- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.281
yok kuzu izindekileri şeetmedimdi sonucta izindesiniz diyerektenKaptan yine beni unutmuşsunhaklısın ben de çok gelemiyorum affet
Buradan partişe sesleniyorum dön artık @ParteMoralll bitmedi mi izninyok kuzu izindekileri şeetmedimdi sonucta izindesiniz diyerektenyoksa da ah partiş varr sekerpancarı varr munter vaarrr
umarım iyi gidiyorumdur kamçıladı bu söylediğin kaçamak yapsam utanırım artıkınYani sen iyisin yine arada fireler olmasi normal tabi.
Ama ciddi ciddi odaklanip yapiyosan o kacamak sana iyi degl kotu gelir.
Ödül tabi kiiiiii deeebu +100dk yapılcak mı yoksa yapılmadan mı eklencekyapılcak diyosan bn şuracıkta
sanki
ooohh şahaneeebende oturdugum masadan yazıyorm düz oturmamı bitrdim şimdi yan oturuşa geçtim
kuzum ben yapmıyorum listeyi sabah tost yedim öğlendede sulu yemek yedim iyiyim yani aç değilimponcikbirgelincik nasıl gidiyor dayanabiliyormusun
Bi catal pasta 2 3 kasik makarna 1 2 top dondurmayla yada 1 2 dilim beyaz ekmekle kilo almazsinz ama tabi hepsini birden degl o kucuk kacamak sizi motuve eder. Bence yazin en guzel kacamak dondurmaaa..:)umarım iyi gidiyorumdur kamçıladı bu söylediğin kaçamak yapsam utanırım artıkın
bende ödülün zarari olmasın diye 100 dk spor yapacağız diye anlamıştımÖdül tabi kiiiiii deee
dondurma sevmim ama eşim hergün alıyor o yiyor ben bakıyorumBi catal pasta 2 3 kasik makarna 1 2 top dondurmayla yada 1 2 dilim beyaz ekmekle kilo almazsinz ama tabi hepsini birden degl o kucuk kacamak sizi motuve eder. Bence yazin en guzel kacamak dondurmaaa..:)
Karaciğer hastası tatlım yageçmiş olsun neyi var .... iyiyim bende hava çok sıcak bunaldım
tanışalım kuzum 4 yıllık evliyim çalışıyorum smmm sınavlarına hazırlanıyrum stres doluyum çatacak yerler arıyorum çok zamanBuarada kizlar calisiyomusunuz evdemisiniz napiosuinuz evliler evli olmayanlar.
Tanisalim isterseniz:)
Ben evliyim ve calisiyorum
geçmiş olsun allah şifa versinKaraciğer hastası tatlım ya
tanışalım kuzum 4 yıllık evliyim çalışıyorum smmm sınavlarına hazırlanıyrum stres doluyum çatacak yerler arıyorum çok zaman
ONA ÇATIYORUM GENELDEooo stressli zamanlar geciriorum diosun:) en tehlikeli dönemler esine catmada gereksiz kavgalar hos olmasa gerek:))
Buradan partişe sesleniyorum dön artık @ParteMoralll bitmedi mi iznin
bende ödülün zarari olmasın diye 100 dk spor yapacağız diye anlamıştım
ş merveden kacamak olmazki oglen arada yiyebilirsiniz.dondurma sevmim ama eşim hergün alıyor o yiyor ben bakıyorumbenim kaçamak fazla meyve olur sadece
cok iyi anliyorum seni canim... olsun oda anlayis göstersin dimi ama sonucda esin ceker her nazini triplerini. Kus beslemekde iyi fikirmisONA ÇATIYORUM GENELDEKUŞ BESLİYORUM ONUNLA OYNUYORUM TEPEM ATTIĞINDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?