Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hepsi çok güzel olacak inşallah giyip giyip salıncaksın protein barını da doğal hurmayla falan yapılıyormuş galiba tam da bilmiyorum 50 gr bi şeye 7 TL vermek istemedim

Tatlım saçmalık ne demek olur mu öyle şey ama daha önce de yasadigimiz için böyle şeyleri bu konuda hassasiyet oldu bizde
Tabikide canınin çektiğini soyleyebilirsin ama siz daha deneme süresinde oldugunuz için dikkat etmeniz gerekiyo bak mesela bi arkadaşımızin bi hafta uzadı listeye girme suresi çünkü kaçamak yapmıştı baştan böyle yapanın takıma zararı olur mu endisesiyle ertelendi bak ben burda ne uyeyim ne kaptan ne yardımcısı kendi halimde takılıyorum ama bende yeri geldiğinde uyarıyorum mesela nisnalancak arkadasa geçen sert çıktım belki o da alındı ama demedi ki davranışın yanlış haklısın dedi konu kapandı yani konunun uzaması can sıktı sadece kacamak yapan veya baştan sıkı tutmayan kişiler tabikide uyarilcak tehdit asla değildi sana soylenen şey hatta şaka mahiyetliydi bence parte serttir net cumleler kurar ama asla kötü niyetle konuşmaz :)

Sabah 8:30 kahvalti

Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet sıyah zeytin, 3 adet yesil zeytin, 1 adet salatalik 1 mınık peynırlı pide

Ara ogun 11:30
2 adet kuru incir ve rezene cayi bir kupa

Oglen 12:00
Bulgur pilavi ve taze fasulye tek tabakta toplami bir porsiyon kadar
Bır dilim ekmek

Ara ogun 14:00

3 top dondurma

Aksam 17:00
Bulgur pilavi
3 tane kofte (100gr)
Bir dilim ekmek
1 tane yesıl biber ızgara

Ara ogun 21:30
1 adet nektarin

Bu bulgur pilavı bıtmıyor :) bır ben yıyorum evde ondan
E sutte yapıyor
Yemeye devam

Ay hadi inşalla hh

Bende tam bulguru dicektim kuzum :)
İki öğünde bulgur çok olmuş öğle yemeye çalışırsan hem bikaç gün idare eder seni hemde akşam fazla kacirmamis olursunn

Sert olduğunu sende soyluyorsun canım bende ondan bahsediyorum evet bazı insanlara işleyebiliyor bazıları sertlikten anlar ama ben hiç ama hiç hoşlanmam öyle sertlikten bana su kadar kalorisi var yeme bence sakin yeme gibi uyarılar yapılması lazımdı ben tanımadığım insanın sertliğinden ne anlarım ben parteye kötü niyetli demedim zaten sadece o tavrını sevmedim takıma alınmamış birini almamakla tehtid etmek bana çok gereksiz geliyor ben hemen soğurum yeniyim çünkü ama tavri yanlis olana yanlışını söylememek iyi biseymi? kaptan olan kişi bunuda göze almalı ben bi yanlış haketmediginiz bi tavir gösterirsem tepki koyun demeli.

Be
Ben dün eşime anlattım gözlerim doldu hemen aslinda parteyide kimseyide üzmeye niyetim yoktu neden öyle oldu bilemiyorum başka gruba gir dedi ama böyle şeylere üzülünce kilo vermekten soğumak istemiyorum başka gruba girdim 9. Grup inşallah oradada sıkıntı olmaz olursa bu sefer çok üzülürüm

Nasıl bir şeymiş o kuzum çok mu protein falan var içinde özelliği neymiş ki
Valla aman aman bir protein de yokmuş ki nasıl bosluguma geldi tadı nasıl bilmiyorum umarım ordan güzel birseydir

Düşünmeden yemekten totoyu yaymaktan sanırım: D

Kızlar katılmak ısteeyenlerın oldugu konuyu gorunce aklıma geldı
Oraya yazanları neye gore cagırıyorsunuz
Grubu kac kısıde tutmaya calısıyorsunuz
Ya da ne bıleyım esaslar neler
Anlamaya calısıyorum da

Kuzum biraz zahmetli olur ama içine koydugun malzemeleri gr ölçerek kalorileyebirsin aslinda ama insanin gozunde büyür o da
Bende bugun ağırlık calisicaktim ama cok çarpıntım oldu kötü beslendim biraz yarin hem beslenmemi duzenlicem hemde ağırlık calisicam

Bence hazir bisey yeme oyle seyler cok acıktırıyo beni kendin yap granolani temiz temiz yeee
Yine olacak ve spor da yaptigin icin daha fit duracaksın icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…