- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.721
14. TAKIM 206. ETAP
aynalar ( 102,9 / 99,4 / 3,5 / 3,40% )
pinkcat87 ( 64,8 / 64,5 / 0,3 / 0,46% )
triptofan ( 78,0 / 77,5 / 0,5 / 0,64% )
anşaaa ( 81,1 ) 4. takıma transfer oldu
nev81 ( 91,0 ) 7. takıma transfer oldu
roseberry ( 70,4 / 70,2 / 0,2 / 0,28% )
irras ( 90,1 / 90,1 / 0,0/ 0,00% )
fdm ( 67,4 / 67,4 / 0,0 / 0,00% )
selinay2002 ( 66,5 / 65,9 / 0,6 / 0,90% )
aysen_34 ( 75,2 / 74,7 / 0,5 / 0,66%)
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 615,3 / 609,7 / 5,6 / 0,91% )
kızlar tebrik ederim sizi bu hafta 2. olduk. bende bireyselde 1. oldum çok mutluyum
geçen cuma 102.9 dum bu pazartesi tartıldığımda 103,5 olmuştum pazartesi diyete başladım aynı anda spora 4 günde 4.1 kilo verdim
belki şuan çok fazla geliyo ama inanın buna ihtiyacım vardı
aslıı canım bu arada çizelgemi değiştirecekmiyim :44:
selam bacılar akşam demiştim. nöbetçiydim bugün çok yoruldum. sonrada davete gittik arkadaşlarla. 1 köfet büyüklüğünde irmik helvası, yarım dilim parfe, 1 de dolma yedim. neyse ödül olsun. kaçıncı olduk tam okuyamadamım 2. mi?ne yaptık bi bakayım geçmişe.
esra niye az verdin bacım sen her hafta coşardın.? spor yapmadın mı? ama kilon az ya normal gerçi. kaptan ben 3.5 demiştim başka bişe desem olacakmış. tebrik ediyorum gerçekten azmettin inat ettin başardın. bu arada paylaşım alanına ne yaptığını yazacaksın demi? 1. olarak öle bi kural varmış sanırsam.gizemle fadime1 anaaaa cezalısınız siz?bu arada emidaf süpersin 2 kilo evrmişsin.takıma da hoşgeldin yeniden. aslı sen takımın en çok kilo vereni olarak haftaya hepimize hedef versen nasıl olur. tabi sen artık verme hzızımızı anladın. tutup 3.5 vereceksin deme de. mesela bana haftaya hedef ver tutturamazsam ceza ver olma mı? aslında diyetisyenin yaptığı da bu. bana aylık hedef veriyo ben tutturamıyorum o ayrı. inşallah bu ay tutturacam. yine yine yeniden hepinizi tebrik ediyorumm.
gülçin bu hafta düzenim allak bullak olduğu için veremedim çoğu gün ara öğünümü yemedim saatler şaştı ve buda kiloma yansıdı yoksa abur cubur yemedim belki çoğu gün almam gereken kaloriyi bile almadım ama diyette önemli olan düzen olsun haftaya allah nasip ederse hedefim bir kilo....
selam kızçelerimm nasılsınız
tebrik ediyorum demek ikinci olmuşuz
kilo verne herkesi tebrik ediyorum
bende misafirlikteydim
hemen bugünki menümü yazayım
sabah
bir bardak limonlu ılık su
bir kase special k
ara
3 tane formun mısır ve prinç patlağı
öğle
5 kaşık kısır
yarım ev poğaçası (zorla yedirdilermanken gibi olmuşsun diye iltifat yağmuruna tutuldum :98: çokkk mutlu oldum tabi )
akşam bi saate yeriz eşimi bekliyorum
bir kase mercimek çorbası
1 dilim buğday ekmeği
3 ızgara köfte
ayran
ara da elma yerim günü kapatırım
gülçin bu hafta düzenim allak bullak olduğu için veremedim çoğu gün ara öğünümü yemedim saatler şaştı ve buda kiloma yansıdı yoksa abur cubur yemedim belki çoğu gün almam gereken kaloriyi bile almadım ama diyette önemli olan düzen olsun haftaya allah nasip ederse hedefim bir kilo....
