- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.121
Hepsi çok güzel olacak inşallah giyip giyip salıncaksınÖnceki kıyafetlerin oluyor yani bak sen
Ben de çok severim ya her rengi vardı bende diz üstünde altına uzun çizmelerimi giyerdim
Dar elbisem vardı yapışan böyle
Anlattıkça kendimi hayal ediyorum onları giyerken
Protein barı hiç görmedim ben ya demek dikkatimi çekmedi hiç öyle şeyler
En güzeli doğal yiyeceksin he badem fındık falan öyle şeyler
Tatlım saçmalık ne demek olur mu öyle şey ama daha önce de yasadigimiz için böyle şeyleri bu konuda hassasiyet oldu bizdeMeraba arkadaşlar hepinizin yazdiklarinizi okudum teşekkür ederim öncelikle. Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum ben partenin benim menüm hakkında beni uyarlasina asla kızmadım kizmamda.ben sadece böyle yaparsan takıma almam dediği için kızdım burası yargı yada mahkeme olmaya bilir ama ben burada üye olmak isteyen birisiyim ve daha yeniyim cok asiri yemegime kurallara dikkat etmeye calisiyorum ama o sırada yazmamam gerekiyordu herhalde gruba. Zaten biriniz demiş her aklımızdan geçeni canımızın çektiğini yazamayiz diye doğruda demiş. Ben o sırada kendi kendime ifademe sahip çıkmalıydım ama parteye koyu bişeyde demedim hoş bulmadım davranışını ama bu onun hakkında o kotu bi insan filan demedim bana takılarak da söylemiş olabilir bende alınganlık yapmış olabilirim ciddi de söylemiş olabilr okadar önemli değil.. hepinizden özür dilerim benim saçmalıklarıma vakit ağırdınız. Okadar önemli şeyler varken bukadar ufak şeylerle vakit harcattigim için üzüldüm. Parte ye de teşekkür ederim tabiki.
Ay hadi inşalla hhValla protein yağ hesaplayınca daha hızlı gidiyor kilolar geçen hafta bayağı iyiydim tavsiye ederim
Bende yapmayı düşünüyorum ama kalorisini hesaplamak çok zor oluyor onun
Var kuzum tedavi olcam kısmetse bu hafta belki.aşılama yaparsa yoksa yine eylül de tüp bebeğe başlayacam
Bende tam bulguru dicektim kuzum :)Sabah 8:30 kahvalti
Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet sıyah zeytin, 3 adet yesil zeytin, 1 adet salatalik 1 mınık peynırlı pide
Ara ogun 11:30
2 adet kuru incir ve rezene cayi bir kupa
Oglen 12:00
Bulgur pilavi ve taze fasulye tek tabakta toplami bir porsiyon kadar
Bır dilim ekmek
Ara ogun 14:00
3 top dondurma
Aksam 17:00
Bulgur pilavi
3 tane kofte (100gr)
Bir dilim ekmek
1 tane yesıl biber ızgara
Ara ogun 21:30
1 adet nektarin
Bu bulgur pilavı bıtmıyor :) bır ben yıyorum evde ondan
E sutte yapıyor
Yemeye devam
Sert olduğunu sende soyluyorsun canım bende ondan bahsediyorum evet bazı insanlara işleyebiliyor bazıları sertlikten anlar ama ben hiç ama hiç hoşlanmam öyle sertlikten bana su kadar kalorisi var yeme bence sakin yeme gibi uyarılar yapılması lazımdı ben tanımadığım insanın sertliğinden ne anlarım ben parteye kötü niyetli demedim zaten sadece o tavrını sevmedim takıma alınmamış birini almamakla tehtid etmek bana çok gereksiz geliyor ben hemen soğurum yeniyim çünkü ama tavri yanlis olana yanlışını söylememek iyi biseymi? kaptan olan kişi bunuda göze almalı ben bi yanlış haketmediginiz bi tavir gösterirsem tepki koyun demeli.Tatlım saçmalık ne demek olur mu öyle şey ama daha önce de yasadigimiz için böyle şeyleri bu konuda hassasiyet oldu bizde
Tabikide canınin çektiğini soyleyebilirsin ama siz daha deneme süresinde oldugunuz için dikkat etmeniz gerekiyo bak mesela bi arkadaşımızin bi hafta uzadı listeye girme suresi çünkü kaçamak yapmıştı baştan böyle yapanın takıma zararı olur mu endisesiyle ertelendi bak ben burda ne uyeyim ne kaptan ne yardımcısı kendi halimde takılıyorum ama bende yeri geldiğinde uyarıyorum mesela nisnalancak arkadasa geçen sert çıktım belki o da alındı ama demedi ki davranışın yanlış haklısın dedi konu kapandı yani konunun uzaması can sıktı sadece kacamak yapan veya baştan sıkı tutmayan kişiler tabikide uyarilcak tehdit asla değildi sana soylenen şey hatta şaka mahiyetliydi bence parte serttir net cumleler kurar ama asla kötü niyetle konuşmaz :)
