Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Var mı bebiş isteği

Cok ıyı

Dualarimiz seninle bebegim olacak insallah

He hayaller 60 hayatlar 65 olur bu ay sonu ama bu da süper

İçimden bir ses dıkşın dıkşın olacak buralar diyııı
Vura vura spor yaptırtacek bize ama olsun ben severim spor dimi
Ahahahha heee sporlar cezalar yemek kesmeler hepsi olacakkkkkk

Heyecanlandım şimdi güzel kurallar olsun sıkı kurallar olsun

karbonhidratı sabah yesem daha iyi olacak cidden ama akşamları geliyorlar bana iki gündür anlamadım noluyor
Hee disiplin iyidir hemencik verin ki kilolari benim gibi kendiniz övebilin demi yani
Yedin mi pilavi

Iki gun normal yedik mi fırlayacak gibi hissediyorum ben ya büyük yerlerde daha ekonomik oluyor

Vuuu yine hesaplanmis proteinler harikaa olmus afiyet olsun bebegim bende mi hesaplasam proteinlerimi yaa
Valla protein yağ hesaplayınca daha hızlı gidiyor kilolar geçen hafta bayağı iyiydim tavsiye ederim
Bende yapmayı düşünüyorum ama kalorisini hesaplamak çok zor oluyor onun

Var mı bebiş isteği
Var kuzum tedavi olcam kısmetse bu hafta belki.aşılama yaparsa yoksa yine eylül de tüp bebeğe başlayacam

Ben spora kaçar...
Çok büyük hata yapmışım ben active süt gibi.birşey aldım ama kalorisini yanlış görmüşüm 208 ml 600 küsur kalori eşime itelicem ya da öğlenleri 100 ml icicem yazık bana ya

Nasıl bir şeymiş o kuzum çok mu protein falan var içinde özelliği neymiş ki

Nesfite ne diyorsun kaptanım peki o olur mu
O çok kolaydı ya yaptık yidik onu enfesti valla ben tüm tepsiyi yicektim

Sonbahar kişa giydiginde bol bile olacak cok sevindim canimmmm

Ya lütfen ossun önceden zaten içinde incecik kalıyordum pek güzel duruyordu

Iki gun normal yedik mi fırlayacak gibi hissediyorum ben ya büyük yerlerde daha ekonomik oluyor

Bildiğim kadarıyla 7000 kalori fazlalığında 1 kilo alıyorsun
Yani günlük ihtiyacın olandan 7000 yukarı çıkman lazım
Ondan kolay olmaz
Yani saçının uzaması, tırnağının uzaması için bile kalori gerekiyor düşününce kilo almak marifet aslında ama biz kıpırtısızz hayat, löp löp gereğinden fazla yeme mide genişletmeyle icabına bakıyoruz

Önceki kıyafetlerin oluyor yani bak sen
Ben de çok severim ya her rengi vardı bende diz üstünde altına uzun çizmelerimi giyerdim
Dar elbisem vardı yapışan böyle
Anlattıkça kendimi hayal ediyorum onları giyerken

Protein barı hiç görmedim ben ya demek dikkatimi çekmedi hiç öyle şeyler
En güzeli doğal yiyeceksin he badem fındık falan öyle şeyler

Meraba arkadaşlar hepinizin yazdiklarinizi okudum teşekkür ederim öncelikle. Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum ben partenin benim menüm hakkında beni uyarlasina asla kızmadım kizmamda.ben sadece böyle yaparsan takıma almam dediği için kızdım burası yargı yada mahkeme olmaya bilir ama ben burada üye olmak isteyen birisiyim ve daha yeniyim cok asiri yemegime kurallara dikkat etmeye calisiyorum ama o sırada yazmamam gerekiyordu herhalde gruba. Zaten biriniz demiş her aklımızdan geçeni canımızın çektiğini yazamayiz diye doğruda demiş. Ben o sırada kendi kendime ifademe sahip çıkmalıydım ama parteye koyu bişeyde demedim hoş bulmadım davranışını ama bu onun hakkında o kotu bi insan filan demedim bana takılarak da söylemiş olabilir bende alınganlık yapmış olabilirim ciddi de söylemiş olabilr okadar önemli değil.. hepinizden özür dilerim benim saçmalıklarıma vakit ağırdınız. Okadar önemli şeyler varken bukadar ufak şeylerle vakit harcattigim için üzüldüm. Parte ye de teşekkür ederim tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…