Kendini kilo veremeyeceğim diye şartlama, pozitif ol canım yarın tatlıyı telafi edersin inşallahSahur
Yarim çökelekli pide
1.5 yumurta li omlet
1 kk peynir
4.zeytin
2 çeri domates
1.dilim.cavdar
1 ince dilim salam
Ara
Şekersiz türk kahvesi
2 çikolatalı leblebi 20 kalori
Iftar
4 ymk kaşığı bulgur pilavi
Yarim bardak ayran
1 cay bardağı kola
4 ymk kaşığı firinda tavuk ( izgara yandan soslu)
Ara
Sütlü irmik.tatlisi ( komşu getirmiş yine yedim valla kili vermeyeceğim.biliyorum kesin ) 200 gr
Şekersiz kahve
Şekersiz cay
Çörekotlu kurabiye 2 minicik yuvarlak 20 gr
Spor
3555 adim
Şuan yapmadım gece yapabilirsem eklerim yine
Valla dayanamadım daha fazla ya yedimSabah hariç guzel
Kendini kilo veremeyeceğim diye şartlama, pozitif ol canım yarın tatlıyı telafi edersin inşallah
Valla dayanamadım daha fazla ya yedimseninde kola hariç güzel canım ama duginin dediği gibi olumsuza şartlama hatta bi gürkan kubilay diyodu sık sık tartılmayın ya da stres yapmayın bi hormon salgılanıyomuş stresinden o da zayıflamayı engeliyomuş
Kendini kasıyorsun gene yapma böyle beynine hükmet o sana hükmetmesin ben çok güzel yağlardan kilo veriyorum ve güzelleşiyorum de lütfen beynine söz geçirSpor yapıyorum.suan 2.dk aradayım 30 dk.yaptim.25 dk daha cardio yapicam ins almam yani . Insan bazen dayanamıyor ben buharalar uçtum ama o bi gerçek
Ya sürekli kendini kısıtlamaya çalışmaktan insan bi yerden sonra tutamıyo kendini sen bugünü dünü unut yarına bak canım sporda telafi eder zaten etkilenmezsinSpor yapıyorum.suan 2.dk aradayım 30 dk.yaptim.25 dk daha cardio yapicam ins almam yani . Insan bazen dayanamıyor ben buharalar uçtum ama o bi gerçek
Anca dengede kalıyor işte spor bitti mahvoldum yaptığım sporlara yazık oluyor ama oruç oluncada insan hem oruç hem diyet büyük irade istiyor . Sadece uzun süreli sıkı diyettede harbiden zor . Insan 1 2 ay yasaklıyor da 5 6 ay lik diyette herşey aylarca yasak olmasına kimse dayanamaz sanırım . En azından haftada 1 abartmadan olsa . Ben bu ara hergün sütlü tatlı yedim neredeyse . Akşam yemegim sağlıklı az . Sporum da tmm ama cikolatadan kurtulduk simdide oruç bahanesine su sütlü tatlıyı bırakamadım . Hergün yarinn yemem diyorum yine olmuyor .Ya sürekli kendini kısıtlamaya çalışmaktan insan bi yerden sonra tutamıyo kendini sen bugünü dünü unut yarına bak canım sporda telafi eder zaten etkilenmezsin
Bu sefer geciricem bu sefer yarın yemiyorum cidden kendime sozKendini kasıyorsun gene yapma böyle beynine hükmet o sana hükmetmesin ben çok güzel yağlardan kilo veriyorum ve güzelleşiyorum de lütfen beynine söz geçir
Sıcak nescafe vs de içme çok ağrıtir. Şekerli şeylerde agritir . Zayıflarsn bahaneyle . Çorbaya devamSabah peynir, bir dilim ekmek çay
Öğlem bir kase yoğurt
Akşam mercimek çorbası, bir bardak dondurma çikolata soslu yoksa dişçi yüzünden açlıktan ölücem kızlar bugün çiğnemeli hiçbir şey yiyemedim
Şimdi gene acıktım yoğurt yiyorum.
Inş . Şimdiden spor yaptım . Yarın da bidaha tatlı yemezsem olacak umarimKendini kilo veremeyeceğim diye şartlama, pozitif ol canım yarın tatlıyı telafi edersin inşallah
Börek bence çıkmalı menunden. Gerisi superSabah
1 haşlanmış yumurta, 2 salatalık
Öğle
Pırasalı fit börek
Ara
Ufak bir kase patlıcan ezmesiyle azıcık beyaz peynir
Erik
Salatalık
Akşam
Izgara kuşkonmaz
Izgara tavuk
Ama hiç spor yok
Sahur
Yarim çökelekli pide
1.5 yumurta li omlet
1 kk peynir
4.zeytin
2 çeri domates
1.dilim.cavdar
1 ince dilim salam
Ara
Şekersiz türk kahvesi
2 çikolatalı leblebi 20 kalori
Iftar
4 ymk kaşığı bulgur pilavi
Yarim bardak ayran
1 cay bardağı kola
4 ymk kaşığı firinda tavuk ( izgara yandan soslu)
Ara
Sütlü irmik.tatlisi ( komşu getirmiş yine yedim valla kili vermeyeceğim.biliyorum kesin ) 200 gr
Şekersiz kahve
Şekersiz cay
Çörekotlu kurabiye 2 minicik yuvarlak 20 gr
Spor
3555 adim
Şuan yapmadım gece yapabilirsem eklerim yine
Aynen bugün sürekli sıvı, yemesi kolay yoğurt ve çorba ama şuan bir guruldama var resmen konuşuyor.Sıcak nescafe vs de içme çok ağrıtir. Şekerli şeylerde agritir . Zayıflarsn bahaneyle . Çorbaya devam
Yok kız ben kola içmedim ki senin menünde görmüştüm sanki yanlış okumadıysamAnca dengede kalıyor işte spor bitti mahvoldum yaptığım sporlara yazık oluyor ama oruç oluncada insan hem oruç hem diyet büyük irade istiyor . Sadece uzun süreli sıkı diyettede harbiden zor . Insan 1 2 ay yasaklıyor da 5 6 ay lik diyette herşey aylarca yasak olmasına kimse dayanamaz sanırım . En azından haftada 1 abartmadan olsa . Ben bu ara hergün sütlü tatlı yedim neredeyse . Akşam yemegim sağlıklı az . Sporum da tmm ama cikolatadan kurtulduk simdide oruç bahanesine su sütlü tatlıyı bırakamadım . Hergün yarinn yemem diyorum yine olmuyor .
Bnce senin koladan da bisey olmaz 1 kilo alacak değilsin ya minicik bi koladan
Bar li diyet çikolatalar normalden daha zararlı çünkü glükoz şurubu içeriyor bilgin olsun cnm ..Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım. Dünkü menüm;
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dl kaşar peyniri
1 dl çavdar ekmeği
salatalık
1 tatlı kaşığı bal
ara öğün
hurmalı bar
öğlen
bir adet tavuk budu
2 y.k. pilav
ızgara sebze
akşam
4 y.k. kıymalı patates yemeği
avuç içi kadar pide
salata
ara öğün
8 adet kiraz
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 yumurtadan omlet
1 büyük bardak süt
Öğlen
Sade türk kahvesi
1 tane kakaolu püskevit
Akşam
3 biftek
1 kase pulbiberli limonlu yoğurt
13.000 küsur adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?