- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #202.381
afiyet olsun kısa süre içinde yapacamIlk çikan semiz daha kuçük taze oluyo yoğurtla yenilebiliyor..bendeki daha buyüktü yemegini yaptım
caps lock uyarısı ise sorun yok diğeri olsa belki olurdudiz bu bdv den yakicaksiniz hepimizin başını bak sonra ben neler yapcam size
He kız bende anlamiyorum onu cimbizla cekip cikartiyolar resmen
Uyumayi tercih edicem galiba zaten çok fazla yürüdüm yoruldum biraz galiba
Ayy Müne abla valla bunu bilmiyoduk bizsöyledigin iyi oldu takım içinde öyle bağırma vs zaten olmazda muhasebeciler ve ofis calisanlari olarak büyük harf kullandigimizdan bazen unutabiliriyoruz çok pardonnn buraları nerden buldun da yakaladın bizi
Kaşınıyosun sanki kuzum Öyle gibi geldi banacaps lock uyarısı ise sorun yok diğeri olsa belki olurdu
O zaman biz daha dikkatli oluyoruz sende bu seferlik görmezden geliyosun bizi
Çalışanların alışkanlıktan açık unuttuğunu biliyorum, birkaç kez daha denk gelmiştim, bulurum benden kaçmaz :))))
O zaman biz daha dikkatli oluyoruz sende bu seferlik görmezden geliyosun bizi
Ablalık bunu gerektirir sonuçta dimi
Kaptan büyük harfle yazanlara mekik çekme cezası vermelisinKaşınıyosun sanki kuzum Öyle gibi geldi banasonra sende ponci gibi ban yidim diye gezersin buralarda
Aramızda :)))
Ay dimi abla bencede yapmaliyim bunu arada bende untsamdaKaptan büyük harfle yazanlara mekik çekme cezası vermelisin
Gece yatarken süt mu iciyosunnn ne güzel bi alışkanlık :) bende su içiyorum 2 bardak öyle yatıyorum süt sisiriyoBir saat bisiklet sürerek 3. günümü bitirdim :) akşam yatmadan son sütümü içip 4. güne geçiş yapıyorum :)
Ahahah yok dikkat ediyorum bazen kaçıyor amaKaşınıyosun sanki kuzum Öyle gibi geldi banasonra sende ponci gibi ban yidim diye gezersin buralarda
Susma hakkımı kullanıyorum
Ay dimi abla bencede yapmaliyim bunu arada bende untsamdaSchonerDuft yandn sen ben diyim bak mekik manyagi yapcam seni
Verirsin tatlım senden hızlı gider emin ol fazla olduğu için
Takima zeval gelmesin tek derdim buSusma hakkımı kullanıyorum
Ben inanıyorum böyle giderse çok iyi olcak 3 5 kilo sonra seninde hoşuna gidicek kilo vermek ve hiç bozmadan devam ediceksinnnnumarım dediğin gibi olur, çok fazla bir şişkinlik var. bir de vücudumun sağı solu ağrımaya başladı. ödemden olabilir diye düşünüyorumsağlıklı olmak istiyorum bakalım benim cuma performanslarım nasıl olacak.
Çok mu agriyoAcılarım ile uyumaya gidiyorum opuldunuz kızlar
Gece yatarken süt mu iciyosunnn ne güzel bi alışkanlık :) bende su içiyorum 2 bardak öyle yatıyorum süt sisiriyo
Kullanan yok bende kullanmam artikTakima zeval gelmesin tek derdim bu
Beraber çekeriz mekik nolcak hos senden benden başka kim kullanıyo büyük harf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?