- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.301
BEN ABARTIYOR OLABİLİRİMdoncektm sonra ramazani dusundm vazgectm
yoooook oburlerini gicik etmek icin 100 dk fazla 100olur 200olurr solumdan kalkarsam
ş merveden kacamak olmazki oglen arada yiyebilirsiniz.
Muz sabah daha iyi olur tabi.
valla ben acik dondurmaya bayilirim
ÇEKİYOR AMA NEREYE KADAR ÇEKECEK BİLEMİYORUM TAVSİYE EDERİM ALERJİK DURUMUN YOKSA ... BEBEKKEN AL ELE ALIŞTIR .. BİZİMKİ GÜN DOĞUYOR YA BİZİ UYANDIRMAYA BAŞLIYOR DUYMAN LAZIM EVE GEÇ GİDEYİM AÇIK BIRAKTIM MI KIZAR NERDE KALDIN SIKILDIM DİYE ISIRIR BİRDE YILLARDIR BAKTIĞIMIZ İÇİN BEDEN DİLİNDEN ANLIYORUZ BUNLARI .. GEL DİYORUM GELİYOR GİT DEDİĞİMDE DE GİTMİYOR ŞİRİNLİK YAPIYORcok iyi anliyorum seni canim... olsun oda anlayis göstersin dimi ama sonucda esin ceker her nazini triplerini. Kus beslemekde iyi fikirmis
hee o dönmüyo ama diyette yapıyoBuradan partişe sesleniyorum dön artık @ParteMoralll bitmedi mi iznin
anlaştıkk bebeğiimmdaha aktiv olmaya calisacagim kizlar:)
o zaman ok tm anlaştık mantıklı bişeyÖdül tabi kiiiiii deee
ay dondurma hiç sevmiiimm bn yaz kaçamagı anca cok fazla ayran olurBi catal pasta 2 3 kasik makarna 1 2 top dondurmayla yada 1 2 dilim beyaz ekmekle kilo almazsinz ama tabi hepsini birden degl o kucuk kacamak sizi motuve eder. Bence yazin en guzel kacamak dondurmaaa..:)
bende öyle anlamıştım tek olmamak ne güzelllbende ödülün zarari olmasın diye 100 dk spor yapacağız diye anlamıştım
Hayır canım sorun yok spora devam :)
PEMBE TAKİM:1208
MOR TAKIM:1710
ve bizzzsağol @selcanmehmetcan
☆ MAYIS AYI 3.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
MOR TAKİM
()Keptinn:
()Senad:
(45)SekerPancarii:45
()sarraf:
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:
@sarraf seni diğer takıma aldım canım sorun yok dimi 2 kişi çıktı ordan cunku eşitlemem gerekiyodu
bende nişanlıyım 5ay sonra düğünüm var evsizim barksızım yorgunummm calışyorummmBuarada kizlar calisiyomusunuz evdemisiniz napiosuinuz evliler evli olmayanlar.
Tanisalim isterseniz:)
Ben evliyim ve calisiyorum
kuzuum geçmiş olsuuun rabbim sifa versin inşallahh
PEMBE TAKİM:1208
MOR TAKIM:1710
ve bizzzsağol @selcanmehmetcan
☆ MAYIS AYI 3.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
MOR TAKİM
()Keptinn:
()Senad:
(45)SekerPancarii:45
()sarraf:
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:
@sarraf seni diğer takıma aldım canım sorun yok dimi 2 kişi çıktı ordan cunku eşitlemem gerekiyodu
Hayır canım sorun yok spora devam :)
spor yapmayanlarabende nişanlıyım 5ay sonra düğünüm var evsizim barksızım yorgunummm calışyorummm
kuzuum geçmiş olsuuun rabbim sifa versin inşallahhhalletiniz mi hastane işlerini
biz bu hafta 1. oluruzzzçinkilim senad da spor yapcak çinkilim yapmazsa tohatı yicek
yok yok bu en cok bizim takım D:spor yapmayanlara
en çokta benım takımdakılere
bol bol spor yapıciuuukkksen sizin takımı ben bizim
5 ay sonra kullanırsınbol bol spor yapıciuuukkkbnde sevidcekten dumbell istedim virmediiii sana agır gelir onlar dididiii
irmik iccinde dondurmaBEN ABARTIYOR OLABİLİRİM@keptinn GEÇEN UYARMIŞTI ARTIK TEK MEYVE YİYORUM AZCIK YİYORUM AÇIK DONDURMA ALTINDA KAZANDİBİ OLCAK MMM HARİKA OLUR
anasını bile aglatırım5 ay sonra kullanırsın
KÜNEFE YERİNE ŞİRELİ BÖREK AMA YAZIN GİTMİYOR BUNLAR HAVA SICAK ONUN YERİNE SOĞUK ÇAY YAPIP İÇMEK DAHA KEYİFLİ OHH SERİN SERİNirmik iccinde dondurma
Sobiyet arti dondurma
Kunefe ve dondurma
Gibigibi
Neysee bosverelim
anasını bile aglatırımben şimdilik su şişeleryle idare edim de
RESMEN KACAMAK YAPMAMAK İÇİN DİRENİYOSUN TEBRİK ETTİM SENİ BEYBİKÜNEFE YERİNE ŞİRELİ BÖREK AMA YAZIN GİTMİYOR BUNLAR HAVA SICAK ONUN YERİNE SOĞUK ÇAY YAPIP İÇMEK DAHA KEYİFLİ OHH SERİN SERİN
he vallah yanlız biri kaçamak yaptı dimi burya uazınca acayip etki altına giriyorum kaçamak hakkım varmış gibi hissediyorumRESMEN KACAMAK YAPMAMAK İÇİN DİRENİYOSUN TEBRİK ETTİM SENİ BEYBİ
evet yaa zaten bu kaçamaklar bi başladı mı gerisi de geliyohe vallah yanlız biri kaçamak yaptı dimi burya uazınca acayip etki altına giriyorum kaçamak hakkım varmış gibi hissediyorumhavuç yiyorum tavşan gibi
merhaba canım hoşgeldin bende evliyim çalışmıyorum evdeyimBuarada kizlar calisiyomusunuz evdemisiniz napiosuinuz evliler evli olmayanlar.
Tanisalim isterseniz:)
Ben evliyim ve calisiyorum
geçmiş olsun canımKaraciğer hastası tatlım ya
ayy bana da oliyi aynisi kuzumhe vallah yanlız biri kaçamak yaptı dimi burya uazınca acayip etki altına giriyorum kaçamak hakkım varmış gibi hissediyorumhavuç yiyorum tavşan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?