- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.581
neden pekisağol canım
tüm takımlar kapanacak gibi
ayakkabisiz nasil yapiyorsun benm ayagm kayiyirkizlar ben artik her wc ye gitigimde 20 sumo squat yapiyorum bi sayfada okumustum gün icinde baya spor yapmis oluyosun mesela bugün 50 oldu bile
beni kesmiyor. aslında göbek yağları çin bişi bulmak gerekli pul biber yoğurt hariçYok canım aksine maden suyunun bi kaç damlası bile yeter bana anında kesiyor susuzluğumu ben hepsini içmek için açmıştım şişeyi ama iki üç yudumdan sonra tıkandım zorlamadım geri kalanını sabah içtimnormalde zorlar bitiririm açtım ya yazık diye
suan ayakabiyla yaptim yani evde degilim isyerinde yapiyorum, ama ben geneldede onu hep ayakabisiz yaparim hic agirmadi ayaklarimayakkabisiz nasil yapiyorsun benm ayagm kayiyir
ben yemek yaparkenyaptım çarşamba günü halenbacaklarım ağrıyor ama 250 yi birden yaptımkizlar ben artik her wc ye gitigimde 20 sumo squat yapiyorum bi sayfada okumustum gün icinde baya spor yapmis oluyosun mesela bugün 50 oldu bile
kaptanların anlaşmazlıkları yüzüneneden peki
yok agirmak degil ayagim kayiyor yapamiyorum evde ayakkabi giy cilar useniyorum ondn yapmiyorumsuan ayakabiyla yaptim yani evde degilim isyerinde yapiyorum, ama ben geneldede onu hep ayakabisiz yaparim hic agirmadi ayaklarim
:) ben bidefasinda 500 tane yapmistim bide ilk deneyimlerimde bacaklarimin acisindan napcami sasirmisrtim günlerceben yemek yaparkenyaptım çarşamba günü halenbacaklarım ağrıyor ama 250 yi birden yaptımwc olayı daha mantıklı ama kaptım bunu y
kaptanların anlaşmazlıkları yüzüne
he anladim canim hali üzerindede kayiyomu?yok agirmak degil ayagim kayiyor yapamiyorum evde ayakkabi giy cilar useniyorum ondn yapmiyorum
PLASTES e bşladın dimi sen nasıl gidiyo:) ben bidefasinda 500 tane yapmistim bide ilk deneyimlerimde bacaklarimin acisindan napcami sasirmisrtim günlerce... evet düsünsene günde kesin 6-7 defa wc ye gidiyorum 20 tane baya bi yapar bide aksam tekrar spor yapinca ohhhh negüzel
Hayir canim daha neler ben yazamiyorum bazen ama surekli okuyup takip ediyorum hergun de burdayim senin bu ara hamilelik sendromun geldi herhaldeağaya serbet miD:
sen ilk önce takıma ugraaaa teee saalı girmişin en son
hea
canım motive için okuma dışında sende yazsan bizde senden destek almış oluruz hem de senin faydana olurHayir canim daha neler ben yazamiyorum bazen ama surekli okuyup takip ediyorum hergun de burdayim senin bu ara hamilelik sendromun geldi herhalde
kız bugün baktım en son salı yazmısın takıma en sonda çasamba aktif olmusunnnHayir canim daha neler ben yazamiyorum bazen ama surekli okuyup takip ediyorum hergun de burdayim senin bu ara hamilelik sendromun geldi herhalde
Dogru soyluyorsun da canim bunu defakez soyledim 2 kucuk cocugum var biri 2 yasinda digeri 3 aylik her zaman firsatim olmuyo ve ailemden uzagim 2 sinede surekli ben bakiyorum okumayi bile ufakligi emzirirken yapiyorum ama burasiz da kilo veremiyorum bir sure boyle gidicek maalesefcanım motive için okuma dışında sende yazsan bizde senden destek almış oluruz hem de senin faydana olur
basladim tatlim cok iyi geliyo ama acayip zor ögretmenin gösterdigi gibi yapamiyorum hala:)PLASTES e bşladın dimi sen nasıl gidiyo
OLSUN canısı ara ara girsende burda olmak yetiyor kilo vermeyeDogru soyluyorsun da canim bunu defakez soyledim 2 kucuk cocugum var biri 2 yasinda digeri 3 aylik her zaman firsatim olmuyo ve ailemden uzagim 2 sinede surekli ben bakiyorum okumayi bile ufakligi emzirirken yapiyorum ama burasiz da kilo veremiyorum bir sure boyle gidicek maalesef
esnemeye başldığında cuk oturur çok keyifli oluyor bende 1 2 ker katılmıştımbasladim tatlim cok iyi geliyo ama acayip zor ögretmenin gösterdigi gibi yapamiyorum hala:)
evet bende baktim en son sali yazmisim dogrusun sen ama okuyorum surekli neyse arkadasim ben dikkat ederim biraz daha ama ben bi disiplimsizlik olduguna gem vurmustum sadece suna gore kiyasliyorum ben hamile kalip biraktim gittim ve 1 sene sonra geri geldim yaa o zamanlar daha aktif bi takim vardi ona kiyasen oyle soyledim ben de firsat bulamiyorum 2 cocukla dedigim gibi ama burasiz da olmuyokız bugün baktım en son salı yazmısın takıma en sonda çasamba aktif olmusunnn
Iste bende oyle yapiyorum firsat buldukca geliyorumOLSUN canısı ara ara girsende burda olmak yetiyor kilo vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?