Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabha cok güzel ama makarna yemeseymişssinn onu da sabah ki patatestn dolayı diyorum yoksa sabah mesela yumurta yemiş olsan makarna göze batmazdıı
Makarna çok çok azdı yani salatayi tek yemiyim makarna biraz tutsun dedim.Patates haşlamaya iyi alıştım birsey okumuştum kalorisiyle ilgili sizlede paylasiyim .
suda haşlanmış kabuksuz patates en düşük kaloriye sahip olur. Pişmemiş bir adet patates 93 kalori iken haşlandığında bu kalori miktarı 77’ye düşer. Çünkü patates içindeki nişastayı haşlandığı suya bırakır. Ancak içerdiği vitaminleri ve lifi bünyesinde tutar. Bu bakımdan oldukça faydalı olan haşlanmış patatesi diyet yaparken korkmadan tüketebilirsiniz.
Günde 1 ya da 2 adet orta boy patates yemek ihtiyacınız olan vitamin ve minerallerin alınmasına yardımcı olacaktır.
Patatesin Kilo Vermedeki Katkısı
Diyet yaparken yenilen bir adet haşlanmış patates sindirim sistemini düzenler, bağırsakların çalışmasını sağlar, kabızlık ve ishali önler. İçerdiği lif sayesinde uzun süre sizi tok tutarak acıkmanızı engeller. Vücuttaki zararlı toksinlerin atılmasını kolaylaştırır. Kan akışını ve metabolizmayı hızlandırır. Kan şekeri ve tansiyonu dengeler. Böylece diyet yaparken kan şekerinizin düşmesini önler. İki öğün arasında tüketilen haşlanmış patates sayesinde tatlı krizlerini ve enerjinizi koruyarak bedeninizin yorulmasını engelleyebilirsiniz. Sindirimi kolaydır, gaz ve şişkinlik yapmadığı için kendinizi huzurlu hissedersiniz.

acıkırsın gibi geldi ama hayırlısı

kabuklarını soyupta mı haslıyosun değişikmşi ben nişastadan dolayı abartmamak gerke diye biliyodum

kabuklarını soyupta mı haslıyosun değişikmşi ben nişastadan dolayı abartmamak gerke diye biliyodum
Evet soyup dilimliyorum hem çabuk hoşlanıyor hemde nişasta olayı azalıyor tabiki abartmamak gerek ben orta boy bj patates yannda kahvaltiliklarla yesillikle doyuyorum

19:30 süt nescafe 2 zero şekerli sonra uyku
12:30 sütlü omlet 3 şeker domates ( cherry galiba adı) 1 dilim tam buğday ekmeği çay(tabi şekersiz) 1 avuç fındık
Gece 1,5 lt su içmiştim sabaha kadar ama gün içinde içmeyi unutmuşum şimdi yarım litre içtim
Şu ana kadar canım hiç tatlı istemedi. (Hayret)
Zaten tatlı krizlerim yeme ataklarım hep saat 16:00 dan sonra gelir. Şimdi sizlere karşı sorumlu hissediyorum kendimi. Yemiicemmmmm

Evet soyup dilimliyorum hem çabuk hoşlanıyor hemde nişasta olayı azalıyor tabiki abartmamak gerek ben orta boy bj patates yannda kahvaltiliklarla yesillikle doyuyorum
öğle yemeginde de güzel olur bence patates salatası yapıp yiyebilirsin limonlu baharatlı

akşam yemegini de güzel atlatırsan bugünü kazasız kapatırsın canım

yaa hadi inşallah akşama kadar sonuç değişmez. Bu hepimizin başarısı
evet hepinizin basarısı ama en cok kilo veren sensin

kaptinn ben gecen hafta ayrıldım haftaya gircvem ya ikiye bölünmesi gerekmez mi sonucun ikiye bölünse iyi olur yani
onu kilo almadan düşüneceğiidiiinnn
bu hafta tut bogazını saglam kilo ver yüzden bölüncek ona göre

En çok schonerduft vermiş kaptinn

tek duam haftabası adet olmak öbürtürlü bozmayacağım zaten söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…