Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

umarım iyi gidiyorumdur kamçıladı bu söylediğin kaçamak yapsam utanırım artıkın
Bi catal pasta 2 3 kasik makarna 1 2 top dondurmayla yada 1 2 dilim beyaz ekmekle kilo almazsinz ama tabi hepsini birden degl o kucuk kacamak sizi motuve eder. Bence yazin en guzel kacamak dondurmaaa..:)

Bi catal pasta 2 3 kasik makarna 1 2 top dondurmayla yada 1 2 dilim beyaz ekmekle kilo almazsinz ama tabi hepsini birden degl o kucuk kacamak sizi motuve eder. Bence yazin en guzel kacamak dondurmaaa..:)
dondurma sevmim ama eşim hergün alıyor o yiyor ben bakıyorum benim kaçamak fazla meyve olur sadece

tanışalım kuzum 4 yıllık evliyim çalışıyorum smmm sınavlarına hazırlanıyrum stres doluyum çatacak yerler arıyorum çok zaman

ooo stressli zamanlar geciriorum diosun:) en tehlikeli dönemler esine catmada gereksiz kavgalar hos olmasa gerek:))

PEMBE TAKİM:1208
MOR TAKIM:1710

ve bizzz sağol @selcanmehmetcan

☆ MAYIS AYI 3.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:

MOR TAKİM

()Keptinn:
()Senad:
(45)SekerPancarii:45
()sarraf:

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

@sarraf seni diğer takıma aldım canım sorun yok dimi 2 kişi çıktı ordan cunku eşitlemem gerekiyodu

Buradan partişe sesleniyorum dön artık @ParteMoralll bitmedi mi iznin
doncektm sonra ramazani dusundm vazgectm
bende ödülün zarari olmasın diye 100 dk spor yapacağız diye anlamıştım
yoooook oburlerini gicik etmek icin 100 dk fazla 100olur 200olurr solumdan kalkarsam

dondurma sevmim ama eşim hergün alıyor o yiyor ben bakıyorum benim kaçamak fazla meyve olur sadece
ş merveden kacamak olmazki oglen arada yiyebilirsiniz.
Muz sabah daha iyi olur tabi.
valla ben acik dondurmaya bayilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…