- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
Ankara sakaryada yedik biz ama bunlar artik dondurulmustur tabi. Balik sezonu yeniden ekimde aciliyordu galiba
Etiketleme nasıl oluyor.
Hamsi nerede var
Gecmis olsun, menu guzelDünkü menüm
Kahvaltıdan önce
1 küçük havuç
Kahvaltı
Muzlu yulaf ezmeli yoğurt
Öğlen
Yarım tabak yoğurtlu kabak sote
100 gr et döner
Ara
1 salatalık
Akşam
1 küçük haşlanmış patatesin yarışı
Spor yapamadım. Kızım hala hasta ateşini düşüremiyoruz. Ben de aksilik dün akşamüstü rahatsızlandım. Bol bulantısı, kusmalı, ateşli bi gece oldu.
cnm bgn mü sporun akşama kadar başka yapacak mısın toplam yazalımorkide1453 yuzme 120 puan
Bugun baska yapmam canim yaa. Aksam misafir fln gelecek zaman kalmaz. 240 puan oldu dun ile birliktecnm bgn mü sporun akşama kadar başka yapacak mısın toplam yazalım
evet haklısınız genelde öyle oluyor sanırım bende farkettim çalışıyorum işyeri ne verse en az miktarda yemeye çalışıyorum ama bu aralar veremiyorum durdu kiloKarbonhidrat ağırlıklı olmuş. Peynirle, yoğurt ve mercimek çorbası azıcık kurtarmış.
bazen çok acıkıyorum ama tutmaya çalışıyorum kendimi su falan içiyorum soda içiyorum bazen bide öglen yemeğini genelde 3 gibi falan yemeye çalışıyorum o yüzden sanırım tutabiliyorum kendimi mesela dün erken yediğim için akşam yedimaksam acikmiyomusun ben yedigim halde cok acim
valla çalıştığım yerde ne verirlerse az az ondan yiyorum kendimi o kadar kısmıyorum. meyve suyu evet içmemem gerek ama ayda belki 1 kere içiyorum o kadar da olsun bence insanız sonuçta can bu çekiyor.Direk kilo aldirici ne varsa yemissin .
Pekmez , mantı, karışık meyvesuyu ( hazır paketsse çok şekerli)
Yulafli biskuvi
Teşekkür ederimmGecmis olsun, menu guzel
Dogeu aradaysa niye olmasın . Aynen insan uzun süre kendini sıkamıyor bu sefer herşeye saldiririz kendini tut tut atada makbulvalla çalıştığım yerde ne verirlerse az az ondan yiyorum kendimi o kadar kısmıyorum. meyve suyu evet içmemem gerek ama ayda belki 1 kere içiyorum o kadar da olsun bence insanız sonuçta can bu çekiyor.
Aynen en azında ben yapamıyorumDogeu aradaysa niye olmasın . Aynen insan uzun süre kendini sıkamıyor bu sefer herşeye saldiririz kendini tut tut atada makbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?