- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.341
Heee iyi bari tatlım sevindim :)4 tane daha var kuzum biri evimde köpek gibi benle kahvaltı yapıyor ona birşey olmasın
dengelersin canım üzülme keşke işinizde hallolsaydiBugünkü menum çok berbat ya hastane işi olunca herşey sasiyor resmen
ay kötü olmuş gordunmu oralardami gözden kayboldumu boş kafesi koy camin önüne oralarda yakindaysa görünce girer belkikızlar kuşumuzun biri kaçtı çok üzüldüm kaşla göz arası kafesten çıkmış yakalayamdım kaçtı gitti
YOK CANIM GELMEZ 3 KUŞ VAR BALKONDA GİTTİĞİ YERİDE GÖRDÜM UZAKLAŞTI BAYAĞIdengelersin canım üzülme keşke işinizde hallolsaydi
ay kötü olmuş gordunmu oralardami gözden kayboldumu boş kafesi koy camin önüne oralarda yakindaysa görünce girer belki
inşallah kendine bi ev bulur o zman kuzum gitmiş artık yapcak bişey yokYOK CANIM GELMEZ 3 KUŞ VAR BALKONDA GİTTİĞİ YERİDE GÖRDÜM UZAKLAŞTI BAYAĞI
ÇOK KÖTÜ OLUYOR İNSAN DİMİSchonerDuft çok üzüldüm canim yaa..biz de yasadik o duyguyu
Hem de nasıl..konuşuyodu elimizen yemek yiyodu..evin bir ferdi gibi oluyorlarÇOK KÖTÜ OLUYOR İNSAN DİMİ
konuşmuyordu ama çiftlerdi yavurlarına bakıyorduk yumurtaları takip ediyorduk ... sizinki bayağı kötüymüş amaHem de nasıl..konuşuyodu elimizen yemek yiyodu..evin bir ferdi gibi oluyorlar
hiç üşenmedim ve bi yoklama günlüğü yaptımdııı bana aferindiiiiama size
SchonerDuft her zaman burda
zuzuzuzu1234 misafir sebebiyle mazeretli
@elaalemi yok
keptinn ben hep burdayım tabisi
poncikbirgelincik gündüz burda gece yukk
senad günlük 5 mesaj belkiiii dolduruyodurr
htc71 göreceğiiizz
aday listesi toplam mesaj sayıları
Buki_89 12mayıstan beri; (19 mesaj) yetersiz mesaj !
qserpo 12mayıstan beri; (34 mesaj) yeterli ama biraz daha gayrett
Yuzlesmegunu 12mayıstan beri; (7 mesaj) aşırı yetersiz mesaj!!
Ay senin nisine karisir gibi mı öldüm tatlım sen çirkin deyince ben göstereyim dedim listeyi
PEMBE TAKİM:1208
MOR TAKIM:1710
ve bizzzsağol @selcanmehmetcan
☆ MAYIS AYI 3.HAFTA SPOR LİSTESİ
PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:
MOR TAKİM
()Keptinn:
()Senad:
(45)SekerPancarii:45
()sarraf:
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:
@sarraf seni diğer takıma aldım canım sorun yok dimi 2 kişi çıktı ordan cunku eşitlemem gerekiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?