- 12 Temmuz 2006
- 58.524
- 223.603
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.361
Sanırım caps lock'u açık unutuyorsunuz, büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır.YOK CANIM GELMEZ 3 KUŞ VAR BALKONDA GİTTİĞİ YERİDE GÖRDÜM UZAKLAŞTI BAYAĞI
Öyle mı bak yeni birşey öğrendikSanırım caps lock'u açık unutuyorsunuz, büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır.
afiyet olsun canimGünlük listemi paylaşayım hemen. Aşağı yukarı tek tip diyet listem olduğu için dışına çıkmamaya çalışıyorum. ama bugün biraz başağrım oldu ne yalan söyleyeyim. sanırım işyterinde bugün patetes kızartması ve makarna tarzı yemek olduğu için marketten buluşturduğum bi konserve barbunyanın yetersizlğinden olsa gerek
Sabah ( 7.30)
şekersiz çay ve bir kase yulaf ezmesi süt ile birlikte artı lor peyniri ( 1 dilime denk şekilde )
Ara : Bir avuç içi kadar beyaz leblebi
Öğlen yemeği :
Yarım kase şehriye çorbası , üç kaşık bulgur pilavı ve beş kaşık barbunya pilaki
Akşam yemeği
İki adet köfte yanında biber ve domates soteledim ve bir bardak ayran
Bugün bir bucuk litreye yakın su içtim ( hiç içemem normalde )
Şimdi geldim dinleniyorum yediklerimi öğütünce buraya yine spor aktivetimi yazarım :)
simiti mecburen yedin ama başka fazlalık yok afiyet olsun canımKızlar mnum
Sabah çay zeytin peynir yumurta
Öğlen bi simit çay
Akşam çorba yumurta salatası canlar
Forumların genel kuralıdır, karşınızdakine bağırmak olarak nitelendirildiğinden yasaktır.Öyle mı bak yeni birşey öğrendik
Kayıt yaparken açık kalıyor iş arasında yazdigimdan dikkat ederimSanırım caps lock'u açık unutuyorsunuz, büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır.
bilmiyodun ki canim dikkat edersin listen nasıl sen onu de bi heleGrup terapim var listemi sonra yazacam uyarıda aldık iyi mi
semiz otu yemeğini soğanla mı kavuryorsun bebekMenüm..
Sabah: biberli yumurta, peynir, domates, salatalık, bir avuç fındık .
Ara: şekersiz kahve..
Aksam: bir tabak semiz otu yemeği, bir tabak patlican oturtma, iki kaşık bulgur pilavı..
Sanırım caps lock'u açık unutuyorsunuz, büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır.
Forumların genel kuralıdır, karşınızdakine bağırmak olarak nitelendirildiğinden yasaktır.
Bazen caps lock tuşu açık unutuluyor.
Soğani kavuruyorum çok az da salca pulbiber tuz guzel oluyosemiz otu yemeğini soğanla mı kavuryorsun bebek
he bende onu merak ettimAyy Müne abla valla bunu bilmiyoduk bizsöyledigin iyi oldu takım içinde öyle bağırma vs zaten olmazda muhasebeciler ve ofis calisanlari olarak büyük harf kullandigimizdan bazen unutabiliriyoruz çok pardonnn buraları nerden buldun da yakaladın bizi
Ben de onu düşünuyorum sikayet olmadan nasil buluyorlar acabaAyy Müne abla valla bunu bilmiyoduk bizsöyledigin iyi oldu takım içinde öyle bağırma vs zaten olmazda muhasebeciler ve ofis calisanlari olarak büyük harf kullandigimizdan bazen unutabiliriyoruz çok pardonnn buraları nerden buldun da yakaladın bizi
deneyim haftaya ben yoğurtlu yiyorum geneldeSoğani kavuruyorum çok az da salca pulbiber tuz guzel oluyo
Bitki cayı icebilirsin canim..hem şişligine hem de kafana iyi gelir..Kızlar hayırlı akşamlar menümü yazayım hemen
Sabah: 2 dilim ekmek zeytin peynir
Ogle: yarım kase çorba 3 kaşık makarna
Aksam: çorba
Bugün çok şişim niyeyse bide keyifsizimm..
Ilk çikan semiz daha kuçük taze oluyo yoğurtla yenilebiliyor..bendeki daha buyüktü yemegini yaptımdeneyim haftaya ben yoğurtlu yiyorum genelde
he bende onu merak ettimbdv konusu vardı kadın cinayeti kadınmı şikayet etti didim birazda
He kız bende anlamiyorum onu cimbizla cekip cikartiyolar resmenBen de onu düşünuyorum sikayet olmadan nasil buluyorlar acaba
Uyumayi tercih edicem galiba zaten çok fazla yürüdüm yoruldum biraz galibaBitki cayı icebilirsin canim..hem şişligine hem de kafana iyi gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?