- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.321
o zaman birbirimiz için kaçamak yoookkmerhaba canım hoşgeldin bende evliyim çalışmıyorum evdeyim
geçmiş olsun canım
ayy bana da oliyi aynisi kuzum
enerjide yaktın ya dengeler bence yediklerinBugünkü menum çok berbat ya hastane işi olunca herşey sasiyor resmen
olsun baya hareketliydin o kadar da kötü değildir eminimmmmkaptinn valla canım halledemedik gastroloji götürdük oda benim iş değil dedi bi daha gelecez gün bitti valla hastaneye git gel iki saat resmen ya neyse artık bir daha geliceZ
Aslında öğlenci bi tane simit ile geçirdim daha eve gidemedim bir tane firem o olacak annemin işi değil hallolmadi yaw ona ayrı canım sıkıldı iki saat yol sürüyor ona ayrı sıkılıyorum bugün sıkılma gunundeyim canısıenerjide yaktın ya dengeler bence yediklerin
Aynen bi eve gitsem altı da anca olurum evde çok uzak bize hastane yaolsun baya hareketliydin o kadar da kötü değildir eminimmmm
hastane işi zor o yolu çekmek ayrı zor ... yarın yanına termos var mı ya da sefer tası küçük ağır olmayacak evden salata yap peynir de al yanına hatta bunu poşete de koyabilirsin biz arada öyle yapıyorduk 2 elmada koy bir anneye bir sana daha sağlıklı olur en azındanAslında öğlenci bi tane simit ile geçirdim daha eve gidemedim bir tane firem o olacak annemin işi değil hallolmadi yaw ona ayrı canım sıkıldı iki saat yol sürüyor ona ayrı sıkılıyorum bugün sıkılma gunundeyim canısı
Benimde kuşum kacitignda çok üzülmüştü o yüzden daha eve hayvan almıyorum çok bağlıyor insanı kendinekızlar kuşumuzun biri kaçtı çok üzüldüm kaşla göz arası kafesten çıkmış yakalayamdım kaçtı gitti
Aynen çok mantıklı hiç aklıma gelmedi sağol tatlım vallahastane işi zor o yolu çekmek ayrı zor ... yarın yanına termos var mı ya da sefer tası küçük ağır olmayacak evden salata yap peynir de al yanına hatta bunu poşete de koyabilirsin biz arada öyle yapıyorduk 2 elmada koy bir anneye bir sana daha sağlıklı olur en azından
yaaakızlar kuşumuzun biri kaçtı çok üzüldüm kaşla göz arası kafesten çıkmış yakalayamdım kaçtı gitti
yemek hazır mıydı evde bebeğima yy yollarda ne zor yaaaAynen bi eve gitsem altı da anca olurum evde çok uzak bize hastane ya
kızlar kuşumuzun biri kaçtı çok üzüldüm kaşla göz arası kafesten çıkmış yakalayamdım kaçtı gitti
evet ya hemde nasıl 6 aydır bizleydi içim acıdıBenimde kuşum kacitignda çok üzülmüştü o yüzden daha eve hayvan almıyorum çok bağlıyor insanı kendine
Yok tatlım daha eve gidip yemek yapılacak evde misafir olmazsa atirsritrilirdi ama evde insan olunca olmuyoryaaaay cok üzüldüm
yemek hazır mıydı evde bebeğima yy yollarda ne zor yaaa
sürekli gittiğimiz için biz tecrübe edindikAynen çok mantıklı hiç aklıma gelmedi sağol tatlım valla
Valla çok üzüldüm tatlımevet ya hemde nasıl 6 aydır bizleydi içim acıdı
yaaaay cok üzüldüm
yemek hazır mıydı evde bebeğima yy yollarda ne zor yaaa
cok üzüldüm canim
Valla çok üzüldüm tatlım
Başka kuş alırsın inşallah tatlımgözümün önünde kaçmasa bu kadar üzülmezdim sanırım
4 tane daha var kuzum biri evimde köpek gibi benle kahvaltı yapıyor ona birşey olmasınBaşka kuş alırsın inşallah tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?