Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menum çok berbat ya hastane işi olunca herşey sasiyor resmen
dengelersin canım üzülme keşke işinizde hallolsaydi

kızlar kuşumuzun biri kaçtı çok üzüldüm kaşla göz arası kafesten çıkmış yakalayamdım kaçtı gitti
ay kötü olmuş gordunmu oralardami gözden kayboldumu boş kafesi koy camin önüne oralarda yakindaysa görünce girer belki

dengelersin canım üzülme keşke işinizde hallolsaydi

ay kötü olmuş gordunmu oralardami gözden kayboldumu boş kafesi koy camin önüne oralarda yakindaysa görünce girer belki
YOK CANIM GELMEZ 3 KUŞ VAR BALKONDA GİTTİĞİ YERİDE GÖRDÜM UZAKLAŞTI BAYAĞI

hahah :) malesef gün içerisinde internete girme şansım olmuyor. iş çıkışı bu saatlerde forumdaki yazılanları takip edebiliyorum ancak ve spor ev işi derken perte çıkıyorum. geleli epi topu 3 gün oldu hemen merdaneyi göstermiş kaptan

Günlük listemi paylaşayım hemen. Aşağı yukarı tek tip diyet listem olduğu için dışına çıkmamaya çalışıyorum. ama bugün biraz başağrım oldu ne yalan söyleyeyim. sanırım işyterinde bugün patetes kızartması ve makarna tarzı yemek olduğu için marketten buluşturduğum bi konserve barbunyanın yetersizlğinden olsa gerek

Sabah ( 7.30)

şekersiz çay ve bir kase yulaf ezmesi süt ile birlikte artı lor peyniri ( 1 dilime denk şekilde )

Ara : Bir avuç içi kadar beyaz leblebi

Öğlen yemeği :

Yarım kase şehriye çorbası , üç kaşık bulgur pilavı ve beş kaşık barbunya pilaki

Akşam yemeği

İki adet köfte yanında biber ve domates soteledim ve bir bardak ayran

Bugün bir bucuk litreye yakın su içtim ( hiç içemem normalde )

Şimdi geldim dinleniyorum yediklerimi öğütünce buraya yine spor aktivetimi yazarım :)

Bu arada merdane vesilesiyle diğer aday arkadaşlarımla da tanışayım; ben yüzleşmegünü kızlar 102 kiloyum. hedefim 75-70 ( çok uçmuyorum ) verilecek bir yirmibeş kilom falan var. otuz yaşındayım.

Buki_89
qserpo

iyi akşamlar kızlar
menum
sabah
1dilim ekmek
1 ck tahin
1.5 haşlanmış yumurta
kk peynir
4 zeytin
1 çay bardagi sut
domates biber salatalık
ara
1 elma
öğlen
1 kase mercimek çorbası
6 yk taze fasulye
3 yk yoğurt
2 3 lokma ekmek
ara
avuc ortam kadar fıstık
az kiraz
akşam
acikmadim 1 kase yoğurt yerim 1 2 saate
su 2 litre oldu içmeye devam ederim

Verirsin tatlım senden hızlı gider emin ol fazla olduğu için

☆ MAYIS AYI 3.HAFTA SPOR LİSTESİ

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
()elaalemi:
()selcanmehmetcan:

MOR TAKİM

()Keptinn:
()Senad:
(45)SekerPancarii:45
()sarraf:

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

sarraf seni diğer takıma aldım canım sorun yok dimi 2 kişi çıktı ordan cunku eşitlemem gerekiyodu

Ay senin nisine karisir gibi mı öldüm tatlım sen çirkin deyince ben göstereyim dedim listeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…