- 6 Şubat 2020
- 55
- -24
- 1
- 34
- Konu Sahibi Nazlicannars
-
Yok en son görüştüğümde esin olmadan almam dedi bende vazgeçtim zaten doğuracağımDoktora gittiniz mi ?doktorla gorusseniz o daha iyi yönlendirir bence sizi . Hayırlısı olsun hakkınızda
Çok teşekkür ederim az önce komsum iş buldu bana, insallah rast giderse iki çocuğumada bakabilirimHangi şehirdesin günahsız melek için destek olmak isterim yeni anne olmak zor psikolojik açıdan zayıf hissederseniz
Aha ha başkasına vermeyecek kadar vicdansız değilsin ama aldırmayı isteyecek kadar vicdansızsin... Hey yavrum hey..Niye öyle bir şey yapayım doğduktan sonra başkasına verecek kadar vicdansız değilim hayat ona zindan olmasın diye böyle bir düşünceye kapıldım
Sabahtan beri burdasınız bi gidin artık işinize bakın ne gereksiz bir insansiniz siz yaAha ha başkasına vermeyecek kadar vicdansız değilsin ama aldırmayı isteyecek kadar vicdansızsin... Hey yavrum hey..
Bide bu konuyu acipta insanlari gunahlariniza ortak etmeyin..şahit tutmayın.
Kapattirin bı zahmet konunuzu..
Doğunca devlet kurumuna teslim edin.Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Ahaa haaSabahtan beri burdasınız bi gidin artık işinize bakın ne gereksiz bir insansiniz siz ya
Aha ha başkasına vermeyecek kadar vicdansız değilsin ama aldırmayı isteyecek kadar vicdansızsin... Hey yavrum hey..
Bide bu konuyu acipta insanlari gunahlariniza ortak etmeyin..şahit tutmayın.
Kapattirin bı zahmet konunuzu..
Siz gerçekten akılsızlığı,tebbirsizliğin sevişip eee allah verdi ama istemiyorum düşüreceğim mantıgının imtihan olduğunumu düşünüyoruz.bu dünyanın imtihan dünyanı olduğunu biliyorsunuz değil mi ? kimi çocuğu olur onunla imtihan olur kimi de çocuğu olmaz onunla imtihan olur ... siz istediğiniz halde olmuyor ya da siz istiyorsunuz diye istemeyen insanların vicdanını sorgulamak size düşmez bu bir.
ikincisi bu arkadaşın ne yaşadığını biliyor musunuz? anlayabilmeniz için empati yapmanız lazım ama empati duygunuz olsa bu kadar ağır konuşmazsınız. herkes sizin gözünüzden bakamaz. aynı fikirde değilseniz cevap vermeyin.
Size katılmıyorum. Devlet memuruyum ve çalıştığım yerde yurttan gelen bi sürü kişi var.2 yıllık da olsa üniyi bitirince devlet direkt memur yapıo (üni bitirmese de yapıo ama o zaman hizmetli kadrosunda falan oluolar).Tanıdığım çoğu kişi de mutlu, güçlü insanlar.Doğacak çocuğun nasıl karakterde biri olacağını hiçbirimiz bilemez.belki de hepimizden güçlü ve devlet desteğiyle de başarılı bi çocuk olacak. Bi şansı olmalı.Biz yuvada büyümedik de çok mu mükemmeliz..Herkesin travmaları,yaşadıkları var.Ama hayat her şeye rağmen yaşamaya değer.Bebeği yuvaya bırakacağına aldırsın emin ol çok daha iyi. O iş öyle kolay değil. Bebeğim olduktan sonra anladım. Gazı var koşuyorum ağlıyor koşuyorum sabaha kadar başında bekliyorum. O yuvalarda o bebeklere bunu veriyorlar mi sanıyorsun. Ağlayıp ağlayıp susuyorlar. Hayatları boyunca eksik mutsuz ve kırık kalple yaşıyorlar. O yüzden lütfen kimse doğur devlete teslim et demesin
Sen bir kadınsın herşeyden önce bir annesin.. Bu dünyade anneler kadar güçlü yaradılışta hiç kimse olmamıştır.. Gönlümüz isterdi ki mutlu bir yuvan çocuklarına kol kanat gerecek bir kocan olsun.. Ama olmadı.. Kocan insan çıkmadı.. evladını aldıramazsın ama kocandan uzak çocuklarınla çok güzel bir hayat kurabilirsin.. İnanıyorum o minik meleğin hayatına şans getirecek onu kucağına aldığın zaman iyi ki aldırmadım seni diyeceksin.. Başta zorlanacaksın evet ama hayatını bir düzene koyunca evlatlarınla mutlu olaçaksın.. Belki seni ve evlatlarını kendi öz evladı gibi sahiplenecek birkişiyle hayatını birleştirip şükredeceksin bunu bilemeyiz. Sen yeterki inan kendine güven.. İnanıyorum YAPABİLİRSİN..Burda insanca yorum yapıp öneride bulunan herkese teşekkür ederim ,yargılayıp ayıplayan oturduğu yerden rahat rahat yorum yapan insanlar da asla umurumda değil ,bebeğime bir şey yapmayacağım iyi ki buraya yazmışım da akli basında kınamadan yorum yapanlar etkiledi beni devlete asla vermem çocuğumu 9 ay karnında taşıdıktan sonra kimseye vermem böyle bir dünyaya getirmek istemezdim böyle bir yokluğun içine sokmak istemezdim ne ailemin sevgisini gördüm ne eşimin oğluma olan davranışlarını görünce için gidiyor sanki onun oğlu değil gibi şimdiden korkuyorum okula başlaınca ne yapicam diye biliyorum tek bir kuruş yardım etmeyecek bi hataydı oldu, ama çocuğumu doğuracağım şimdi tek isteğim o adamdan kurtulmak .
