- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi Nazlicannars
-
Olabilir.. Hangi taraftan bakarsam bakiyim anlayamiyorum. Sonucta evlilik ici bir bebek bosaniyor olmak ondan vazgecmeyi gerektirmiyor. Bugun caresizsin belki 2 sene sonra sahane bi konumda olacaksin nerden biliyorsun belki imkanlarin bi sure sonra daha güzel olacak belkide hicbiri olmayacak hayatta bu değil mi onumuzu gormeden bilmeden yurumuyor muyuz? Bu noktada inanıp dua edip yasamaya calismak gerekmiyor mu?Sorun sizin empati yapamıyor oluşunuz olabilir mi acaba?
Umarım sen ve senin zihniyetin de ki insanlar da üremez..Kocanız gibi adamların genleri bu dünya üzerinde yayılmamalı. Umarım doğal bir şekilde kendisi düşer de sen de kurtulursun o bebek de o adamın genlerini taşıyan bir insan olarak dünyaya gelme bahtsizligindan kurtulmuş olur.
Terbiyesizsin sende tam bir gerizekalisin sana kinadigini yasa demiyorum ama umarım beni anlayacak duruma düşersin o yanında diye bakmadım o bakmadı ki bu zamana kadar tek başına buyuttun oğlumu ,ikinci bebeğimi doğuracak güzel bir dünyam yok aklınız sizin olsunVicdansız bir baba, beceriksiz zayıf bir anne. Ah kuzum her bebeğin de şansı aynı olmuyor ki. Birde düşürmek istiyorsun. Allah sizin gibi sırf erkek yanında olduğu sürece çocuklarına sahip çıkan kadınlara akıl fikir versin. Bari bundan sonra tüplerini bağlatdir. Sana burda akıl verip kimse ortak olmaz
Allaha sığın çocuklarına aile olmayi bil gucunun farkina var...Burda insanca yorum yapıp öneride bulunan herkese teşekkür ederim ,yargılayıp ayıplayan oturduğu yerden rahat rahat yorum yapan insanlar da asla umurumda değil ,bebeğime bir şey yapmayacağım iyi ki buraya yazmışım da akli basında kınamadan yorum yapanlar etkiledi beni devlete asla vermem çocuğumu 9 ay karnında taşıdıktan sonra kimseye vermem böyle bir dünyaya getirmek istemezdim böyle bir yokluğun içine sokmak istemezdim ne ailemin sevgisini gördüm ne eşimin oğluma olan davranışlarını görünce için gidiyor sanki onun oğlu değil gibi şimdiden korkuyorum okula başlaınca ne yapicam diye biliyorum tek bir kuruş yardım etmeyecek bi hataydı oldu, ama çocuğumu doğuracağım şimdi tek isteğim o adamdan kurtulmak .
Terbiyesizsin sende tam bir gerizekalisin sana kinadigini yasa demiyorum ama umarım beni anlayacak duruma düşersin o yanında diye bakmadım o bakmadı ki bu zamana kadar tek başına buyuttun oğlumu ,ikinci bebeğimi doğuracak güzel bir dünyam yok aklınız sizin olsun
Defol git burdan mükkemmel hayatına harca cabani gereksiz insan seviyen varsa inersinSenin seviyene inemem kusura bakma. Aklını başına al bari. Sırf erkek gidiyor diye suç işlemek isteyen sensin. Ben hamile kalsam o çocuğa tek başıma gerekirse de bakarim. Beni kendinle karıştırma. Hadi bay bay
Bide madem öyle kötü seks ne ara oluyor... Viyyy dünyam cok kötü diye ağlama bari. Sekse yetiyor yinede
Sizi sikayet ediyorum burda boyle insanlara hakaret edemezsinizTerbiyesizsin sende tam bir gerizekalisin sana kinadigini yasa demiyorum ama umarım beni anlayacak duruma düşersin o yanında diye bakmadım o bakmadı ki bu zamana kadar tek başına buyuttun oğlumu ,ikinci bebeğimi doğuracak güzel bir dünyam yok aklınız sizin olsun
Teşekkür ederim elimden geleni yapacağım vazgeçtim zatenAllaha sığın çocuklarına aile olmayi bil gucunun farkina var...
Beni de yanlış anlama ama bi terapiye falan git dedim çünkü ani karar değişimleri içinde birisin belki hamilelikten bilinmez ...
Allah akıl fikir hidayet versin sağlıklı düşüncelerde olduğun mutlu huzurlu günlere inşallah
Değil git burdan mükkemmel hayatına harca cabani gereksiz insan seviyen verse inersin
Insanlar bana hakaret ederken iyide benmi hakaret edince kötü kime şikayet ederseniz edin umurumda değilSizi sikayet ediyorum burda boyle insanlara hakaret edemezsiniz
Su dengesiz yüzünden banlanirsan yoookk artk dicem..sana böyle mi seslenmeliydim ?
pardon..
Onlarla görüşmüyoruz bana bile bakmadılar bebeğe bakmazlar bebeği doğurup kendim bakıcam iş buldum az önce haftaya boşanıyorum adamdan kurtulursam psikolojimde düzelir çocukların yanında olsun yeter .teşekkür ederimBebeğin adına çok üzüldüm. Gönlünü ferah tut. Yorumları okuyamadım içim daraldı. Babaanne dede yok mu? Onlar ne diyor bu duruma? İnşallah her şey güzel olur sizin için. Allah en güzel kapıları açsın. O bebek doğacak biliyorsun. Rabbim ömür yazdıysa ne yapsan düşüremezsin. Vermediyse dört elle sarılsan da gider. O yüzden akışına bırak. Karartmamaya çalış içini. Senin için dua edeceğim. En mantıklısı doğduktan sonra imkanın olmazsa devlete bırakman. Durumunu düzeltince geri alabilirsin.
Vazgeçtim bebeğimi doğuracağım teşekkür ederim inşallah şansıyla gelirAllaha sığın çocuklarına aile olmayi bil gucunun farkina var...
Beni de yanlış anlama ama bi terapiye falan git dedim çünkü ani karar değişimleri içinde birisin belki hamilelikten bilinmez ...
Allah akıl fikir hidayet versin sağlıklı düşüncelerde olduğun mutlu huzurlu günlere inşallah
Bakacaksanız tabii ki doğurun ama doğurduktan sonra yurda, cami avlusuna falan bırakacaksanız doğurmayın hiç.Vazgeçtim bebeğimi doğuracağım teşekkür ederim inşallah şansıyla gelir
Hangi şehirdesin günahsız melek için destek olmak isterim yeni anne olmak zor psikolojik açıdan zayıf hissedersenizOnlarla görüşmüyoruz bana bile bakmadılar bebeğe bakmazlar bebeği doğurup kendim bakıcam iş buldum az önce haftaya boşanıyorum adamdan kurtulursam psikolojimde düzelir çocukların yanında olsun yeter .teşekkür ederim
Niye öyle bir şey yapayım doğduktan sonra başkasına verecek kadar vicdansız değilim hayat ona zindan olmasın diye böyle bir düşünceye kapıldımBakacaksanız tabii ki doğurun ama doğurduktan sonra yurda, cami avlusuna falan bırakacaksanız doğurmayın hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?