şimdi rahatça konuşabilirim açıklandığına göre liste
benim aslında moralim bozuldu sabah sadece bu hafta yaırm kilo vermişim neden böyle oldu anlamadım
bişeyler yapmam lazım akıl verinnnnnnn en acilinden
elma diyetinimi yapsam karbonhidratmı yoksa isveç mi :44::44::44:
canım yarındna itibaren yapalım topluca bişiler mesela spor şartı koyalım işte şu kadar şu egzersizi felan ne bileyim saat verelimesra niye az verdin bacım sen her hafta coşardın.? spor yapmadın mı? ama kilon az ya normal gerçi. kaptan ben 3.5 demiştim başka bişe desem olacakmış. tebrik ediyorum gerçekten azmettin inat ettin başardın. bu arada paylaşım alanına ne yaptığını yazacaksın demi? 1. olarak öle bi kural varmış sanırsam.gizemle fadime1 anaaaa cezalısınız siz?bu arada emidaf süpersin 2 kilo evrmişsin.takıma da hoşgeldin yeniden. aslı sen takımın en çok kilo vereni olarak haftaya hepimize hedef versen nasıl olur. tabi sen artık verme hzızımızı anladın. tutup 3.5 vereceksin deme de. mesela bana haftaya hedef ver tutturamazsam ceza ver olma mı? aslında diyetisyenin yaptığı da bu. bana aylık hedef veriyo ben tutturamıyorum o ayrı. inşallah bu ay tutturacam. yine yine yeniden hepinizi tebrik ediyorumm.
canım elma diyeti gerçekten zor bi diyet bence onu sonlara bırak vücut iyice direnç göstermeye başlayınca yaparsın diğer iki diyeti deneyebilirsin bide ne kadar su içiyorsun. su gerçekten çok önemli yağ yakımı için. bide akşam yemeklerini olabildiğince erkek yemeğe çalışırsan daha çok faydasını görürsün
öylemi dersin kuzum
çaylara çok takılıyorum bu ara evet suyu çoğaltıyorum yarından itibaren
akşam yemeklerini haftada 2 3 gün eşim gündüzde olunca bekliyorum en geç 7 30 oluyo çok geç yemiyorum yani :97:
canım suyun büyük etkisi var su zayıflatmaz ama yağları yakmak için suya ihtiyaç var
zaten bütün uzmanlar günde 8 bardak su mutlaka içilmeli diyor
NE KADAR SU İÇELİM?
Su ihtiyacı kişiye göre değişmektedir.
Bebek ve çocuklarda vücudun harcadığı her kalori başına 1,5 ml suya gereksinim vardır (ortalama 1-1,5 litre)
Yetişkin bireylerde ise ortalama 2-3 litre suya ihtiyaç vardır. Sağlıklı bir kadının günde 10 bardak, erkeğin ise 14 bardak su içmesi önerilmektedir.
Kilo fazlası olan kişilerin bu miktara; her fazla 5 kg başına 1 bardak fazla su eklemeleri gerekmektedir.
Hamileler, ağır işte beden gücüyle çalışanlar ve sporcuların sıvı ihtiyacı ortalama 3-3,5 litredir.
NE ZAMAN SU İÇELİM?
Su içmek için asla susamayı beklemeyin. Ortalama her saat için 1 bardak su içilmesi önemlidir.
Kilo vermek isteyenler için yemeklerden önce su içmek ve soğuk su içmek metabolizmanın hızlanması için çok önemlidir.
kaynak TavsiyeEdiyorum.com Uzman Tavsiye Portalı
canlar nassınız ya ben cezalımıyım ya bugun çok koşturdum hiç vaktim olmadı bakmaya buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?