Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

diz bu bdv den yakicaksiniz hepimizin başını bak sonra ben neler yapcam size

He kız bende anlamiyorum onu cimbizla cekip cikartiyolar resmen

Uyumayi tercih edicem galiba zaten çok fazla yürüdüm yoruldum biraz galiba
caps lock uyarısı ise sorun yok diğeri olsa belki olurdu

Çalışanların alışkanlıktan açık unuttuğunu biliyorum, birkaç kez daha denk gelmiştim, bulurum benden kaçmaz :))))

htc71 evet diyet listem aşağı yukarı böyle. kahvaltıda domates salatalık da var ama yazmayı unutmuşum onları da yiyorum. köfteler standart köfte ama iki adet diyor :) bakalım şimdilik böyle devam ediyorum ^__^

Verirsin tatlım senden hızlı gider emin ol fazla olduğu için

umarım dediğin gibi olur, çok fazla bir şişkinlik var. bir de vücudumun sağı solu ağrımaya başladı. ödemden olabilir diye düşünüyorum sağlıklı olmak istiyorum bakalım benim cuma performanslarım nasıl olacak.

Ben inanıyorum böyle giderse çok iyi olcak 3 5 kilo sonra seninde hoşuna gidicek kilo vermek ve hiç bozmadan devam ediceksinnnn
Acılarım ile uyumaya gidiyorum opuldunuz kızlar
Çok mu agriyo

Gece yatarken süt mu iciyosunnn ne güzel bi alışkanlık :) bende su içiyorum 2 bardak öyle yatıyorum süt sisiriyo

ben de size özendim valla. su içme alışkanlığı da en az diyet düzeni sağlamak kadar zor. Sütü seviyorum ya rahatlatıyor sanki uykuya geçişi kolaylaştırıyor <3 şimdi bir bardak su içeyim bari madem konusu geçti :)

Kizlar sabah ve öglen yediklerimi yazmistim ara ögün yaban mersini yedim alsamda pörselenmis biber yogurtlusu üc kasik ve hindi eti haslanmis... simdide su icip yatmayi planliyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…