14. Haftalık düşük yapmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakın bebeğini kaybetme seninle şuan aynı durumdayım banada aldır dedi ama ben içimdeki o küçük canın katili olamam adamı boşayıp çocuğumada sahip çıkarım ne işim var ne evim nede bakacak ailem ama bunlara rağmen inşallahhhhhh Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

Siz kapısının önüne koyacaksınız o da çöpe atacak öyle mi? Kürtaj için yasal süreyi de geçtiniz; Siz Ya Allah'ın bu emanetini doğurup canınız pahasına sevip büyütün ya da bunu yapmayacaksanız düşmesi için Allaha dua edin, sizin gibi anneye babaya doğmasın bu çocuk gerçekten.

Bebekler yurtta cok uzun sure kalmıyor. Binlerce aile evlat edinmek için sırada bekliyor
O insanları sevindirir hiç degilse
Hepsi hemen alınmıyor ki oralarda yetişenler de var. Rabbim hiçbir bebeği oralara düşürmesin inş. Ben de önceden öyle düşünüyordum ama bebeğim olduktan sonra fikrim çok değişti. İlk hafta başında sabahladınız her gece kimsesi olmayan Bebekleri düşünüp düşünüp ağladım. Bazen gazı olduğu için saatlerce kucağımda gezdiriyorum. O bebeklerin gazı çıksın diye kucağa alındığını sevilip okşandığını her ağladığında yanına koşulduğunu mu sanıyorsun

Kürtaja karşı değilim ama siz yasal süreyi geçirmişsiniz. Artık bebeği düşürmeniz cinayet olur. Merdiven altı yerlerde yaparsınız ancak kürtaj orda da sağ kalır mısınız belli değil. Artık doğurmak mecburiyetindesiniz. Bunu kabullenin ona göre düşürmek fikrinden vazgeçin.

Bu arada çok geç kalınmış düşük için kalbi duran bebekler için düşük ilacı verip doğum yaptırılıyor çok zor normal doğumdan zor ama yaşayan bebeği ilaçla düşürürler mi bilmem bence kendi yavrunuza kıymayın doğurup verin devlete bakamazsanız sonra kendi durumunuzu belki düzeltir alırsınız geri

Büyük olanları cogunlukla aile teslim ediyor
0-1 yas arası evlat edinenlerin ilk tercihi oldugu için kısa surede sıcak yuvaya kavusuyorlar

Ben gebelik yaşamadan evvel kürtaja böyle bakmıyordum.
İnsanın başına hayatta her şey gelir.
Bebeğe mutlu bir yaşam verilemeyecekse ya da anne kendinden ona bakacak gücü bulamıyorsa
dünyaya getirmesin daha iyi diye düşünürdüm.
Allah o kadar çaresiz bırakmasın insanı der anlayışla karşılardım.

Ama artık durum farklı.
Hareketlerini ve artık iyiden iyiye insan halini almış şeklini gördükten sonra çok farklı.

Dünyaya bebek getirirken mutlu bir evliliğin içinde olan insanlara kimse ömürlük garanti vermiyor arkadaşım.
Hepimiz yarın nelerle imtihan olacağımızı bilmeden giriyoruz bu yola.
Bu bebeği eşime güvenerek mi dünyaya getireceğim bir sor.
Asla..
Sadece Rabbime ve kendime güveniyorum.
Allah sağlık versin yeter, çalışır bakarım ben ona.
Daha zor olur evet. Hem anne hem baba olurum.
Ama imkansız değil. Başaran kadın çok.
Lütfen güçlü durun.
Annelik güçlü olmayı gerektirir.

daha kınamayın diyorsun pes
analar güçlü olur doğurup cami avlusuna mu bırakacaksın istemiyorsun 3 aylık olmasını niye bekledin
korunsaydin o zamn yaparken kolay ama dimi
nasıl kiyacaksin ya o şimdi küçük bir insan farkında mısın boşan doğur sonra da ana ol bak
kocan destek olmuycak diye yavrundan vazgeçme
ha ayakbağı olur bana ben daha ergenim diyorsun git öldür katıl ol

Evet kesinlikle doğurmalı ve berbat hayatınıza o bebeği de dahil etmelisiniz. Çok dahiyane gerçekten. Hiç acımıyorsunuz o yavrulara hiç.

Evet kesinlikle doğurmalı ve berbat hayatınıza o bebeği de dahil etmelisiniz. Çok dahiyane gerçekten. Hiç acımıyorsunuz o yavrulara hiç.
Sizin çocuğunuz yok sanırım olsaydı bir cana kıymanın ne kadar acı olduğunu anlardınız illaki bir adam olması gerekmiyor çocuğunuza bakmak için

Babası bakmayacaksa sen nesi oluyorsun? Kime güvenerek hamile kaldın? Ilk çocuğun bile sevgisiz büyümüş neden bile bile lades dedin? Kimseyi kolay kolay kınamam ama seni çok rahatlıkla kiniyorym. Umarım dunyay a getirirsen de tuvalette doğurup bırakıp gidenlerden olmazsin. Zira 14 haftalık bebegin cinsiyetini bile öğrenebilirsin herşeyiyle minyatür bir bebek o.

14 haftalık olmuş tüm uzuvları oluşmuş bir bebeği öldürmesi için insanlar senin gibi taktik vermeli bir taraftan da inanclilara saldırmalı değil mi ?

inanclilara hirslisin anladik
minicik bebeğe neyin hırsı?.

Ne korkunç bir yorum.
Kadın ne demiş ki hayatını berbat ilan etmişsiniz ? Eşinden ayrı bir sürü kadın var,eşten ayrılınca çocuklarına kıyıyorlar mı ? Ne alakası var ikisinin ? Kadın yavrusunu kucağa almak istemiş diye sizden izin mi isteyecek ?

Konu sahibi bebek artık büyük,yasal olarak aldırılmaz.Doğurun,eğer hala aynı hissederseniz de devlete verin,en azından onlar bakar.

Aslanım benim iyi yaptın bende aynı durumdayım, kız bide benimki aldırmazsan beni doverek düşürtecem demezmi vallaha kaçtım gittim yanıma bi çorap bile almadım. Ne param var ne işim var ne hiçbirşeyim bide boşanma davası açtı mı bizimki bide bilmiyorum kocam avukat beni mahkemede neler bekliyor bilmiyorum. Vallaha etrafdakiler soruyorlar nasıl olacak nasıl bitecek diye. Nasıl mı? Ciğerimi sökerim yediririm kanımı satarım en kötüsü gider dilencilik yaparım. Ama aslanlar gibi o çocuğa bakarım o benim geleceğim o benim dünyam

Çocuğu doğurduktan sonra ne devlete veririm ne başka aileye siz fazla dizi izlemekten beyninizi yakmışsınız bu nasıl bir çıkarım böyle. Ben kendimi değil diğer oğluma iyi bir hayat sunamamışken karnımdaki zavalliya da bunu yaşatmak istemiyorum

1. Okuduğunuzu anlama konusunda ciddi sıkıntınız var.
2. Madem okudunuz şeyi anlamıyorsunuz niye yorum yapıyorsunuz.
3. Sizin hırsınız neye ya da kime ki bana sataşıp duruyorsunuz?

Benim bebeğim yok maalesef olsun diye uğraşıyorum. Olmazsa belki bu sekilde terkedilmiş bir bebeği alır anne olmaya çalışırım. Ben böyle düşündüm böyle yazdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…