- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #264.601
tkım artık toparlandı yeni arkadaslar geldi herkes burda 2 gündür iyiyiz kuzu sende fırsat buldukca gelmeye calış eskisi gibi oldugunu görceksin zatenevet bende baktim en son sali yazmisim dogrusun sen ama okuyorum surekli neyse arkadasim ben dikkat ederim biraz daha ama ben bi disiplimsizlik olduguna gem vurmustum sadece suna gore kiyasliyorum ben hamile kalip biraktim gittim ve 1 sene sonra geri geldim yaa o zamanlar daha aktif bi takim vardi ona kiyasen oyle soyledim ben de firsat bulamiyorum 2 cocukla dedigim gibi ama burasiz da olmuyo
evet canim aynen cok iyi geliyo... bide is yerimde bu imkan olmasi cok zaman kazandiriyo bana, yoksa hayatta bulamazdim platese gitmeye zamanesnemeye başldığında cuk oturur çok keyifli oluyor bende 1 2 ker katılmıştım
evet o imkan çok olmuşevet canim aynen cok iyi geliyo... bide is yerimde bu imkan olmasi cok zaman kazandiriyo bana, yoksa hayatta bulamazdim platese gitmeye zaman
dün instagramda gördüm ben de onu iyi fikir aslındakizlar ben artik her wc ye gitigimde 20 sumo squat yapiyorum bi sayfada okumustum gün icinde baya spor yapmis oluyosun mesela bugün 50 oldu bile
dimi bencede öyle aralara spor katmis oluyoruz negüzeldün instagramda gördüm ben de onu iyi fikir aslında
şimdi tuvalete gittim 20 tane yapıp geldimdimi bencede öyle aralara spor katmis oluyoruz negüzel
1.1 kg 65.7 yimUMEYYE kac kilo verdn bakimm
evethe anladim canim hali üzerindede kayiyomu?
yaaa beni gecmissin yine tebrik ederimmm cnmm
tebrikler
Benim taktikleri okuyup anlayan oldumu
iki gündür 60.9 cnm regl olacağından mı 300 gr fazla çıkıyorum 60.6 yı görmüştüm inşpazartesi 59.9 olurum yürüyüş yapıcam[/QUOTE]orkide1453 kac kilosun cnm
ben gece boyu su iciyorum bana cok iyi geliyor. Ben bol suyun odem artırdığını dusunuyorum cnm. En azindan bende oyle oluyorben bu hafta dediğin gibi yapıcam canım gece yatmadan 2 büyük bardak su içtim gece 3 de kalkıp bir büyük bardak daha içtim o yüzden çok veremedim şişkinlik yaptı
bu hafta yuzdemiz iyu olacak ilk 3 e gireriz ins
ben gece boyu su iciyorum bana cok iyi geliyor. Ben bol suyun odem artırdığını dusunuyorum cnm. En azindan bende oyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?