- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
- Konu Sahibi Nazlicannars
-
Sakın bebeğini kaybetme seninle şuan aynı durumdayım banada aldır dedi ama ben içimdeki o küçük canın katili olamam adamı boşayıp çocuğumada sahip çıkarım ne işim var ne evim nede bakacak ailem ama bunlara rağmen inşallahhhhhh Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinMerhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Hepsi hemen alınmıyor ki oralarda yetişenler de var. Rabbim hiçbir bebeği oralara düşürmesin inş. Ben de önceden öyle düşünüyordum ama bebeğim olduktan sonra fikrim çok değişti. İlk hafta başında sabahladınız her gece kimsesi olmayan Bebekleri düşünüp düşünüp ağladım. Bazen gazı olduğu için saatlerce kucağımda gezdiriyorum. O bebeklerin gazı çıksın diye kucağa alındığını sevilip okşandığını her ağladığında yanına koşulduğunu mu sanıyorsunBebekler yurtta cok uzun sure kalmıyor. Binlerce aile evlat edinmek için sırada bekliyor
O insanları sevindirir hiç degilse
Büyük olanları cogunlukla aile teslim ediyorHepsi hemen alınmıyor ki oralarda yetişenler de var. Rabbim hiçbir bebeği oralara düşürmesin inş. Ben de önceden öyle düşünüyordum ama bebeğim olduktan sonra fikrim çok değişti. İlk hafta başında sabahladınız her gece kimsesi olmayan Bebekleri düşünüp düşünüp ağladım. Bazen gazı olduğu için saatlerce kucağımda gezdiriyorum. O bebeklerin gazı çıksın diye kucağa alındığını sevilip okşandığını her ağladığında yanına koşulduğunu mu sanıyorsun
daha kınamayın diyorsun pesMerhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Evet kesinlikle doğurmalı ve berbat hayatınıza o bebeği de dahil etmelisiniz. Çok dahiyane gerçekten. Hiç acımıyorsunuz o yavrulara hiç.Sakın bebeğini kaybetme seninle şuan aynı durumdayım banada aldır dedi ama ben içimdeki o küçük canın katili olamam adamı boşayıp çocuğumada sahip çıkarım ne işim var ne evim nede bakacak ailem ama bunlara rağmen inşallahhhhhh Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Avrupa yakası dizisinde mösyö bülent şey diyo ya .. "Hormonlar bebeğğğim.."Evliliğini kötü giderken nasıl seviştiniz??
Sizin çocuğunuz yok sanırım olsaydı bir cana kıymanın ne kadar acı olduğunu anlardınız illaki bir adam olması gerekmiyor çocuğunuza bakmak içinEvet kesinlikle doğurmalı ve berbat hayatınıza o bebeği de dahil etmelisiniz. Çok dahiyane gerçekten. Hiç acımıyorsunuz o yavrulara hiç.
Evet kesinlikle doğurmalı ve berbat hayatınıza o bebeği de dahil etmelisiniz. Çok dahiyane gerçekten. Hiç acımıyorsunuz o yavrulara hiç.
Evet kesinlikle doğurmalı ve berbat hayatınıza o bebeği de dahil etmelisiniz. Çok dahiyane gerçekten. Hiç acımıyorsunuz o yavrulara hiç.
Aslanım benim iyi yaptın bende aynı durumdayım, kız bide benimki aldırmazsan beni doverek düşürtecem demezmi vallaha kaçtım gittim yanıma bi çorap bile almadım. Ne param var ne işim var ne hiçbirşeyim bide boşanma davası açtı mı bizimki bide bilmiyorum kocam avukat beni mahkemede neler bekliyor bilmiyorum. Vallaha etrafdakiler soruyorlar nasıl olacak nasıl bitecek diye. Nasıl mı? Ciğerimi sökerim yediririm kanımı satarım en kötüsü gider dilencilik yaparım. Ama aslanlar gibi o çocuğa bakarım o benim geleceğim o benim dünyamSakın bebeğini kaybetme seninle şuan aynı durumdayım banada aldır dedi ama ben içimdeki o küçük canın katili olamam adamı boşayıp çocuğumada sahip çıkarım ne işim var ne evim nede bakacak ailem ama bunlara rağmen inşallahhhhhh Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
Çocuğu doğurduktan sonra ne devlete veririm ne başka aileye siz fazla dizi izlemekten beyninizi yakmışsınız bu nasıl bir çıkarım böyle. Ben kendimi değil diğer oğluma iyi bir hayat sunamamışken karnımdaki zavalliya da bunu yaşatmak istemiyorumAyrıca ben kk gibi çocuk sahibi olmaya çalışan kadınların içini döktüğü bu platformda bu tarz bi paylaşımın ardında art niyet ararım kusura bakmayın. Devlete vermek istemiyorsunuz, niyetiniz maddi durumu iyi olan bir aileye vermek mi? Zaten yasayı kanunu aşmış gözüküyorsunuz. Hah bir de maddi sıkıntılarınız vardı, doğru. Allah hidayet versin.
1. Okuduğunuzu anlama konusunda ciddi sıkıntınız var.14 haftalık olmuş tüm uzuvları oluşmuş bir bebeği öldürmesi için insanlar senin gibi taktik vermeli bir taraftan da inanclilara saldırmalı değil mi ?
inanclilara hirslisin anladik
minicik bebeğe neyin hırsı?.
Benim bebeğim yok maalesef olsun diye uğraşıyorum. Olmazsa belki bu sekilde terkedilmiş bir bebeği alır anne olmaya çalışırım. Ben böyle düşündüm böyle yazdım.Bebeği yuvaya bırakacağına aldırsın emin ol çok daha iyi. O iş öyle kolay değil. Bebeğim olduktan sonra anladım. Gazı var koşuyorum ağlıyor koşuyorum sabaha kadar başında bekliyorum. O yuvalarda o bebeklere bunu veriyorlar mi sanıyorsun. Ağlayıp ağlayıp susuyorlar. Hayatları boyunca eksik mutsuz ve kırık kalple yaşıyorlar. O yüzden lütfen kimse doğur devlete teslim et demesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?