Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

He hayaller 60 hayatlar 65 olur bu ay sonu ama bu da süper

İçimden bir ses dıkşın dıkşın olacak buralar diyııı
Vura vura spor yaptırtacek bize ama olsun ben severim spor dimi
Bence bu hırs ile 65 altına düşersin sen 63 gibi bitir koruma yap 63te sabitlen 64 olursan 63e hemen inersin ama 65 te kalınca sanki hemen 7ler gelecek gibi.bir.psikoloji içindeyim

Yarin belli olccak canimm
Güzel haberler alırız umarım

Bence bu hırs ile 65 altına düşersin sen 63 gibi bitir koruma yap 63te sabitlen 64 olursan 63e hemen inersin ama 65 te kalınca sanki hemen 7ler gelecek gibi.bir.psikoloji içindeyim

Güzel haberler alırız umarım

Kuzu bence 65ten 70e çıkmak için çaba lazım ya
Ama şu an tam kıyılardayım ya korku içerisindeyim yalan olmasın
68-69 arası gidip geliyor tartı bakalım

Çok güzel bademlisi tavsiye ederim denemelisin

Tamam kuzu büyük markete gidince bakayım ona buradaki küçükte yoktur

Ekmek hic tuketmiyo msn canim kahvaltida bir dilim tahilli ekmek yesen iyi olur sanki detoks gibi olmus menun ogle aksam lahana

Vuuu yine hesaplanmis proteinler harikaa olmus afiyet olsun bebegim bende mi hesaplasam proteinlerimi yaa

Demek kalem etek pek severim bir beş kilo daha vereyim alışverişe çıkacağım bende şimdi kıyafetim bol da 5 kilo sonra o kadar bol olmayacak cidden normal çikolatadan daha kalorili bazıları sözde diyet resmen kandırmaca diyet ürünü alacağım deyip bitter alıp dönmüştüm bir sefer protein barı alacaktım ama çoooook pahalıydı

Naptin canim karar verdinmi?
Çok araştırma yaptım bu arada lahana çorbasını yaptım :)) ama lahana çorbasını tek kullanmamaya karar verdim çünkü 1tencereyide bitirsem kalorisi 1000kalori 1hafta sonra normal diyete dönsem 1000kalori üzerine çıkarsam tartıda artı görürüm o yüzden sabah normal kahvaltı ara ögün lahana çorbası akşam yine lahana olarak yaparım belki yoksa verdiklerim hooop geri alırım

Kiz kahvaltin niye bi dilim peynir corn flakes falan yime yulaf ezmesi kuru meyve cig kuruyemis hepsini karıştır sutle ye degisik olur hemde besleyici ben granola da yapiyorum yulafla o da cok guzel oluyo idil tatarinin YouTube kanalindan aldimdi tarifi bi bak istersen kuzum menün gayet guzell

Var mı bebiş isteği

Sonbahar kişa giydiginde bol bile olacak cok sevindim canimmmm

Var mı bebiş isteği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…