- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.541
Ayrıca avokado , Hindistan cevizi yada sütü ve hurmaceviz fındık fıstık falan yesene sen
sağol canısıSchonerDuft tebrik ederim canim cok güzel vermissin
ne gibi sorunlar yasaniyor bir de herkesi mi kapatmak istiyorlarmiskızlar diğer takımlarda sorunlar var ve yarısmanın kapatılması söz konusu ama eğer diyet topikleri kapatılırsa fln ben herkese özel mesajla ulasıcam ve bi topik acıcaz kendimize ordan devam edicez tm mı kimseler üzülmesin
aslında zamanım olmuyo kahvaltıya 6.5ta kalkıyoruz esım 7de cıkıyo bende cocukla ılgılenıyorum emzırme ust degıstırme derken 8 oluyo cıkıyoruz babaneye bırakıp ıse gelıyorum .anca sut kflex yıyebılıyorum.aslında zorlasam kahvaltı yaparızda 6da cok erken yaa kahvaltı ıcıntamam canim aslinda sabahlari canin normal kahvalti cekse yumurtaya yönel derim ama kahvaltida canim bisey cekmio demistin galiba yanlis hatirlamiyosam
canim senin boyun kac ve kilon
Boyum 176
Kilo bugün 86.2
Çok iyii :)))daha 50li kiloları gorecgizzzzselam lizlarrr ben geldimm 65 i hordum
Haftaya inşallah:)
bence de öyle ama işte.. neyse olsun kapanırsa başka yerde devam ederiz hem daha rahat olur öyleOhh miss
Ama bu hiç adil değil
evet canım yapıcaksnn bi kilo vermemişssindr gerci ama olsnMeraba canim ben bu hafta kilo bildirimi yapacakmiyim yani dun girdim listeye galiba
ooo gelsin 65 ler***14. TAKİM 557. ETAP***
munter (66.6/ 65.9/ 0.7/1.05%)
UMEYYE(66.8/ / / %)
06Derya (82.1/ / /%)
tgb1907 (72.00/71.70/0.3/0.42 % )
SchonerDuft (71.90/70,30 /1,60 /2,23% )
14.Takım Ortalaması :
@kaptinn geldimm
hurma olabilir de digeerlerini yiyemem gibi geliyoAyrıca avokado , Hindistan cevizi yada sütü ve hurma
Gerçi ben aşırı yemiş hamilelerden olduğum için bu konularda söz hakkı almamayı tercih ederim ama bu yazdıklarım bebeği çok destekler
SAĞOL canısı şeker diyeti sağ olsun vesile olanlara onun sayesinde dünde ekmek bulgur yemedimSchonerDuft tebrik ederim çok iyi kilo vermissiz darısı bizee :)
anladim canim zor bende kahvalti yapmayanlardanim:) o yüzden tek bi muz yerim hersabah yada haslanmis yumurtaaslında zamanım olmuyo kahvaltıya 6.5ta kalkıyoruz esım 7de cıkıyo bende cocukla ılgılenıyorum emzırme ust degıstırme derken 8 oluyo cıkıyoruz babaneye bırakıp ıse gelıyorum .anca sut kflex yıyebılıyorum.aslında zorlasam kahvaltı yaparızda 6da cok erken yaa kahvaltı ıcın
Ama kuzum burdaki gibi olmaz ki diğer takımlarla yarış daha bi disiplin hissi veriyor dubence de öyle ama işte.. neyse olsun kapanırsa başka yerde devam ederiz hem daha rahat olur öyle
evet canım yapıcaksnn bi kilo vermemişssindr gerci ama olsn
ooo gelsin 65 ler
hurma olabilir de digeerlerini yiyemem gibi geliyo
kuzum 2 takım kaptanları arası sorun vardı cözemediler bi türlü karıstı öylekaptinn ne sorunlar yasaniyo tatlim?
öyle tabi ama bizde yne 2 takım kurarız kendi aramızda yaparız bişeylerAma kuzum burdaki gibi olmaz ki diğer takımlarla yarış daha bi disiplin hissi veriyor du
Ayy kazen fena kızmışkuzum 2 takım kaptanları arası sorun vardı cözemediler bi türlü karıstı öyle
öyle tabi ama bizde yne 2 takım kurarız kendi aramızda yaparız bişeyler
Merhaba kaptinim ikiz değiller 18 ay araları olan iki bebeğim varsenin ikizlerin mi var canım? gece kacamak yapmadın dimiii
kuzu tarcınlı sütü deneseydn keşke
evet cok kızmslar biz ne desek bos kuzu bkalm neler olcakkAyy kazen fena kızmış
7.takım öyle etmişti geçen hafta
Ama olsundu yine burası gibi olmaz kapanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?