14. Haftalık düşük yapmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
az önce aniden iş buldun, haftaya çat diye boşanıyosun, koca yoksa çocuklara da bakamam ben kafası birden gitti aklı başına geldi, öldürme (kürtaj için bu lafı kullanmam ama 14 haftalık bildiğin çocuk konumuzdaki ve uygun kelime de bu) taktiği aradığın bebek kıymete bindi, birden bire çocuklarım yanımda olsun yeter psikolojim de haftaya düzelecek zaten oldu.
ok.

Hanımefendi önce uslubunuza dikkat edin...
Bela okumak tarzım degil .ya siz yazılan yorumları okumadınız yada anlayamadiniz. Muhtemelen işinize geldiği gibi anlıyorsunuz...
Yanlışın arkasında durduğum falanda yok. Yorumlarda cana kıyma çok üzülürsün vb tarzda olanlara lafım yok ama ben anne olmak için... İle başlayan cümleler deki nefreti anlamıyorum. Madem o kadar can kurtarmaya heveslisiniz üslupta ona göre yapıcı olur, sözler zehir sacmaz.
Ayrica o kadar Allah'a inanıp insanları doğru yola sevketmeye heveslisiniz niyetinizi bilmediğiniz insan için iftira atmayin. Ben Allah kimseyi evladı ile sınamasın dedim, sinamasinda. Sadece kadın çok zor durumda olmasa bunu düşünmezdi, boyle konu açmaz diye düşünüyorum. Ayrıca ben kürtaja karşıyim dip not olarak belirteyim.

Hanfendi Siz Uslubunuza Dikkat edin.
İftira ????
İftira sen atiyorsun ozaman Bela etmekden bahseden sensin benim bela okudugum hankı yazım var Allah aşkına.
Kendi yazdiklarınıza bakın.

Sıcacık evlerimizde ... Yazdım, yazdığımı dogru okuyup ona gore cevap verseydiniz keske. Kendimi de dahil ederek yazmistim...Ne güzel yapmışsınız inşallah çocuklarınız sağlıkla annesi ve babası ile büyüsün. Herkes sizin benim gibi hayatlara sahip olamıyor işte, sorunda zaten bu...

Hanfendi Siz Uslubunuza Dikkat edin.
İftira ????
İftira sen atiyorsun ozaman Bela etmekden bahseden sensin benim bela okudugum hankı yazım var Allah aşkına.
Kendi yazdiklarınıza bakın.
Yahu Allah aşkına siz iyi misiniz? Ben sizin yazdığınız hani yazıya cevap verdim de üstünüze alınıp ortalığı karistiriyorsunuz?

Yahu Allah aşkına siz iyi misiniz? Ben sizin yazdığınız hani yazıya cevap verdim de üstünüze alınıp ortalığı karistiriyorsunuz?
Asas sen iyimisin ?
Ne yazdiğini bile bilmiyorsun.
Ortalığı kendin karıştırıyosun.

Asas sen iyimisin ?
Ne yazdiğini bile bilmiyorsun.
Ortalığı kendin karıştırıyosun.
Size ilk mesajı ben yazmadım. Bela okuyan sensin sanırım diyerek konuyu başlatan sizsiniz. Bende diyorum ki, ben sizin önceki mesajlarınızdan birine cevap yazmadım, bana neden cevap yazmak ve saçmalamak gereği duydunuz???inşallah anlatabilmişimdir!

hersey yasal sinirdan ibaretse kurtajim 24.haftaya kadar yasal oldugu ulkeler de var.
Keza çok eşliliğin, birçok uyuşturucu madde kullanımının legal olduğu vs.
E yani?
24 olan var bu cinayet değil kürtaj mıdır diyeceğiz?
Bizim ülkemizde değil arkadaşım, yasal sınır geçmişse bunun tek adı vardır..

Kıymayın tutunacak dalınız olur doğunca iyiki doğurmusum diyeceksiniz

mesajimi tekrar okumanizi tavsiye ederim.

10 haftadan kucuk olsa aldır tmm ama 14 hafta
Dogur yurda ver
Lutfen dussun İçerde ölsün dıye bıseyler yapma
Sakince dusun
Daha doguma var
Gercekten ıstemedıgını dusunursen o zaman
Cocuk esırgeme kurumuna ver

Boşanma düşündüğün adamın lafiyla hareket edilir mi.. ayrıca yok öyle bakmam filan sie sie bakacak nafaka al en azından sende işe gir.. artık mecbur digurcan

6 yıldır uğraşıyorum olsun diye.. ne yaşadığını bilemem ama o bi can minicik kalbi var belki senin icin cok iyi olcak doğunca

Benim eski komsum var 2 çocuğu var meslek yok iş yok ama bakıyor.. belediye ora bura yardım aliyor başka bir iş de yapıyor ama bakıyor çocuklarına.. elbetteki maddi manevi zorlanıyor.. bir kadında adam da dünyaya çocuk getireceği zamn düşünecek yarın ayrılık ölüm durumlarında tek başına bakabilirmiyim.. yok yapamam o zaman hiç çocuk yapmayacak.. simdi bile çalışabilirsin

kınamak için yazmiyorum yemin ederim.
ama ben sunu anlamiyorum kötü bir evlilik varsa cinsel hayat nasil devam ediyor neyse bosver.
bak o bebek artik nefes aliyor kalbi atiyor yasiyor Allah sana yardim eder korkma endise etme yarının ne olacağını kimse bilemez iyi düşün

Türkiye’de sınır 10 hafta maalesef, evet. Ancak Abd ve birçok Avrupa ülkesinde 24 haftaya kadar anne isteğine bağlı kürtaj yasaldır. Kanunen ayrım kadının vücudunun dışında yaşayıp yaşayamayacak olmasıdır. 24 haftayı doldurana kadar da ciğer gelişimi tamamlanmadığı için fetüs kadının vücudundan dışarıda bir saniye bile yaşayamaz.

Kürtaj bir kadın hakkıdır. Ülkemizde ise evli kadınlara dayatılan “eş imzası”, yasalarda belirlenen sınırın on hafta olmasına rağmen pratikte 8 hafta olması ve devlet hastanelerinde yaygın olarak yapılmayıp insanların binlerce lira masrafa sokulması bu hakkın büyük bir ihlalidir. Bu hakkın ihlalinin sonuçları da kürtajların azalması değil; kadınların kendi sağlıklarını riske atarak bu hakka ulaşmaya çalışmaları olmaktadır. Hiç bir kadın istemediği bir hamileliği 9 ay yaşamak zorunda değilken biz devlet eliyle buna zorlanıyoruz.

Çocuk sahibi olmak için kendi canından vazgeçebilecek kadınların çocuk sahibi olmamak için kendi canından vazgeçebilecek kadınları anlayamadığı bir ülkede, bu hakka ihlal edilmiş haliyle dahi ulaşmamız ve devlet eliyle istemediğimiz hamileliklere hapsedilmemiz dahi büyük bir başarıymış. Bu konuyu okurken bunu fark ettim. Çok vicdansız ve çirkinsiniz hanımlar. Kendiniz çocuk sahibi olamamanızın sorumlusu buna istemeyerek ulaşan kadınlar değildir. Nefretinizi başka yerlere kusun lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…