14. Haftalık düşük yapmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye öyle bir şey yapayım doğduktan sonra başkasına verecek kadar vicdansız değilim hayat ona zindan olmasın diye böyle bir düşünceye kapıldım
Aha ha başkasına vermeyecek kadar vicdansız değilsin ama aldırmayı isteyecek kadar vicdansızsin... Hey yavrum hey..
Bide bu konuyu acipta insanlari gunahlariniza ortak etmeyin..şahit tutmayın.
Kapattirin bı zahmet konunuzu..

Sabahtan beri burdasınız bi gidin artık işinize bakın ne gereksiz bir insansiniz siz ya

Keşke hamilelikle birlikte insanlara biraz akıl fikir de yüklense ama olmayınca olmuyor işte. Yuh yani. Nasıl düşük yapacağınız konusunda akıl mı istiyorsunuz? Keşke keşke keşke hamile kalmak denetlenen bir şey olsa, öyle önüne gelen bu hakka sahip olmasa. Saçma sapan hayatlarınızın, akılsız başlarınızın kurbanı olmayı hak etmiyor hiçbir çocuk ama oluyorlar işte. Sinirim bozuldu ya. Cahillik vicdansızlıkla birleşince böyle oluyor işte.

Doğunca devlet kurumuna teslim edin.

Hiç sorma. Kendi aklı ile ilk çocuk düşürecek, internetten iki üç kişinin lafı ile çocuk doğuracak, yarin kimin aklı ile ne yapar kim bilir. Bebek tamamen Allaha emanet yani. Bide herkese "gereksiz insan" diyor, sanki kendisi cok lazım da

Siz gerçekten akılsızlığı,tebbirsizliğin sevişip eee allah verdi ama istemiyorum düşüreceğim mantıgının imtihan olduğunumu düşünüyoruz.
Ya da çocuğu olamayan kadınların da.
Sağlıkla Alakası yok tabii canım onun kesin allah istemiyor bebelerinin olmamasını imtihan ya işte ama yine de bilimi bi deneyelim ...
Aaa aslında tedavi olunca bebek olabiliyormuş imtihan ouf lot...

Konu sahibin de bebeğini allah verdi dedi ki! Bak bunu kesin düşüreceksin senin imtihanı da böyle seçtim..Zaten korunmanı da ben istemedim.

Beyniimizi kullanamadığız zamanlar imtihan ...
Doğruyu yaptığımız zaman ödül değil mi ?

Size katılmıyorum. Devlet memuruyum ve çalıştığım yerde yurttan gelen bi sürü kişi var.2 yıllık da olsa üniyi bitirince devlet direkt memur yapıo (üni bitirmese de yapıo ama o zaman hizmetli kadrosunda falan oluolar).Tanıdığım çoğu kişi de mutlu, güçlü insanlar.Doğacak çocuğun nasıl karakterde biri olacağını hiçbirimiz bilemez.belki de hepimizden güçlü ve devlet desteğiyle de başarılı bi çocuk olacak. Bi şansı olmalı.Biz yuvada büyümedik de çok mu mükemmeliz..Herkesin travmaları,yaşadıkları var.Ama hayat her şeye rağmen yaşamaya değer.

Ne güzel dünya yaa. Erkekler canları isterse öz çocuklarını kabul etsin, istemezse etmesin, hatta çöpe atarım desin, zavallı kadınlar çocuklarla kalakalsin
Baba evine gitsin baba kabul etmesin, çalışmak istesin çocukları kime bıraksın.
Allah gönlüne ferahlık versin ama güçlü olmaya çalış. Onu yaratan Allah elbette sana bir çıkış yolu gösterecektir.

Sen bir kadınsın herşeyden önce bir annesin.. Bu dünyade anneler kadar güçlü yaradılışta hiç kimse olmamıştır.. Gönlümüz isterdi ki mutlu bir yuvan çocuklarına kol kanat gerecek bir kocan olsun.. Ama olmadı.. Kocan insan çıkmadı.. evladını aldıramazsın ama kocandan uzak çocuklarınla çok güzel bir hayat kurabilirsin.. İnanıyorum o minik meleğin hayatına şans getirecek onu kucağına aldığın zaman iyi ki aldırmadım seni diyeceksin.. Başta zorlanacaksın evet ama hayatını bir düzene koyunca evlatlarınla mutlu olaçaksın.. Belki seni ve evlatlarını kendi öz evladı gibi sahiplenecek birkişiyle hayatını birleştirip şükredeceksin bunu bilemeyiz. Sen yeterki inan kendine güven.. İnanıyorum YAPABİLİRSİN..

