- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Canım fanta olmasa onun yerine salata yada ayran olsa menün çok güzel olacakmışKahvaltı peynir, zeytin, salatalık, domates, iki dilim ekmek
Öğle kahve yanında bir avuçtan az antep fıstığı
Akşam 2 adet hamburger eti, acı soslu, fanta
Yemek olayı bugün beni mahvetti kızlar
Canım kahvaltı çok eksik akşam da çok fazla olmuş tam tersi olmalıydı ama onun dışın da akşam menün çok da yanlış olmuş 1porsiyon bulgur çok fazla karbonhidrat canım yanında da mercimek var oda karbonhidrat bir de yanlarında ekmek yemişsin full karbonhidrat olmuş keşke salatanın yanında 1porsiyon bulgur yerine 1porsiyon sadece mercimek olsa idi mercimek dde karbonhidart yüksek ama ayni zaman da protein de ololdugu için salatayla ikisi tam bir öğün olurdu canım kahvaltıda da yumurta,zeytin,domates,yeşillik gibi cesitlendire bilirdin sabahı daha sağlam yersen tüm gün tok hisseder ilerliyen saatlerde de daha az yemek yersingünaydın herkese, dünkü menüm
sabah;
1 dl ekmek
1 dl kaşar peyniri
salatalık
öğlen
yarım kase ezogelin çorba
bir kase cacık
2 yk tavuk sote
ara öğün
3 dl karpuz
3 adet altınbaşak
akşam
4 yk mercimek yemeği
1 porsiyon bulgur pilavı
salata
1 dl ekmek
araöğün
1 kayısı 2 erik
10 adet fındık
Yoğurt olsaydı yoğurt yicektim. Ayranlarıda sevmediğim markaydı. Ama sabah bir uyandım açlıktan karnım benimle konuşuyordu. Onun değil benim suçum fakat ondan çıkardım acısını.Canım fanta olmasa onun yerine salata yada ayran olsa menün çok güzel olacakmış
Tam diyecektim ki hadi mantı 5kaşıkdan bir şey olmaz ama bide üstüne yedigün bide üstüne puding hemde tam 200grm baya kötü olmuş akşam direk karbonhidrat ve şeker yüklemesi olmuş canımSahur
1 hashasli
1 kk peynir
Ceri domates
Sekersiz çay
1,5 haşlanmış yumurta
Iftar
5 ymk kaşığı mantı
1 bardak yedigün portakal
3 adet firinda kofte
Ara
Puding 200 gr
Şekersiz türk kahvesi
Spor
Yok
Bn zaten yapamıyorum artık gitti oruç yüzünden .. Bi de dondurma yedim .iki gün daha sonra düzelticemTam diyecektim ki hadi mantı 5kaşıkdan bir şey olmaz ama bide üstüne yedigün bide üstüne puding hemde tam 200grm baya kötü olmuş akşam direk karbonhidrat ve şeker yüklemesi olmuş canım
Sahur
2 ince dilim cavdar ekmeği
1 kk peynir
5 6 çeri domates
4 yeşil zeytin
1 ince dilim salam
2 haşlanmış yumurta
Iftar
6 ymk kaşığı sulu et sote yemeği
4 ymk kaşığı pilav
4 ymk kaşığı yayla corbasi
2 bardak ayran
Ara
Şekersiz cay
1 tane minik baklava malesef
Spor 3531 adim
Menü superKahvaltım peynir, zeytin, domates, salatalık, 3 dilim ekmek, çay
Öğle mercimek çorbası, bir dilim ekmek, roka
Ara kayısı çayı, çekirdek kahve
Akşam lahana çorbası, çok az tavuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?