Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne gibi sorunlar yasaniyor bir de herkesi mi kapatmak istiyorlarmis

tamam canim aslinda sabahlari canin normal kahvalti cekse yumurtaya yönel derim ama kahvaltida canim bisey cekmio demistin galiba yanlis hatirlamiyosam
aslında zamanım olmuyo kahvaltıya 6.5ta kalkıyoruz esım 7de cıkıyo bende cocukla ılgılenıyorum emzırme ust degıstırme derken 8 oluyo cıkıyoruz babaneye bırakıp ıse gelıyorum .anca sut kflex yıyebılıyorum.aslında zorlasam kahvaltı yaparızda 6da cok erken yaa kahvaltı ıcın

Haftaya inşallah:)

Ohh miss

Ama bu hiç adil değil
bence de öyle ama işte.. neyse olsun kapanırsa başka yerde devam ederiz hem daha rahat olur öyle

Meraba canim ben bu hafta kilo bildirimi yapacakmiyim yani dun girdim listeye galiba
evet canım yapıcaksnn bi kilo vermemişssindr gerci ama olsn

***14. TAKİM 557. ETAP***

munter (66.6/ 65.9/ 0.7/1.05%)
UMEYYE(66.8/ / / %)
06Derya (82.1/ / /%)
tgb1907 (72.00/71.70/0.3/0.42 % )
SchonerDuft (71.90/70,30 /1,60 /2,23% )

14.Takım Ortalaması :

@kaptinn geldimm
ooo gelsin 65 ler

Ayrıca avokado , Hindistan cevizi yada sütü ve hurma
Gerçi ben aşırı yemiş hamilelerden olduğum için bu konularda söz hakkı almamayı tercih ederim ama bu yazdıklarım bebeği çok destekler
hurma olabilir de digeerlerini yiyemem gibi geliyo

anladim canim zor bende kahvalti yapmayanlardanim:) o yüzden tek bi muz yerim hersabah yada haslanmis yumurta

Ama kuzum burdaki gibi olmaz ki diğer takımlarla yarış daha bi disiplin hissi veriyor du

kuzum 2 takım kaptanları arası sorun vardı cözemediler bi türlü karıstı öyle

öyle tabi ama bizde yne 2 takım kurarız kendi aramızda yaparız bişeyler
Ayy kazen fena kızmış
7.takım öyle etmişti geçen hafta

Ama olsundu yine burası gibi olmaz kapanmasın

senin ikizlerin mi var canım? gece kacamak yapmadın dimiii
kuzu tarcınlı sütü deneseydn keşke
Merhaba kaptinim ikiz değiller 18 ay araları olan iki bebeğim var
19:30 da akşam yemeği karabuğdaylı ezo gelin çorba 100 gr et ürünü ızgarada yoğurt salata
22:00 fındık süt yarım elma
Gece 3 e kadar bebekleri uyutmaya çalıştım hep ayakta koşturma halindeydim ama kaçamak tatlı yemedim 22:00 da yediklerimi saymıyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…