Ne yolundan bahsediyorsunuz siz! Bebeğinizi öldürme yolu soruyorsunuz burda ya hu! Doğurup yurda verin, evlat edinmek için bekleyen binlerce insan var, hiç değilse hem onların evlat hasreti gider hem bebeğiniz onu isteyen seven bir aile de büyür.
Tek zor hayat sizin mi, tek kötü koca sizin mi! Ayrıca siz çocuğunuzu kocanız için mi doğuruyorsunuz bu nasıl zihniyet, ben ona evlat verdim! Siz anne olmak istediğiniz için evlat sahibi olmadınız yani öyle mi, başkası için doğurulan çocuk böyle kabullenilmiyor demek ki, o başkası sizi gözden çıkarınca.

Ruh halinin çok kötü olduğu belli..sağlıklı düşünen hiçbir kadın bebeğinden vazgeçmez.
Demek ciddi problemleri var, mantıklı düşünemiyor. Tüü kaka, sevişirken aklın neredeydi gibi yorumların ne gibi bir faydası var? Amacımız burada derdine çözüm arayan insanlara tüüü kaka, şöyle şöyle yapmışsın niye yaptın diye yargılayıp sorgulamak mı? Değil. Çünkü bunların kimseye faydası yok.

Konuya gelince ilk önce kendin için bir şeyler yap. Psikolojini düzelt, yeni bir hayat kur. Bebeğinde o güzel hayata gözlerini açsın.. Şimdi her şey berbat olabilir, ama düzelmeyecek değil ki? neler geçip gitmiyor ki? neleri unutmuyoruz.. Ne güzel bir can taşıyorsun, sana küçük bir yoldaş.. mis gibi kokusuyla, tertemiz masum birisi gelecek. Bu düşünce bile seni umutlandırsın yeni hayatına dair. Böyle bir hata yapma lütfen.. Eminim her şey çok güzel olacak. Yeter ki kendini geliştir, oku, bilgilen, bu psikolojiden çık, bilinçli bi insan bilinçli bi anne olma yolunda adımlar at.. lütfen..

Çok teşekkür ederim evliliğe tövbe ettim iki çocukla evlenmem zaten helede bu bebeğim kız olursa hiç evlenmem. Şuan için rahat boşanacağım
Çok teşekkür ederim çok Allah razı olsun

Gerçekten psikolojim iyi değil hem ailemden hem eşimden çektim ama şükürki Allah mucizesini gösterdi bi kaç saat önce isim oldu ve bebeğime bakabilecek gücü buldum o adamdanda kurtuluream bebekle birlikte bende yeniden dogucam

Yani burada tepki gösterilecek kişi konu sahibinin m.l kocası. Bir kadın çocuğunun geleceğinden emin olmalı ki onu rahat rahat yetiştirebilsin, sevebilsin. O zaman baba niye var, sadece anne olsa yeterdi

Allah yardimcin olsun baska diyecek bisey bulamiyorum. Insallah sizin icin hersey duzelir

Yani burada tepki gösterilecek kişi konu sahibinin m.l kocası. Bir kadın çocuğunun geleceğinden emin olmalı ki onu rahat rahat yetiştirebilsin, sevebilsin. O zaman baba niye var, sadece anne olsa yeterdi

Çocuğun geleceğini sağlamak tek babanın görevi de değil ama. Anne olarak bizde önlem alabiliyoruz elimizden geldiği kadar. Kimsenin yarına çıkacağı dair garantisi yok

Nasıl bir yardım istiyorsunuz, biz burdan ne yapabiliriz?

Evliliğiniz madem bu kadar kötüydü niye birlikte oldunuz eşinizle?

Eşiniz kadar sizde vicdansızsınız. Üstelik bir çocuğunuz daha varmış yani anne olmanın ne demek olduğunu gayet iyi biliyorsunuz. Nasıl kiyacaksiniz o bebeğe. Ha yaninizdaki çocuğu öldürmüşsünüz ha karninizdakini hiç farkı yok.

Doğurup devlete verin çocuğu, devlet sahip çıkar, evlat hasretiyle yanan bir sürü aile var. insaAllah iyi bir ailede sahiplenir çocuğu da gerçek ana babasından göremediği sevgiyi onlardan görür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…