- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.061
Akşam öğünün çok güzel olmuş corn flakes ben çok seviyorum ama yenmese daha iyi sanırım ama yenilecekse sabah yenilmeli bence akşam öğünü yerine değil de
Yumurta candır tok tutuyor en azından içine peynir koy yada menemen yap ye süper oluyor bikmiyorsundaTamam yarın yumurta yiyeceğim söz
Tepicem artık son 1 ay kaldı zayıflayayım da bitsin şu yumurta belası ya
Tebrik edip kırbaçlasan
Yumurta candır tok tutuyor en azından içine peynir koy yada menemen yap ye süper oluyor bikmiyorsunda
Motive tavan gelsin 60 kilo o zamanAy evet inş 1 ay sonra kalem eteklerim ve kotlarım da yine olacak şöyle bir 5 kilo daha vereyim
Daha çok dikkat edicem artık cekete girdim ya heves hırs geldi
Hayirli ossun bakalim neler yaşiyacuhhheski gunlerde ki gibimmm sen kaptan ben yine kirbacc nihahahahahahahaha
Saol canimmmmmmm
Neysem hadi kaptan kardesligu
Hayirli olsun bebegiiimm ben hep yardım edicem sanainşallah takım olarak cok cok iyi olcaz bundan sonra
Lor peynirli de olur yumurtasız değerleri ayarlarsın senMenemen olabilir bak evet onun yine daha gideri var
Hadi insallah bu hafta ilk 3 e giricezHayirli olsunn
Derece yapalimm kaptann
Birinci olalimmm hadii
Motive tavan gelsin 60 kilo o zaman: D
Hayirli ossun bakalim neler yaşiyacuhhh
Nesfit in kalorisi daha düşük ballı bademli ya da kırmızı meyveler olanları deneyebilirsinBen de sabah yedim kız ama emin olamadım
Reklamlarda çıkıyor ya incecik hatın gızlar corn flakes yiyorlar sonra elbiselerine giriyorlar
Ama kalorisi çoktu
Tisikkuler canimmm yarin göricizz kurallariEski sayfaları okuduğum yarım saatte kaptan değişimi oldu demeko kadar sayfa biriktirmeyeceğim bir daha sonra eskiye gittim falan sandım bence kaptanlığı çok iyi idare ettin kuzum şimdi de derslerini iyi bir şekilde idare edeceğine şüphem yok
Hepimize hayırlı uğurlu olsun yeni görevler
Kaptanlığın hayırlı olsun kuzumdemek yeni kurallar merak ettim
Yarin belli olccak canimmPazar gezmecesi .... okulu ne.oldu.eşinin soracam bir türlü soramadım
Nesfit in kalorisi daha düşük ballı bademli ya da kırmızı meyveler olanları deneyebilirsin
SüperrrrBu arada çok gizil bişey oldu kızlar
Artık deri ceketime girebiliyorum ve önünü de kapatabiliyorum
Aklıma esti dur bir deneyeyim dedim vallahi de oldu
Önceleri içine sığamıyordum kol ve sırttan, sığsam da önü mümkün değil birleşmiyordu artık kapanıyor ay ağlıcaktım mutluluktan boşa gitti güzelim ceket diyordum
Yalan bence onlarBen de sabah yedim kız ama emin olamadım
Reklamlarda çıkıyor ya incecik hatın gızlar corn flakes yiyorlar sonra elbiselerine giriyorlar
Ama kalorisi çoktu
Kızçeler
Tamam yarın yumurta yiyeceğim söz
Tepicem artık son 1 ay kaldı zayıflayayım da bitsin şu yumurta belası ya
Tebrik edip kırbaçlasan
allah sonumuzu hayir etsinHayirli ossun bakalim neler yaşiyacuhhh
Menulerde fazlalik gormedim ben canim iyi bence ha aksam sevze veya et turu yesen karbonhidrattan daha iyi olurDünkü ve bugünkü menümü yazmak istiyorum
Dün sabah :2 yumurta(haşlama) , 2 dilim jambon , bir dilim tb ekmeği
Ara : 1 şekersiz Türk kahve
Öğlen:bir bardak süt, 4 kayısı
Ara : 1 hurma
Akşam : 5 kaşık nohutlu pilav ama pirinçten çok nohut olduğunun altını çizmek istiyorum
Bugünkü menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta , 1 avuç içi büyüklüğünde süzme peynir , bir çay kaşığı doğal bal, 1 dilim tb ekmeği üstünde azıcık tereyağı olmuş olabilir
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: 3 kayısı, bir kase yoğurt , bir tb ekmeği üstüne salça
Ara : hurma
Akşam : bilinmiyor
Akşam için seçenekler nohutlu pilav var yine ondan yiyebilirim 2-3 kaşık kadar ya da yemeye de bilirim zaten çok yemişim bugün galiba
Süperrrren sevdiğim şey olmayan kıyafete girebilmek
Yalan bence onlarya da onu yiyip başka hiç bişi yemiyi o gızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?