- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.981
sabitpazartesi bildirimi yapmayan kızceleerrrrr bekleniyosunuzzz
yok cnm bana yaramiyor onlar 2 3 gun bile zordu 15 gunde olurumŞeker diyetini 15 gün yapsan varya 2 3 cm kesin inceleceksin ama yapmıyorsun zora sokuyon kendini
canım bu 1 günlük sporun mu nasıl yapıyorsun masAllah2000ip 100 puan
50 sumo squat 30puan
50 mekik10puan
3dk plank12 puan
8dk abs8puan
Toplam 160
kaptan ben haftada 1 gün tartılsam olur mu çünkü stres yapıyorum cumadan cumayapazartesi bildirimi yapmayan kızceleerrrrr bekleniyosunuzzz
nidennnnsabit
yok cnm bana yaramiyor onlar 2 3 gun bile zordu 15 gunde olurum
ama o zaman da dikkat etmen gerekiyosa onu bilemezsnkaptan ben haftada 1 gün tartılsam olur mu çünkü stres yapıyorum cumadan cumaya
neden zor ki şekerli ne yiyorsun söyle bakimsabit
yok cnm bana yaramiyor onlar 2 3 gun bile zordu 15 gunde olurum
Var canım hemde çok
Ben 2 çocuk emziriyorum biri 2,5 yaş biri 6 aylık
Ama benim 20 kilo fazlam var
Sen 1 ayda verirsin
Hadi hayırlı olsun
bütün sorularıma tek mesajda cvp vermişsin sahanekaptinn cnm dün yazmıştım ama @Bir garip etiketlemeyi unutmuşum 25 puanım var dün için bugün 15 dk lesli var tartı da 400 gr eksik çıktım 80.70 şimdide temizlik yapıyorum spor sayılırmı
Çok fazla giremesemde bütün msjları okuyorum burdan motive oluyorum ve cevap yazmak için elimden geleni yazıyorum biraz önce 6tane gofret yedim nefret ediyorum şu pis bogazımdanbütün sorularıma tek mesajda cvp vermişsin sahane
-400 cok iyi
Çok fazla giremesemde bütün msjları okuyorum burdan motive oluyorum ve cevap yazmak için elimden geleni yazıyorum biraz önce 6tane gofret yedim nefret ediyorum şu pis bogazımdan
Bilmem ki canm kacamagim olmadi fazla birde benim kilolarim 1 senenin kilosu ya kolay gidiyo sanki
evet tamam o zaman pazartesi günleride tartılıyımama o zaman da dikkat etmen gerekiyosa onu bilemezsn
daha fazla yeme canım onları yakmak içinde spor yapÇok fazla giremesemde bütün msjları okuyorum burdan motive oluyorum ve cevap yazmak için elimden geleni yazıyorum biraz önce 6tane gofret yedim nefret ediyorum şu pis bogazımdan
nasıl yersin o sporlara yazık değil mi
daha fazla yeme canım onları yakmak içinde spor yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?