- 14 Ağustos 2018
- 21.022
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.558
- 598
- Konu Sahibi Nazlicannars
-
az önce aniden iş buldun, haftaya çat diye boşanıyosun, koca yoksa çocuklara da bakamam ben kafası birden gitti aklı başına geldi, öldürme (kürtaj için bu lafı kullanmam ama 14 haftalık bildiğin çocuk konumuzdaki ve uygun kelime de bu) taktiği aradığın bebek kıymete bindi, birden bire çocuklarım yanımda olsun yeter psikolojim de haftaya düzelecek zaten oldu.Onlarla görüşmüyoruz bana bile bakmadılar bebeğe bakmazlar bebeği doğurup kendim bakıcam iş buldum az önce haftaya boşanıyorum adamdan kurtulursam psikolojimde düzelir çocukların yanında olsun yeter .teşekkür ederim
Hanımefendi önce uslubunuza dikkat edin...Belayi kendin okudun galiba ?
Hanfendi burda benim başıma böyle böyle geldi ne yapabilirim aynı şeyleri yaşayan varmı diyip kanayan yarasına yardım aramiyor.
Bu canlıyı kurtarmanın cabasında olsada biz bunları yazsak haksız oluruz.
ama yazma şekline bakarmısınız lütfen ?
Zil takip oynamiyor ama düşünce oynayacak gibi duruyor.
Allah Herkesın hakkında hayırlısını nasip etsin.
Yanlışın arkasında durmayı nasip etmesin.
Yanlış yapan kim ise hidayet versin.
Hanfendi Siz Uslubunuza Dikkat edin.Hanımefendi önce uslubunuza dikkat edin...
Bela okumak tarzım degil .ya siz yazılan yorumları okumadınız yada anlayamadiniz. Muhtemelen işinize geldiği gibi anlıyorsunuz...
Yanlışın arkasında durduğum falanda yok. Yorumlarda cana kıyma çok üzülürsün vb tarzda olanlara lafım yok ama ben anne olmak için... İle başlayan cümleler deki nefreti anlamıyorum. Madem o kadar can kurtarmaya heveslisiniz üslupta ona göre yapıcı olur, sözler zehir sacmaz.
Ayrica o kadar Allah'a inanıp insanları doğru yola sevketmeye heveslisiniz niyetinizi bilmediğiniz insan için iftira atmayin. Ben Allah kimseyi evladı ile sınamasın dedim, sinamasinda. Sadece kadın çok zor durumda olmasa bunu düşünmezdi, boyle konu açmaz diye düşünüyorum. Ayrıca ben kürtaja karşıyim dip not olarak belirteyim.
Sıcacık evlerimizde ... Yazdım, yazdığımı dogru okuyup ona gore cevap verseydiniz keske. Kendimi de dahil ederek yazmistim...Ne güzel yapmışsınız inşallah çocuklarınız sağlıkla annesi ve babası ile büyüsün. Herkes sizin benim gibi hayatlara sahip olamıyor işte, sorunda zaten bu...Şu "sıcak evlerinizde klavye başında yazmak" lafına ayrı hayranım. Hiçbirimizin hayatı güllük gülistanlık olmadı her zaman. Buraya şimdi kendi yaşadıklarımı yazarak kimseyi de yormak istemem. Herkesin hayatı kendine. Ama hepimizin de verdiğimiz kararlar ve tercihler var değil mi? Şahsen hayatın olumsuzluklarını ve parasız kalmayı da bildiğim için daha çocuklarım dünyaya gelmeden önlem almaya başladım. Olur ya ben yarın pat diye düşüp ölsem veya eşim pat diye düşüp ölse (Allah korusun ama hayat bu sonucta), çocuklarımı en az iki sene garantiye aldım maddi olarak. Onun yanında da kendi hesapları var. Ben zengin değilim. Ama sıcak yuvamda klavye başımda oturabiliyorsam bu eşek gibi bunun icin ta 16 yaşımdan bu yana çalıştığım icin. Ve konu cocuklar olunca bizim öyle ota b* basma lüksümüz yok iste.
