14. Haftalık düşük yapmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın ne demiş bir bakalım. Evim yok isim yok bakacak ailem yok. Kadın kucağına almak istemiş de bakalım o bebek bu şartlar altında dünyaya gelmek istiyor mu? Ama bir dakika. O bebeğin ne hakki var canim. Varsa yoksa sizin istekleriniz.

Böyle ılımlı ve anlayışlı yorum olunca insan kalbindeki bebeğe daha bi ısınıyor buda ahlâkilik yapan insanları asla umursamıyorum .teşekkür ederim

14 haftalık bir bebeği dusuremezsiniz ki, hayatınız tehlikeye girer.
Zaten kürtaj da olmaz.
Mecburen dogurup devlete bırakacaksınız hiç istemiyorsaniz...
Hiç mi aileniz tanıdığınız yok, kol kanat gerecek.

Bacım sen en iyisi bi avukat la görüş konuş. Senin nafaka tazminat alma gibi haklarin var. Avukata da durumunu anlat param yok nasıl yaparız diye danış görüş. Belki vicdanlıdır davanın bitiminde alır senden parayı yada taksit falan. Senin cocugun var o cocuga bile nafaka ödemek zorunda. Allah çocuğunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin gülüm. Seni anlıyorum ama elden gelecek bisey yok. Cevrenden yardım iste destek veren fazla cıkmayacaktir ama olsun kötü gibi iyi insanlar da var sen bir annesin Bak çocuğun doğacağı varsa doğar. Bırak doğsun kısmetinle doğsun bolluk bereket getirsin sana. Inan bana herşey koca desteği değil. Bir şekilde üstesinden gelirsin. Ama avukat bul bir an önce hadi bakalım.

Konu sahibi eminim herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünmüşsünüzdür.
Sizin ve bebeğiniz adına çok üzgünüm ama bu durumda doğurup çocuk esirgeme yurduna vermekten başka bir çare gözükmüyor.

1. Okuduğunuzu anlama konusunda ciddi sıkıntınız var.
2. Madem okudunuz şeyi anlamıyorsunuz niye yorum yapıyorsunuz.
3. Sizin hırsınız neye ya da kime ki bana sataşıp duruyorsunuz?

1.Hırslı olan sensin insanları dini inançları üzerinden kışkırtmaya çalışan..
2 bebeğine kıyma diyen kadınları alıntılayıp
saldıran.
3.senin gibileri sevmem..

Sizin iki dk keyfiniz icin bi can gidecek ve bunun Çözümünü burada ariyorsun gunahina ortak ariyorsun. Valla burada garipseme var suclama yok suçlama aklindan geceni bi yolunu bulup yaparsan olur eminim onunda ilahi adalette karşılığı vardır. Neyin kafasını yasiyosunuz anlamıyorum çaresiz durumda olan seni (!!!!!) suclamak yerine o minige can ufleyen yaradanimi sorgulamamizi istedin gerçekten dehsetsin vahsetsin. Ha bu arada mevzu benim veya benim sahsimda çocuğu olmayan herkesin evlat sahibi olamamasi degil insanlarin kiymet bilmeyisi

14 haftalik bakin ozellikle vurguluyorum `aldirmaniz imkansiz` olan bebegi oldurmek onu dogurduktan sonra bakacak bir aileye vermekten daha mi kolay geliyor size? Dediklerinizi bir dusunun mantikli mi? Kimse size karninizdaki bebege de ayni seyleri yasatin demiyor zaten, onun daha iyi bir yasam kurmasina vesile olun diyor.

Sorun sizin empati yapamıyor oluşunuz olabilir mi acaba?

Pardon da ne hakkınız varda biz de helal etmiyorsunuz ? Beraber yedik içtik galiba? Allah’ım yaa komedisiniz ahahshhsjdjd

Üzgünüm ama 14 haftalıkken kürtaj olamazsınız, sağlık sebepleriniz yoksa tabi. Bunun dışında durumunuzun ağırlığı ortada, biz ne desek boş içinizden en kuvvetli geleni seçip yapın. Burda çocuk sahibi olmaya çalışan kadınlar çoğunlukta olduğu için size çok kötü yorumlar yapacaklardır eminim ama işte ateş düştüğü yeri yakar misali, herkes kendi derdini yaşıyor. Allah yardımcınız olsun.

Şu saatten sonra düşük yapmanız mantıklı değil. Hem sizin sağlığınız için büyük bir risk, hem hukuki açıdan kürtaj mümkün değil.

Sevişip,sevişip hamile kalınca da
Evliliğim sorunlu babası istemedi.
Boşanıyoruz..
Bebeği düşürmek istiyorum ölsün gebersin..
Bıktık artık gerçekten bizi böyle saçmalıkları okumaktan vicdan yapmaktan.
Karnınızdaki bebeğe sizden daha çok üzülmekten ..

14 hafta önce aklınız nerde idi ??
Bu adam şimdi mi kötü oldu ..

Sevişmek için evlenmeyin lütfen..
Karnınızdaki masuma acıdım.

Anne olmadan önce belki anlayabilirdim ama şuan asla anlayamıyorum böyle diyenleri evlat candan öte çöpe atan diyen pisliğe sakın suratını gösterme aç davanı al nafakanı bak cocuguna annen baban ille destek olur

Vicdansız bir baba, beceriksiz zayıf bir anne. Ah kuzum her bebeğin de şansı aynı olmuyor ki. Birde düşürmek istiyorsun. Allah sizin gibi sırf erkek yanında olduğu sürece çocuklarına sahip çıkan kadınlara akıl fikir versin. Bari bundan sonra tüplerini bağlatdir. Sana burda akıl verip kimse ortak olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…