- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.261
biz terliyoruz ama batteniye ile örtünüyoruz pencere hafif açıkakşam bende pike örttüm dondum sabaha karsı
tm o zaman herkes fikrini söylesinde ona göre şeedekbence yapalım
kişiye kalmış bebeğim isteyen istediğini yer bi seferlik tabiii abartmamak lazım bence dehe güzel olur ama ben o hakkı istemem abartmaktan korkarım ama şöyle olur kendim için 2 kilo verdim mesela canım tantuni istedi onu yeyim az ekmek ile ya da fazladan bir dilim karpuz
kaçamak hafta sonu mu olsundutm o zaman herkes fikrini söylesinde ona göre şeedekama hafta içi kaçamak yapan olursa eğer olursa tohati yir
kişiye kalmış bebeğim isteyen istediğini yer bi seferlik tabiii abartmamak lazım bence de
ayy bizde yazın kapı baca açarız balkon kapıları falan açık olur püfür püfür oohhhbiz terliyoruz ama batteniye ile örtünüyoruz pencere hafif açık
kaçamak hafta sonu mu olsundu
Kaçamak yapana artı çıkana ceza vardı eskiden spor cezası caydırıcıydı aslında hedef gramdan az verenlerin spor listesinden düşülüyor yatm o zaman herkes fikrini söylesinde ona göre şeedekama hafta içi kaçamak yapan olursa eğer olursa tohati yir
kişiye kalmış bebeğim isteyen istediğini yer bi seferlik tabiii abartmamak lazım bence de
NE GÜZEL BİZ ÖYLE UYUYAMIYORUZ NEMDEN DOLAYI DENİZDE YAKIN OLUNCA DAHA ÇOK NEM OLUYORayy bizde yazın kapı baca açarız balkon kapıları falan açık olur püfür püfür oohhh
he ay ben baktım netten müsli gibi şeyler cıktı onlardan yiyosun sandım
evet hem kac kalori yediğinide görmş olursun cok iyi oluyo o uygulamalar bence
dogru dedin onuneyse tm o zaman kacamak fikri şimdilik dursun belki 2 kere üst üste birinci olana falan olabilir onu düşünüruz bu haftadan itibaren takım içi top 3 hazırlıciiimm
ee siz karar vermissiniz yapin ozamanbence yapalım
Aslinda ciddi ciddi diyet yapan insana kacamak bi haftasini cok etkiler yavaslatir.he güzel olur ama ben o hakkı istemem abartmaktan korkarım ama şöyle olur kendim için 2 kilo verdim mesela canım tantuni istedi onu yeyim az ekmek ile ya da fazladan bir dilim karpuz
VALLA YAPIYORUZ DÜZGÜN 3 GÜN EN FAZLA DÜZENLİ GİDİLİYOR KENDİ ADIMA ÖZELLİKLE KONUŞUYORUMAslinda ciddi ciddi diyet yapan insana kacamak bi haftasini cok etkiler yavaslatir.
Dogru dusunmussun. En fazla ufak tefek seyler etkilemez.
Zaten herkes grupta kacamak yapiyo 1 tane ski ski dyet yapan yok. Oyuzden oyle ödul suan ici sacma geldi.
yok öle değil yani ödülü almadan kimse kaçamak yapmıcak öle yok tatlı yidimdi börek yaptımdı kola içtimdi olmıcak sabırla azimle kilo verip hakedersek yapıcaz kaçamagı
kendime ayrıca teprikler alkışlarhiç üşenmedim ve bi yoklama günlüğü yaptımdııı bana aferindiiiiama size
SchonerDuft her zaman burda
zuzuzuzu1234 misafir sebebiyle mazeretli
E elaalemi yok
keptinn ben hep burdayım tabisi
poncikbirgelincik gündüz burda gece yukk
senad günlük 5 mesaj belkiiii dolduruyodurr
htc71 göreceğiiizz
aday listesi toplam mesaj sayıları
Buki_89 12mayıstan beri; (19 mesaj) yetersiz mesaj !
qserpo 12mayıstan beri; (34 mesaj) yeterli ama biraz daha gayrett
Yuzlesmegunu 12mayıstan beri; (7 mesaj) aşırı yetersiz mesaj!!
Yani sen iyisin yine arada fireler olmasi normal tabi.VALLA YAPIYORUZ DÜZGÜN 3 GÜN EN FAZLA DÜZENLİ GİDİLİYOR KENDİ ADIMA ÖZELLİKLE KONUŞUYORUM
yok bebeğim daha karar verilmedi düşünüyoruz sadece sana da sordum ya zaten napsak dyeee siz karar vermissiniz yapin ozaman
evet o da dogru işte kaçamak yaparken aşırı kaçmakta var ondan sonra bütün haftta emekleri dön başa olcakAslinda ciddi ciddi diyet yapan insana kacamak bi haftasini cok etkiler yavaslatir.
Dogru dusunmussun. En fazla ufak tefek seyler etkilemez.
Zaten herkes grupta kacamak yapiyo 1 tane ski ski dyet yapan yok. Oyuzden oyle ödul suan ici sacma geldi.
yok beybiii öle değildiiii bi sefer yani mesela ben kunefe seviyorm bi iki çatal kunefe yeme hakkım olcak öle abanarak değil ama herkes uyamayabilir bazılarının gözü dönebiliyo sevdiği sey karsısındayani cuma eksiye geçenler hafta sonu kaçamak yapabilir abartmamak şartıyla tabi
diyosunYani sen iyisin yine arada fireler olmasi normal tabi.
Ama ciddi ciddi odaklanip yapiyosan o kacamak sana iyi degl kotu gelir.
yok bebeğim daha karar verilmedi düşünüyoruz sadece sana da sordum ya zaten napsak dye
evet o da dogru işte kaçamak yaparken aşırı kaçmakta var ondan sonra bütün haftta emekleri dön başa olcak
yok beybiii öle değildiiii bi sefer yani mesela ben kunefe seviyorm bi iki çatal kunefe yeme hakkım olcak öle abanarak değil ama herkes uyamayabilir bazılarının gözü dönebiliyo sevdiği sey karsısında
bazen bende unutuyorum bu takımda kimler vardı diyorum
diyosuno zaman bu konu burda kapandı
Kaptan yine beni unutmuşsunhiç üşenmedim ve bi yoklama günlüğü yaptımdııı bana aferindiiiiama size
SchonerDuft her zaman burda
zuzuzuzu1234 misafir sebebiyle mazeretli
E elaalemi yok
keptinn ben hep burdayım tabisi
poncikbirgelincik gündüz burda gece yukk
senad günlük 5 mesaj belkiiii dolduruyodurr
htc71 göreceğiiizz
aday listesi toplam mesaj sayıları
Buki_89 12mayıstan beri; (19 mesaj) yetersiz mesaj !
qserpo 12mayıstan beri; (34 mesaj) yeterli ama biraz daha gayrett
Yuzlesmegunu 12mayıstan beri; (7 mesaj) aşırı yetersiz mesaj!!
bu +100dk yapılcak mı yoksa yapılmadan mı eklencekSon noktayi şoyle koyuyorum.
Hafta sonu kacamaklari ufak tefek olabilir + bigun de gitme sartiyla hafif kacamaklar.
Ödül oğünu bence 300 500 gram verenlere degil de
Bizi BIREYSEL DE BIRINCI YA DA IKINCI yapan arkadasimiza ödül arti +100spor
sankihiç mi girmesek bu işe
ooohh şahaneeeSelam kızlar..
Şuan spor salonunda bisiklette yazıyorum sizlereyürüyüşümü de yaptım birazdan step..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?