14. Haftalık düşük yapmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yasal olarak süre geçmiş.
Madem kötü bir evliliğin vardı kötü giden evlilikte bebek neden yaptınız ?
Hadi istemeden oldu o zaman iki kişinin sorumluluğu yine.
Mecbur maddi olarak bakacak.
 
ha yaşayan çocuğunu öldürmüşsün ha karnındakini.ailen ile konuş başlarda annen falan bakarsa çocuklarına sen çalışır hem ailene destek olursun hem evlatların yaşamış olur.ilerleyen dönemde devlet kreş desteği veriyor yarısını karşılıyor.zor bir süreç allah kimseye yaşatmasın
 
Bu kadar kötü bir evlilikte eşinizle nasıl aynı yatağa girdiniz?
Çocuk sahibi olmak için yanan tutuşan insanlar var. Karnındaki evladı sağlıkla dünyaya gelsin diye duayı duaya ekleyenler var . Yapmayın. Rabbim o çocuğun rizkina kefil
 
Kocan sana nafaka vermicek mi bosaninca, bakarsın onla hem bir oglun daha varmıs, belediyeden yardım talebinde bulun. Eger cidden cozum ararsan bulursun, kolay olani secip kendi cocugunu oldurmeyi dusunme lutfen. Allah yardımcın olsun saglikli dusunmeniz dilegiyle.
 
Bu ülkenin kanunları var. Öyle bakmam etmem yok. Babası Size maddi destek vermek zorunda. Yasal olarak.
çok kötü bir psikolojide olduğunuzun farkındayım. Gerçekten üzüldüm sizin için. Ben kim insanları kınamak kim. İnsanların Asla dedikleri şeyler hep başlarına geliyor. Kınadığını bir şekilde yaşıyorsun. Öyle veya böyle karşısına çıkıyor. Ama evladında ama başka bir yakınında. Ama illa çıkıyor.
Lütfen daha sağlıklı düşünmeye çalışın. Kendi sağlığınızı tehlikeye atmayın. Doktor kontrolünde olmadan bu işler olmaz. 14 hafta baya gelişmiş bir fetüs bu. İlk haftalardaki gibi küçük bir hücre kitlesi değil. Çok iyi düşünün. Sonradan çok üzülebilirsiniz.
 
Aldırılma süresi geçmiş, 14 haftalık olmuş farkında mısınız?
 
Travmalarınızla kendinizi her gece ağlarken bulduğunuz odanızın dışındaki insanlar sizin de benim de çok güçlü ve mutlu olduğumuzu düşünüyor ve bu gerçeği yansıtmıyor olabilir. Devlet desteği ok ama o sevgi boşluğunun çok çok istisnalar olmakla birlikte maalesef yerinin dolduğunu düşünmüyorum. Allah kimseye yaşatmasın ama yaşanıyor işte
 
Yargılamıyorum. Kınamıyorum. Demek ki gerçekten zor durumdasınız ki bunları düşünüyorsunuz. Hangi anne bunu düşünür yoksa.

Ama yapmayın, bir şekilde doğurun, bakamıyorsanız da sosyal hizmetlere verin. Orada ona sevileceği, iyi bakılacağı bir aile bulunacaktır. Ayrıca bu kadar büyümüş bebeği düşürmeye çalışmak kendi hayatınızı da tehlikeye atmanız anlamına geliyor, bir nevi intihar. Yine yazıldığı gibi kan kaybından sağlığınızın tehlikeye girmesi çok olası.

Hamileliği tamamlayacak durumunuz da mı yok?
 
Berbat bir evlilik ama birliktelik yaşıyorsunuz 3 ay öncesine kadar.
Spiralle korunmanıza rağmen gebe kaldığınızı da söylüyorsunuz.
E o halde bırakın da doğsun.
Zaten bir evladınız daha varmış, bir tane daha olacak sadece. Ve o iğrenç adam da paşa paşa bakacak çocuklarına.
Yani öyle kınamayın ayıplamayın linçlemeyin demekle olmuyor, önünü sonunu düşünecektiniz.
Zaten yasal da değil isteğiniz.
Umarım kalbinize merhamet gelir kıymazsınız.
İlle de bakamam derseniz devlet baba bakar elbet.
 
yeni okudum burayı.
gerçekten adınıza çok sevindim. Dilerim hayatınız bundan sonra hep yolunda gider iki evladınızı da sıkıntısız, sağlık ve mutlulukla büyütürsünüz.
içinizdeki gücünüzü keşfettiğinize gerçekten çok sevindim.
 
Bu çocuğu doğurduğunda babanın da ona karşı sorumluluğu oluyor. Yani imkanı yok yardımsız bırakamz sizi. Devlet nafaka alır. Doğum masrafları vvs hepsi ondan olur. 18 yaşına kadar da nafaka süreci devam eder. Eğer bebeğini sevebileceksen doğur. Bak ben evlat istiyorum eşim istemiyor diye kafayı yemek üzereyim..
 
Pardon da ne hakkınız varda biz de helal etmiyorsunuz ? Beraber yedik içtik galiba? Allah’ım yaa komedisiniz ahahshhsjdjd
Ne hakkımı ?
Hak sadece beraber yemek içmektenmi ibaret öylemi öğrendin ?
Zaten bunu bilsen kalkp buraya böyle saçma şeyler yazmazdın
Rabbim sana hidayet versin.
 