Ben dün eşime anlattım gözlerim doldu hemen aslinda parteyide kimseyide üzmeye niyetim yoktu neden öyle oldu bilemiyorum başka gruba gir dedi ama böyle şeylere üzülünce kilo vermekten soğumak istemiyorum başka gruba girdim 9. Grup inşallah oradada sıkıntı olmaz olursa bu sefer çok üzülürümTatlım saçmalık ne demek olur mu öyle şey ama daha önce de yasadigimiz için böyle şeyleri bu konuda hassasiyet oldu bizde
Tabikide canınin çektiğini soyleyebilirsin ama siz daha deneme süresinde oldugunuz için dikkat etmeniz gerekiyo bak mesela bi arkadaşımızin bi hafta uzadı listeye girme suresi çünkü kaçamak yapmıştı baştan böyle yapanın takıma zararı olur mu endisesiyle ertelendi bak ben burda ne uyeyim ne kaptan ne yardımcısı kendi halimde takılıyorum ama bende yeri geldiğinde uyarıyorum mesela nisnalancak arkadasa geçen sert çıktım belki o da alındı ama demedi ki davranışın yanlış haklısın dedi konu kapandı yani konunun uzaması can sıktı sadece kacamak yapan veya baştan sıkı tutmayan kişiler tabikide uyarilcak tehdit asla değildi sana soylenen şey hatta şaka mahiyetliydi bence parte serttir net cumleler kurar ama asla kötü niyetle konuşmaz :)
Valla aman aman bir protein de yokmuş ki nasıl bosluguma geldiNasıl bir şeymiş o kuzum çok mu protein falan var içinde özelliği neymiş ki
Düşünmeden yemekten totoyu yaymaktan sanırım: DNesfite ne diyorsun kaptanım peki o olur mu
O çok kolaydı ya yaptık yidik onu enfesti valla ben tüm tepsiyi yicektim
Ya lütfen ossun önceden zaten içinde incecik kalıyordum pek güzel duruyordu
Bildiğim kadarıyla 7000 kalori fazlalığında 1 kilo alıyorsun
Yani günlük ihtiyacın olandan 7000 yukarı çıkman lazım
Ondan kolay olmaz
Yani saçının uzaması, tırnağının uzaması için bile kalori gerekiyor düşününce kilo almak marifet aslında ama biz kıpırtısızz hayat, löp löp gereğinden fazla yeme mide genişletmeyle icabına bakıyoruz
Sana yazicaktim gelmiceksin sandim etiket yapmadim oyuzden. Mesela onemli bir isin oldugunda gruba soylersen cok iyi olur yeni oldugunz icin gittiniz zannediyorum :)İyi akşamlar kızlar misafirler gitti ancak gelebildim
Sana yazicaktim gelmiceksin sandim etiket yapmadim oyuzden. Mesela onemli bir isin oldugunda gruba soylersen cok iyi olur yeni oldugunz icin gittiniz zannediyorum :)
Hosgeldin canim kendini tanitirmisinİyi akşamlar herkese ne güzel zayıflayanlar var buradaa bende istiyorum yeni uyeyım
Hoşgeldin iyi zayıflamalar şimdidenİyi akşamlar herkese ne güzel zayıflayanlar var buradaa bende istiyorum yeni uyeyım
Tamam ozaman anlastikkkkYok niyetim yok gitmeye ,inşallah devam edeceğim tamam söylerim bir dahaki sefere :)
Kuzum biraz zahmetli olur ama içine koydugun malzemeleri gr ölçerek kalorileyebirsin aslindaValla protein yağ hesaplayınca daha hızlı gidiyor kilolar geçen hafta bayağı iyiydim tavsiye ederim
Bende yapmayı düşünüyorum ama kalorisini hesaplamak çok zor oluyor onun
Var kuzum tedavi olcam kısmetse bu hafta belki.aşılama yaparsa yoksa yine eylül de tüp bebeğe başlayacam
Bende bugun ağırlık calisicaktim ama cok çarpıntım oldu kötü beslendim birazBen spora kaçar...
Çok büyük hata yapmışım ben active süt gibi.birşey aldım ama kalorisini yanlış görmüşüm 208 ml 600 küsur kalori eşime itelicem ya da öğlenleri 100 ml icicem yazık bana ya
Öveceyih tabikisi ne demekAy evet hayırlı olsun inşallah @poncikbirgelincik kuzum
Övelim değil mi52 olursam tam övülmelik olurum pilav yimedim barbunya yidim pek sevmem onu da az yidim Zati
Bence hazir bisey yeme oyle seyler cok acıktırıyo beni kendin yap granolani temiz temiz yeeeNesfite ne diyorsun kaptanım peki o olur mu
O çok kolaydı ya yaptık yidik onu enfesti valla ben tüm tepsiyi yicektim
Ya lütfen ossun önceden zaten içinde incecik kalıyordum pek güzel duruyordu
Bildiğim kadarıyla 7000 kalori fazlalığında 1 kilo alıyorsun
Yani günlük ihtiyacın olandan 7000 yukarı çıkman lazım
Ondan kolay olmaz
Yani saçının uzaması, tırnağının uzaması için bile kalori gerekiyor düşününce kilo almak marifet aslında ama biz kıpırtısızz hayat, löp löp gereğinden fazla yeme mide genişletmeyle icabına bakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?