Yahu Allah aşkına siz iyi misiniz? Ben sizin yazdığınız hani yazıya cevap verdim de üstünüze alınıp ortalığı karistiriyorsunuz?Hanfendi Siz Uslubunuza Dikkat edin.
İftira ????
İftira sen atiyorsun ozaman Bela etmekden bahseden sensin benim bela okudugum hankı yazım var Allah aşkına.
Kendi yazdiklarınıza bakın.
Hanımefendi önce uslubunuza dikkat edin...
Bela okumak tarzım degil .ya siz yazılan yorumları okumadınız yada anlayamadiniz. Muhtemelen işinize geldiği gibi anlıyorsunuz...
Yanlışın arkasında durduğum falanda yok. Yorumlarda cana kıyma çok üzülürsün vb tarzda olanlara lafım yok ama ben anne olmak için... İle başlayan cümleler deki nefreti anlamıyorum. Madem o kadar can kurtarmaya heveslisiniz üslupta ona göre yapıcı olur, sözler zehir sacmaz.
Ayrica o kadar Allah'a inanıp insanları doğru yola sevketmeye heveslisiniz niyetinizi bilmediğiniz insan için iftira atmayin. Ben Allah kimseyi evladı ile sınamasın dedim, sinamasinda. Sadece kadın çok zor durumda olmasa bunu düşünmezdi, boyle konu açmaz diye düşünüyorum. Ayrıca ben kürtaja karşıyim dip not olarak belirteyim.
Asas sen iyimisin ?Yahu Allah aşkına siz iyi misiniz? Ben sizin yazdığınız hani yazıya cevap verdim de üstünüze alınıp ortalığı karistiriyorsunuz?
Size ilk mesajı ben yazmadım. Bela okuyan sensin sanırım diyerek konuyu başlatan sizsiniz. Bende diyorum ki, ben sizin önceki mesajlarınızdan birine cevap yazmadım, bana neden cevap yazmak ve saçmalamak gereği duydunuz???inşallah anlatabilmişimdir!Asas sen iyimisin ?
Ne yazdiğini bile bilmiyorsun.
Ortalığı kendin karıştırıyosun.
Keza çok eşliliğin, birçok uyuşturucu madde kullanımının legal olduğu vs.hersey yasal sinirdan ibaretse kurtajim 24.haftaya kadar yasal oldugu ulkeler de var.
mesajimi tekrar okumanizi tavsiye ederim.Keza çok eşliliğin, birçok uyuşturucu madde kullanımının legal olduğu vs.
E yani?
24 olan var bu cinayet değil kürtaj mıdır diyeceğiz?
Bizim ülkemizde değil arkadaşım, yasal sınır geçmişse bunun tek adı vardır..
Boşanma düşündüğün adamın lafiyla hareket edilir mi.. ayrıca yok öyle bakmam filan sie sie bakacak nafaka al en azından sende işe gir.. artık mecbur digurcanMerhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Benim eski komsum var 2 çocuğu var meslek yok iş yok ama bakıyor.. belediye ora bura yardım aliyor başka bir iş de yapıyor ama bakıyor çocuklarına.. elbetteki maddi manevi zorlanıyor.. bir kadında adam da dünyaya çocuk getireceği zamn düşünecek yarın ayrılık ölüm durumlarında tek başına bakabilirmiyim.. yok yapamam o zaman hiç çocuk yapmayacak.. simdi bile çalışabilirsinTerbiyesizsin sende tam bir gerizekalisin sana kinadigini yasa demiyorum ama umarım beni anlayacak duruma düşersin o yanında diye bakmadım o bakmadı ki bu zamana kadar tek başına buyuttun oğlumu ,ikinci bebeğimi doğuracak güzel bir dünyam yok aklınız sizin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?