Nasıl tuhaf bir algıya sahipsiniz böyle? Ille de birine sitem edeceksen sizi böyle mantıksız düşünmeye ve davranmaya itecek kadar bir şeyin eksikliğini çektiren yaratıcıya sitem et.
Pardon burda kalbı atan canlı bir varlığı katletmeye calişan bir bayan tuhaf algıya sahip olmuyorda
benmi tuhaf algıya sahip oluyorum.
Yaradana Sitem neden edeyim pardonda ?
İman yönünden sıkıntınızmı var ??? Rahatsız rahatsiz konuşup durmayın ordan klavye arkasından.
Allah için konuşun.
Yaa sokakta köpek kedi öldürenlere Katil diyoruz evladının hayatınana son veren katıl değilmidir o halde !!!??
 
Merhaba kardesim, Ben seni ne kinarim ne de yargilarim. Hersey insanlik hali ve Ben senin ne sartlar altinda evlendigini ve yasadigini bilmiyorum. Ama, o soguk kalpli ve merhametsiz yobaz adamdan ayrilacagina iyi karar vermissen.
Ben de sein gibi tam kararimi verdigim siralarda, kocamdan ayrilmaya, 2 aylik hamile oldugunu ögrenmistim. Hemde korunma hapini kullandigim Halde. Benim yasamim kocamla bir kac hafta cok iyi ve neseli gecerdi, sonra birkac hafta tam tersi. Bir ayrilmak isterdim, sonra yine istemezdim. Ama bu kararlar hep icimden gecerdi. Benim oglum 19 yasinda ve kizim 15 yasindaydi, hamileligimi ögrenince. Bende ilkönce soka girdim. Hemde cok güzel ve baya iyi kazancli isim vardi. Sonra cocuk icin kararimi verdim. Tam 18 haftalikken, cok agir bi kanama oldu ve hastaneye gideye kadar, sanki cesmeyi sonuna kadar acmisim gibi kann geliyordu. Cocugu kaybettim. Sana Tip veremem, nasil cocuk düsürülür diye ama seni cok iyi anliyorum. Turkiyede bir sosyal memleket olsa, esasinda bu zor duruma gelmezdin. Nekadar grotesk bir durum var, bir tarafta yardim ihtiyac ne kadar cok insanlar var, öbur tarafta 5 dakikalik camiye Limousine ile camiye giden zenginler var ve fakirin hali den, yardima ihtiyac olanin hali den anlamiyorlar.
Selamlar
 
İyi de bu bir kiyaslama degil ki. Akli basinda olan kendi sorununu baskasiyla karsilastirmaz. Bu tamamen vicdani bi durum. Dogurmak istememek bana gore bir secenek degil evlenmeden oncede cocuk dusunmuyorkende bu boyleydi benim icin. Benim icin diyorum cunku burada herkes kendince cevaplar veriyor kendi görüşüne kendi kafa yapisina gore. Ben oyle düşünüyorum diye karsindakide öyle dusunecek degil tabiki.
Suan çocuk sahibi olsaydim da bu yazdiklarimdan farkli birsey yazmazdim. Zannettiginiz gibi degil bende yok sende var niye var degil. Allah o cani emanet ettiyse o emanete ihanet etmemek mesele. Bize sunulan şeylerden hangisi hayir hangisi şer bilemeyiz cani almakta vermekte bizim haddimiz degil. Bu konudaki bebeğin yok diye baskasi doğurmak zorunda mi mantığıda baydi gercekten. Herkes ozgurdur fakat bu platforma 14 haftalik bebeğimi düşürmek istiyorum diye yaziyosa biri din vicdan ve ahlak duyarlarinada hazirlikli olacak. Onu öldürmekle kocamdan bosaniyorum diye dogmus olani öldürmek arasinda fark mi var. O bebek dunyaya gelmek istiyomu diyenler Allah askina bu seçenek çocuğa nasil sunulur nasil iletişim kurup cevap alacaklar belki istiyor belki hayatta cok iyi yerlere gelecek. Size sunulsaydi hayir mi diycektiniz
 
Bir erkek hem de bosanmak uzere oldugun bir erkek ben cocuga bakarim dogur dedi sen de onun ustune evligim berbat ama bari dogurayim dedim, simdi kocaman bir bebegi nasil oldururum diye buraya konu aciyorsun kardes ??? Kurtaj hakkini yasal zamaninda kullansaydin o zaman akilli olup ??

Boyle doy doy akilli bir anne, dogur bakarim diyen bir baba!, bu zeka seviyesinde ebeveynlere sahip o cocuga cidden acidim. Siz 2nizden de bir halt olmaz bu kadar yazayim. Cocuga hayatta bol sans dilerim baska ne denir bilemedim.
 
isin vicdani boyutuyla ilgili bir yorum yapmadim ben zaten
yoruma yazdiginiz hic bir seyle ilgili yorum da yapmadim hatta size iyi bir sey soyledim aksine ama siz anlamadiniz sanirim
 

Konu sahibesi zaten akilsiz ve cahil, bu sacmaliklara kalkisirken pekala kendi de olebilir
 
Carpitmayin burda kimse tecavuze ugrayan kadınları kinamadi. Evlat edinmek konusunda ahkam kesmekte haddiniz degil. Madem öyle sen bi cocugu evlat edin. Herkes kendi kanindan kendi genlerini taşıyan evladi olsun ister kimse bu konuda yargilama yapamaz tartismaya acik bile degil. Ugrasirsin denersin olmaz artik oluru da yoktur ozaman yine aile kendi isterse gider evlat edinir. Oturdugunuz yerden cocugun olmuyuyosa evlat edinin duyarini birakin. Gercekten gereksiz. Bugun olmuyor belki yarin olacak birileribe yardimci olmak iyi insan olmak sadece evlat edinmekle olmuyor yasamadiginiz bilmediginiz konularda üstten konusmayin bence. evlat edinmek kolay mi sadece sen ve eşinden ibaretmi hayat. Boyle ciddi bi konuda ne kolay yargi yapiyosunuz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…