Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tm o zaman herkes fikrini söylesinde ona göre şeedek ama hafta içi kaçamak yapan olursa eğer olursa tohati yir
he güzel olur ama ben o hakkı istemem abartmaktan korkarım ama şöyle olur kendim için 2 kilo verdim mesela canım tantuni istedi onu yeyim az ekmek ile ya da fazladan bir dilim karpuz
kişiye kalmış bebeğim isteyen istediğini yer bi seferlik tabiii abartmamak lazım bence de

tm o zaman herkes fikrini söylesinde ona göre şeedek ama hafta içi kaçamak yapan olursa eğer olursa tohati yir

kişiye kalmış bebeğim isteyen istediğini yer bi seferlik tabiii abartmamak lazım bence de
Kaçamak yapana artı çıkana ceza vardı eskiden spor cezası caydırıcıydı aslında hedef gramdan az verenlerin spor listesinden düşülüyor ya poncikbirgelincik sende düşürüldüğü kadar dk spor cezası verebilirsin bermuda şeytan üçgeni olursunuz @ParteMoralll ile sizler

ee siz karar vermissiniz yapin ozaman

he güzel olur ama ben o hakkı istemem abartmaktan korkarım ama şöyle olur kendim için 2 kilo verdim mesela canım tantuni istedi onu yeyim az ekmek ile ya da fazladan bir dilim karpuz
Aslinda ciddi ciddi diyet yapan insana kacamak bi haftasini cok etkiler yavaslatir.
Dogru dusunmussun. En fazla ufak tefek seyler etkilemez.
Zaten herkes grupta kacamak yapiyo 1 tane ski ski dyet yapan yok. Oyuzden oyle ödul suan ici sacma geldi.

hiç üşenmedim ve bi yoklama günlüğü yaptımdııı bana aferindiiii ama size
SchonerDuft her zaman burda
zuzuzuzu1234 misafir sebebiyle mazeretli
E elaalemi yok
keptinn ben hep burdayım tabisi
poncikbirgelincik gündüz burda gece yukk
senad günlük 5 mesaj belkiiii dolduruyodurr
htc71 göreceğiiizz

aday listesi toplam mesaj sayıları

Buki_89 12mayıstan beri; (19 mesaj) yetersiz mesaj !

qserpo 12mayıstan beri; (34 mesaj) yeterliama biraz daha gayrett

Yuzlesmegunu 12mayıstan beri; (7 mesaj) aşırı yetersiz mesaj!!

Aslinda ciddi ciddi diyet yapan insana kacamak bi haftasini cok etkiler yavaslatir.
Zaten herkes grupta kacamak yapiyo 1 tane ski ski dyet yapan yok. Oyuzden oyle ödul suan ici sacma geldi.
VALLA YAPIYORUZ DÜZGÜN 3 GÜN EN FAZLA DÜZENLİ GİDİLİYOR KENDİ ADIMA ÖZELLİKLE KONUŞUYORUM

kendime ayrıca teprikler alkışlar

qserpo u unutmuştum ben

Son noktayi şoyle koyuyorum.

Hafta sonu kacamaklari ufak tefek olabilir + bigun de gitme sartiyla hafif kacamaklar.

Ödül oğünu bence 300 500 gram verenlere degil de
Bizi BIREYSEL DE BIRINCI YA DA IKINCI yapan arkadasimiza ödül arti +100spor

ee siz karar vermissiniz yapin ozaman
yok bebeğim daha karar verilmedi düşünüyoruz sadece sana da sordum ya zaten napsak dye
evet o da dogru işte kaçamak yaparken aşırı kaçmakta var ondan sonra bütün haftta emekleri dön başa olcak

yani cuma eksiye geçenler hafta sonu kaçamak yapabilir abartmamak şartıyla tabi
yok beybiii öle değildiiii bi sefer yani mesela ben kunefe seviyorm bi iki çatal kunefe yeme hakkım olcak öle abanarak değil ama herkes uyamayabilir bazılarının gözü dönebiliyo sevdiği sey karsısında
kendime ayrıca teprikler alkışlar

qserpo u unutmuştum ben

bazen bende unutuyorum bu takımda kimler vardı diyorum

Yani sen iyisin yine arada fireler olmasi normal tabi.
Ama ciddi ciddi odaklanip yapiyosan o kacamak sana iyi degl kotu gelir.
diyosun o zaman bu konu burda kapandı

hiç mi girmesek bu işe

Kaptan yine beni unutmuşsun haklısın ben de çok gelemiyorum affet

bu +100dk yapılcak mı yoksa yapılmadan mı eklencek yapılcak diyosan bn şuracıkta

hiç mi girmesek bu işe
sanki

Selam kızlar..
Şuan spor salonunda bisiklette yazıyorum sizlere yürüyüşümü de yaptım birazdan step..
ooohh şahaneee bende oturdugum masadan yazıyorm düz oturmamı bitrdim şimdi yan oturuşa geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…