Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsun canim guzel sabahlari hep mi böyle yiyeceksin kahvaltıya alissalissan daha güzel olur bide akşamki koftelerin büyük değilse 4 tane olabilirdi

Kızlar mnum
Sabah çay zeytin peynir yumurta
Öğlen bi simit çay
Akşam çorba yumurta salatası canlar
simiti mecburen yedin ama başka fazlalık yok afiyet olsun canım

Menüm..
Sabah: biberli yumurta, peynir, domates, salatalık, bir avuç fındık .
Ara: şekersiz kahve..
Aksam: bir tabak semiz otu yemeği, bir tabak patlican oturtma, iki kaşık bulgur pilavı..

Sanırım caps lock'u açık unutuyorsunuz, büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır.

Forumların genel kuralıdır, karşınızdakine bağırmak olarak nitelendirildiğinden yasaktır.
Bazen caps lock tuşu açık unutuluyor.

Ayy Müne abla valla bunu bilmiyoduk biz söyledigin iyi oldu takım içinde öyle bağırma vs zaten olmazda muhasebeciler ve ofis calisanlari olarak büyük harf kullandigimizdan bazen unutabiliriyoruz çok pardonnn buraları nerden buldun da yakaladın bizi

Kızlar hayırlı akşamlar menümü yazayım hemen
Sabah: 2 dilim ekmek zeytin peynir
Ogle: yarım kase çorba 3 kaşık makarna
Aksam: çorba

Bugün çok şişim niyeyse bide keyifsizimm..

he bende onu merak ettim bdv konusu vardı kadın cinayeti kadınmı şikayet etti didim birazda

Ben de onu düşünuyorum sikayet olmadan nasil buluyorlar acaba

he bende onu merak ettim bdv konusu vardı kadın cinayeti kadınmı şikayet etti didim birazda
diz bu bdv den yakicaksiniz hepimizin başını bak sonra ben neler yapcam size
Ben de onu düşünuyorum sikayet olmadan nasil buluyorlar acaba
He kız bende anlamiyorum onu cimbizla cekip cikartiyolar resmen
Bitki cayı icebilirsin canim..hem şişligine hem de kafana iyi gelir..
Uyumayi tercih edicem galiba zaten çok fazla yürüdüm yoruldum biraz galiba

sabah
1 lokma yumurta az peynir yarım dilim ekmek kuzukulağı salatalık
ara
boş
öğlen
1 kase buğdaylı soğuk çorba
ara
yenidünya 5 tane organik
akşam
1 tbk bezelye süs biber salatlık domates
cız yedim azcık 40 dk yürüyüşte yaptım poncikbirgelincik eklersen bebeğim sevinirim
böbreğimde kötü oldu yine ağrıyor suyu azaltacam sudan olabilir fazla içiyorum çünkü maydonuz suyu dışında ne kaynatıp içebilirim üre azcık yüksek çıkmıştı yanma da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…