucu aile neden olmuyor mesela? Yarisi cocuk olan 60.000 kisilik burundililerin yasadigi multeci kampinda calisiyorum bu kadar zor durumda cocuk varken evladim ille benim genlerimi tasisin diye cirpinmayi da sacma buluyorum. Madem cirpiniyorsunuz yurtlara gidin tecavuze filan ugrayip kurtaj olmak isteyen caresiz kadinlari kinayacaginiza Yani onlarca kimsesiz cocuk var anne baba bekleyen
İş sadece kadının istemesiyle bitmiyor çünkü. Kadın sevgisini, emeğini bir başkasının doğurduğuna gözü kapalı veriyor ama bunun bir de eş kısmı var. Eş ailesi, akrabaları, kendi aileniz... Bu ülkede tüp bebek tedavisinde erkeğin spermleri kullanılmıyor, başka erkeklerin spermlerini kullanıyorlar düşüncesine inanıp tüp bebek tedavisine yanaşmayan erkekler var.
Karnim agridi okurken stresten o cocuk icin ne diim... yaziklar olsunMerhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
İş sadece kadının istemesiyle bitmiyor çünkü. Kadın sevgisini, emeğini bir başkasının doğurduğuna gözü kapalı veriyor ama bunun bir de eş kısmı var. Eş ailesi, akrabaları, kendi aileniz... Bu ülkede tüp bebek tedavisinde erkeğin spermleri kullanılmıyor, başka erkeklerin spermlerini kullanıyorlar düşüncesine inanıp tüp bebek tedavisine yanaşmayan erkekler var.
Bebek 4 haftalik degil yalniz 14 haftalikAdam daha olan çocuğuna bakmıyormuş gerçekçi olmak lazım oyle diyen bi Adam in çocuğunu doğurmak olmaz bence yazik degilmi hayati mahvolacak bi insan bunu yaşayan bilir sadece buyuyunce o çocuk keske beni doğurmasaydın dicek çektiği açılar yüzünden bence son kez konuşup bebegin babasiyla karar verip aldırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?