Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cooookkkk haklisin canm bu huyumu yavas yavas degistirecegim benm temek sorunumdur yemek yememek

Cok yogun bi hafta sonu gecirdim yine yarin olsa da ise baslasam dinlensem siz naptinizz sorunnyok dimi takimda
hersey yolunda cookkkk sukut

Amin amin inşallah

A aaadddaaa çok spor yapıyor örtmenim beni geçecek
beni sikayet ediosunnnnn demekkkkk kaptana:)

Elini kolunu tutarim onun spor yapamaz korkma sen bebegim
sevgili kaptanim esitlik istiyorum :)

cooookkkk haklisin canm bu huyumu yavas yavas degistirecegim benm temek sorunumdur yemek yememek

Evet kuzu benden ondan bahsediyorum eşit miktarda spor yapin (sen yap sporunu ben seni turuyorum)

Elini kolunu tutarim onun spor yapamaz korkma sen bebegim

Az spor yap sende

Evet kuzu benden ondan bahsediyorum eşit miktarda spor yapin (sen yap sporunu ben seni turuyorum)
vay çakal

Bazilariniz ne kadar guzel az yiyor benm biraz azaltmam lazim sanirsam sanki fazla yiyorum ben
Galiba bende cok yiyorum hala kilomda degisim yok 100gram bile olsa emzirdigim icin glisemik indeksi dusuk yiyecekler yiyip ac kalmamaya calisiyorum cok tatli yiyodum biraktim tamamen yinede veremedim

normal peynirli kiymali olsa atarimda mercimekli atiliyor mu bilmiyrm daha once hic atmmadim. 1.5 tane kaldi

guzel menuu
Kuzum cumadan kalanların hepsini apartmana dağıttım. Eşimin yiyeceklerini bıraktım. Bende böylelikle kurtulmuş oldum. Düşün 4 komşuya dağ gibi yığdım yolladım. gözünün önünde kalırsa yeniyor. Bu kesin çözüm oldu. Genelde öyle yapıyorum tavsiye ederim

Bende buzluga atiyom kalanlario da guzel oliyi ahahahah

40 dk tempolu 16 puan
1600 ip 80 puan
Toplam 96

Napiyonuz cok acıktım ben aksam 5 e geliyodu aksam yemegimi yidimdi canim zeytin ekmek cekiyo ama havuc yicemhayaller hayatlar
Of ben yürüyüşe çıktım resmen koştum gibi oldu. Yağmur yağdı kız sonra bi sıkıştım. Nerdeyse salıyodum yağmurda bi taraftan eve zor attım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…