- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.101
Bana hic yakismadi ay sus git hadi kocan gelmedimi bende birakamadmmmmmmİç içe girmiş alintilarin cevaplayamadimdi
Var mı bebiş isteğiBir bayan ile tanışmıştım 1 sene önce bankacıydı o kullanıyordu faydasını görmüştü sabah içiyordu
Bir bayan ile tanışmıştım 1 sene önce bankacıydı o kullanıyordu faydasını görmüştü sabah içiyordu
Arti çıkmadıysan çok iyi kuzum
Ay ben bu kadar şeyi nasıl öğrenecem...
Arti çıkmadıysan çok iyi kuzum
Ay ben bu kadar şeyi nasıl öğrenecem...
Sabah
1.5 omlet az zeytin yağında yapılma
25 30 gr kadar köy peyniri
Çay Şekersiz
54 gr çok tahıllı ekmek
4 gr tereyağı
1 minik incir reçeli
Ara
Türk kahvesi sade
Öğlen
Yok
Ara 15 gibi
200 ml y.yağlı süt
Akşam 17 gibi
174 gr antrikot 4 damla z.yağında pişti
Çoban salata 1 kase
200 ml ayran
Toplam yağ 53.66
Toplam protein 68.46
Toplam kalori 962
1 saat sonra spor yapıp active protein icicem 70 üzerine çıkmış olcak protein miktarım
Su 4lt.olabilir
Dualarimiz seninle bebegim olacak insallahYa dimi çok ayrı bir.heyecan var içimde bu sefer olacak gibi iyi varsınız kuzum
Aaa tansiyon düşürüyor mu o eşime icireyim ondan alıp siz bur.kullanin bakalım nasıl etki.ediyor
Pazar gezmecesi .... okulu ne.oldu.eşinin soracam bir türlü soramadım
Ben sürekli tuketiyordum ama daha.sağlıklı şeyler yesen daha mı iyi olur sanki ya da hafta da 2 gün kahvaltıyı onunla yap 3 gün tost 2 gün yumurta gibi.mesela ... her çeşit yemiş olursun
Yaaa cok merak ediyorum atar bize insallahKızlar bugün poncigin nişanı var prenses gibi olmuş
AhahahhaHe hayaller 60 hayatlar 65 olur bu ay sonu ama bu da süper
İçimden bir ses dıkşın dıkşın olacak buralar diyııı
Vura vura spor yaptırtacek bize ama olsun ben severim spor dimi
Hee disiplin iyidir hemencik verin ki kilolari benim gibi kendiniz övebilin demi yaniHeyecanlandım şimdigüzel kurallar olsun sıkı kurallar olsun
karbonhidratı sabah yesem daha iyi olacak cidden ama akşamları geliyorlar bana iki gündür anlamadım noluyor
Iki gun normal yedik mi fırlayacak gibi hissediyorum ben yaKuzu bence 65ten 70e çıkmak için çaba lazım ya
Ama şu an tam kıyılardayım ya korku içerisindeyim yalan olmasın
68-69 arası gidip geliyor tartı bakalım
Tamam kuzu büyük markete gidince bakayım ona buradaki küçükte yoktur
Ben aldıydım da bademden kaçmışlar bence daha çok badem olsaydı keşkeama tadı çok güzel
Hmmm bende sarja taktim iste teki esim uyyyo bende oturuyomArabadayz sarja taktm halaaa lakalaklakalaka gidene kadarhahahahahaah kiskanmaya devam
Geldi coktan uyyoBana hic yakismadi ay sus git hadi kocan gelmedimi bende birakamadmmmmmm
Valla protein yağ hesaplayınca daha hızlı gidiyor kilolar geçen hafta bayağı iyiydim tavsiye ederimVuuu yine hesaplanmis proteinler harikaa olmusafiyet olsun bebegim bende mi hesaplasam proteinlerimi yaa
Bende yapmayı düşünüyorum ama kalorisini hesaplamak çok zor oluyor onunKiz kahvaltin niye bi dilim peynircorn flakes falan yime yulaf ezmesi kuru meyve cig kuruyemis hepsini karıştır sutle ye degisik olur hemde besleyici ben granola da yapiyorum yulafla o da cok guzel oluyo idil tatarinin YouTube kanalindan aldimdi tarifi bi bak istersen kuzum menün gayet guzell
Var kuzum tedavi olcam kısmetse bu hafta belki.aşılama yaparsa yoksa yine eylül de tüp bebeğe başlayacamVar mı bebiş isteği
Ay evet hayırlı olsun inşallah
Övelim değil miHee disiplin iyidir hemencik verin ki kilolari benim gibi kendiniz övebilin demi yani
Yedin mi pilavi
Nasıl bir şeymiş o kuzum çok mu protein falan var içinde özelliği neymiş kiBen spora kaçar...
Çok büyük hata yapmışım ben active süt gibi.birşey aldım ama kalorisini yanlış görmüşüm 208 ml 600 küsur kalori eşime itelicem ya da öğlenleri 100 ml icicem yazık bana ya
Kiz kahvaltin niye bi dilim peynircorn flakes falan yime yulaf ezmesi kuru meyve cig kuruyemis hepsini karıştır sutle ye degisik olur hemde besleyici ben granola da yapiyorum yulafla o da cok guzel oluyo idil tatarinin YouTube kanalindan aldimdi tarifi bi bak istersen kuzum menün gayet guzell
Sonbahar kişa giydiginde bol bile olacakcok sevindim canimmmm
Iki gun normal yedik mi fırlayacak gibi hissediyorum ben yabüyük yerlerde daha ekonomik oluyor
Demek kalem etekpek severim bir beş kilo daha vereyim alışverişe çıkacağım bende şimdi kıyafetim bol da 5 kilo sonra o kadar bol olmayacak cidden normal çikolatadan daha kalorili bazıları sözde diyet resmen kandırmaca diyet ürünü alacağım deyip bitter alıp dönmüştüm bir sefer protein barı alacaktım ama çoooook pahalıydı
Evet canim ben ictim tadini begendim kusburnu cayi gibi tadi zayiflamada yardimci oluyormusKızlar aranızda hibiskus çayı deneyen var mi
Evet canim ben ictim tadini begendim kusburnu cayi gibi tadi zayiflamada yardimci oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?