Bakmadım çok ayrıntılı ama sence nasıl? Kusura bakma bu mesajı yeni farkettimYoğurdun şekerine baktinmi içeriğine? Zararlı olabilir
Diyete yeni başladık sayılırya detoks yapmak doğru olur mu acaba? Kilomuz durduğunda yapmak daha iyi olmaz mı? Cvp ına göre bende yapıp yapmamaya karar vericem.01 Eylül 12. Gün
Kahvaltı
Çeyrek tost çavdar ekmeği ile (domatesli,kaşarlı, biberli)
1 küçük süt
Ara
1 yumurta
1 simit
Domates, salatalık
1 paket diyet bisküvi
Öğlen
2_poğaça ev yapımı
1 havuç
Yarım bira
1 0 kalori kola
Bir avuç fıstık
Ara
1 paket diyet bisküvi
1 avuç fındık
Ve 2 top dondurma
Akşam saat 20:30
Yoğurtlu kabak
1 dilim ekmek
Ara
1 sade türk kahvesi
Denizde idim. Düzenli yemedim. İnşallah yarın kabak detoksuna bende başlıyorum.
Dukan birasından fayda gördün mü? BEnde yapıyorm da...Slm kızlar menümü yazayımEki Görüntüle 2303248 sabah
Öğlen
Eki Görüntüle 2303249 2 yumurta ile menemen hepsini bitiremedim
Akşam
4 tane fırında ızgara köfte
5 ince dilim patates
1 kase yoğurt
1 lt dukan birası ve 2-3 lt su
Canım motivasyona ihtiyacım var. 87 yi görmek mükemmel olurdu. Ben başlayacağım. Bende ödemde çoktur.Diyete yeni başladık sayılırya detoks yapmak doğru olur mu acaba? Kilomuz durduğunda yapmak daha iyi olmaz mı? Cvp ına göre bende yapıp yapmamaya karar vericem.
Anladm cnm. Ben düşüneyim biraz.Canım motivasyona ihtiyacım var. 87 yi görmek mükemmel olurdu. Ben başlayacağım. Bende ödemde çoktur.
Çok fayda gördüğümü söylemiycem 2 gündür garip bir şişlik var cumaya göre artıdayım anlamadım ben deDukan birasından fayda gördün mü? BEnde yapıyorm da...
Karbonhidrat yüksekmiş pek iyi sayilmazBakmadım çok ayrıntılı ama sence nasıl? Kusura bakma bu mesajı yeni farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?