Ne yolundan bahsediyorsunuz siz! Bebeğinizi öldürme yolu soruyorsunuz burda ya hu! Doğurup yurda verin, evlat edinmek için bekleyen binlerce insan var, hiç değilse hem onların evlat hasreti gider hem bebeğiniz onu isteyen seven bir aile de büyür.Iyibir eşe mutlu yuvaya can da verilir evlatta ben bir evlat verdim onunda benimde burnumdan getirdi sürekli aynı şeyleri yazıp durmayin yazının başındada belirttim sadece yol gösterecek insanlar yazsın ben kendimi kınıyorum yeterli bu baja
Çok teşekkür ederim evliliğe tövbe ettim iki çocukla evlenmem zaten helede bu bebeğim kız olursa hiç evlenmem. Şuan için rahat boşanacağımSen bir kadınsın herşeyden önce bir annesin.. Bu dünyade anneler kadar güçlü yaradılışta hiç kimse olmamıştır.. Gönlümüz isterdi ki mutlu bir yuvan çocuklarına kol kanat gerecek bir kocan olsun.. Ama olmadı.. Kocan insan çıkmadı.. evladını aldıramazsın ama kocandan uzak çocuklarınla çok güzel bir hayat kurabilirsin.. İnanıyorum o minik meleğin hayatına şans getirecek onu kucağına aldığın zaman iyi ki aldırmadım seni diyeceksin.. Başta zorlanacaksın evet ama hayatını bir düzene koyunca evlatlarınla mutlu olaçaksın.. Belki seni ve evlatlarını kendi öz evladı gibi sahiplenecek birkişiyle hayatını birleştirip şükredeceksin bunu bilemeyiz. Sen yeterki inan kendine güven.. İnanıyorum YAPABİLİRSİN..
Çok teşekkür ederim çok Allah razı olsunNe güzel dünya yaa. Erkekler canları isterse öz çocuklarını kabul etsin, istemezse etmesin, hatta çöpe atarım desin, zavallı kadınlar çocuklarla kalakalsin
Baba evine gitsin baba kabul etmesin, çalışmak istesin çocukları kime bıraksın.
Allah gönlüne ferahlık versin ama güçlü olmaya çalış. Onu yaratan Allah elbette sana bir çıkış yolu gösterecektir.
Gerçekten psikolojim iyi değil hem ailemden hem eşimden çektim ama şükürki Allah mucizesini gösterdi bi kaç saat önce isim oldu ve bebeğime bakabilecek gücü buldum o adamdanda kurtuluream bebekle birlikte bende yeniden dogucamRuh halinin çok kötü olduğu belli..sağlıklı düşünen hiçbir kadın bebeğinden vazgeçmez.
Demek ciddi problemleri var, mantıklı düşünemiyor. Tüü kaka, sevişirken aklın neredeydi gibi yorumların ne gibi bir faydası var? Amacımız burada derdine çözüm arayan insanlara tüüü kaka, şöyle şöyle yapmışsın niye yaptın diye yargılayıp sorgulamak mı? Değil. Çünkü bunların kimseye faydası yok.
Konuya gelince ilk önce kendin için bir şeyler yap. Psikolojini düzelt, yeni bir hayat kur. Bebeğinde o güzel hayata gözlerini açsın.. Şimdi her şey berbat olabilir, ama düzelmeyecek değil ki? neler geçip gitmiyor ki? neleri unutmuyoruz.. Ne güzel bir can taşıyorsun, sana küçük bir yoldaş.. mis gibi kokusuyla, tertemiz masum birisi gelecek. Bu düşünce bile seni umutlandırsın yeni hayatına dair. Böyle bir hata yapma lütfen.. Eminim her şey çok güzel olacak. Yeter ki kendini geliştir, oku, bilgilen, bu psikolojiden çık, bilinçli bi insan bilinçli bi anne olma yolunda adımlar at.. lütfen..
Yani burada tepki gösterilecek kişi konu sahibinin m.l kocası. Bir kadın çocuğunun geleceğinden emin olmalı ki onu rahat rahat yetiştirebilsin, sevebilsin. O zaman baba niye var, sadece anne olsa yeterdiRuh halinin çok kötü olduğu belli..sağlıklı düşünen hiçbir kadın bebeğinden vazgeçmez.
Demek ciddi problemleri var, mantıklı düşünemiyor. Tüü kaka, sevişirken aklın neredeydi gibi yorumların ne gibi bir faydası var? Amacımız burada derdine çözüm arayan insanlara tüüü kaka, şöyle şöyle yapmışsın niye yaptın diye yargılayıp sorgulamak mı? Değil. Çünkü bunların kimseye faydası yok.
Konuya gelince ilk önce kendin için bir şeyler yap. Psikolojini düzelt, yeni bir hayat kur. Bebeğinde o güzel hayata gözlerini açsın.. Şimdi her şey berbat olabilir, ama düzelmeyecek değil ki? neler geçip gitmiyor ki? neleri unutmuyoruz.. Ne güzel bir can taşıyorsun, sana küçük bir yoldaş.. mis gibi kokusuyla, tertemiz masum birisi gelecek. Bu düşünce bile seni umutlandırsın yeni hayatına dair. Böyle bir hata yapma lütfen.. Eminim her şey çok güzel olacak. Yeter ki kendini geliştir, oku, bilgilen, bu psikolojiden çık, bilinçli bi insan bilinçli bi anne olma yolunda adımlar at.. lütfen..
Yani burada tepki gösterilecek kişi konu sahibinin m.l kocası. Bir kadın çocuğunun geleceğinden emin olmalı ki onu rahat rahat yetiştirebilsin, sevebilsin. O zaman baba niye var, sadece anne olsa yeterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?