Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ablamında birbirine cok yakın 2 bbegi var biri 2 diğeri 1 yasında gece uyku saatlerinde eniştemle beraber ayaklarında sallarlar zaten ayrı yattıkları için gece biri uyanınca diğerinin uyana ihtimalide olmuyo simdilik rahat bakalm

Kızlar dün 50.2 dim aslında ben
Perşembe günleri çok hafif geçirmek bide su işini bile erkenden bitirmek gerekiyor ki tartıyı etkilemesin
Dün antibiyotik içmem gerekiyor du yemekten sonra bir bardak suyla içtim sonra su işini bitirdim hiç bişey yemedim içmedim biraz susadım yatmadan önce bikaç yudum maden suyu içtim
Demem o ki perşembeleri oldukça hafif bulgurdan tahıldan uzak durun akşam yemekten sonra da bişey yemeyin içmeyinde mümkünse

evet persembe akşamları istisna haffif beslenmemiz lazm ara öğün fln yemememiz lazım ama ben gece su için uyanıyorm artık bogazım kuruyo resmen

Takimdaki dagilma azmimi etkiliyo benimde gercekten biraz silkelenmemiz lazim

Bence kapali acik farketmez kilo kimseye yakismiyo ozguven yerin dibine batiyo vs vs benim de dogumdan sonraya 12 kilo daha vermem gerekiyo burasi hepimize iyi gelicek en iyi diyetisyenden bile daha etkili burasi bana cok iyi geliyo emegi olan herkese tesekkurler

Tüm prşembe günü olarak dikkat etmek gerek aslında benim taktik perşembe günleri akşam hafif kalorisiz geçiştirmek deiğin gibi tahıl yememek şeker zaten cız. ama maden suyu seni daha çok susatmadı mı ?

Yok canım aksine maden suyunun bi kaç damlası bile yeter bana anında kesiyor susuzluğumu ben hepsini içmek için açmıştım şişeyi ama iki üç yudumdan sonra tıkandım zorlamadım geri kalanını sabah içtim normalde zorlar bitiririm açtım ya yazık diye

**14. TAKİM 557. ETAP***

munter (66.6/ 65.9/ 0.7/1.05%)
UMEYYE(66.8/ / / %)
06Derya (82.1/ 81.9/ 0.2/0.24%)
tgb1907 (72.00/71.70/0.3/0.42 % )
SchonerDuft (71.90/70,30 /1,60 /2,23% )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…