- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #267.941
Çok hatırlamıyorum ama 6-7 ayda 70 kilonun altındaydım bebek 1 yaşına geldiğinde de 64-65 e inmiştimödemdir o canım ya doğumdan sonra kaç gitti peki
doğru diyon olabilir bak
Evet canım bazı bünyeler cok odem tutuyorÇok hatırlamıyorum ama 6-7 ayda 70 kilonun altındaydım bebek 1 yaşına geldiğinde de 64-65 e inmiştim
Ödem çok olmuştu küçüklerde bile 15 günde -18 kilo gitmişti.(ödem olarak tabi)
Evet cok fazla takıyrm ben gram gram cal hesabı yapıyrm günlük cal çok altında besleniyorum muhakkak onunda etkisi vardrOnce agladim uzuldum dusundum herseyden nefret ettim snra amannn ya diyet de neymis ne sorunlar var dedigim ve vcudumu rahat biraktgim anda verdim canm inanki hatirlamiyorum bile nasil gitti o derce
hadi yaa bu jafta kotu olmus
Tmm cnm ilgilendiğin için çooookk tşk ederimhe o aman sıkıntı yok ınst attığın kuzeninin kızımıydı .
ekmek yememekte ters tepiyor olabilir menülerini yazdığında beni etiket yap bakayım nasıl besleniyorsun belkşi az beslendiğin için veremiyorsundur
Merhabalar canım arkadaşlarım güzellerim zayıflarım gurularım gupgurularım tartıldım mutlandım umutlandım cumartesi günkü başarısız Karatay girişimim ve gece tostumdan sonra olmaz sanmıştım ama
Cuma 84,1
P.tesi 83,4
Yoksa hala ödem mi bunlar
Var canım hemde çokTsk ederim :) evet goz attim 1. Sayfaya
Aranizda emziren anneler var mi ?
13 puan canim bide bugünden 30 dakika temp yürüyüs etti toplamda 18 puanPuan?
Puan?
Haayy maşallah darısı başımaMerhabalar canım arkadaşlarım güzellerim zayıflarım gurularım gupgurularım tartıldım mutlandım umutlandım cumartesi günkü başarısız Karatay girişimim ve gece tostumdan sonra olmaz sanmıştım ama
Cuma 84,1
P.tesi 83,4
Yoksa hala ödem mi bunlar
supersin canım
Ödem değildir bence istikrarını koru canım ilk kilolar çabuk gidiyor böyle tebrikler
kizLAR BISEY SORcam sumo squatin puanimi artti?03 - 07 Mart spor yarışması....
DOMATESLER
Luluuu94 :150
@munter :16
orkide1453 :20+9
Buki_89 :26
@segus :62,5+70
@swtyheart :16+43
poncikbirgelincik :36
@Pembesepet :
PATATESLER
@selcanmehmetcan :30
@UMEYYE :
@aaadddaaa:99
GamzeK17 :65+52
@tgb1907 :
@Nehir60 :
@N-A-R :
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>10tane..2
Plank =>1dk..4puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 5tane... 2puan
Sumo squat =>5 tane... 3puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan
Kızlar çarşamba günü sonuçlar belli olacak....
Kaybeden takım 500 ip atlayacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Perşembe, Cuma vücut dinlenme günü...
Not: Haftalık 100 puan sınırı vardır altında kalan cuma günü 50 yarım şınav 1dk plank 50 mekik
Ödül sistemi:
Sporda ilk 3 e girip 300 gram ve fazlasını verenlere verdiği kiloya göre ödül olacak
buki sana ne sorcam benm göbek küçülüyor basen de değiim yok squat basene faydalı mıLuluuu94 aaa kiz ben yanlis hesaplamisim:) 10 dakikasi 2 puan diye kalmis aklimda:)
ozaman 65 dakika arti 30 dakika tempolu yürüyüs etti tam tamina 38 puan
Evet canım bazı bünyeler cok odem tutuyor
ay evet canim basen ve bacak icin cok iyi bi hareket yani ben faydasini gördüm... ama tabi basen cok zor gidiyo gibi hissediyorum ben göbek daha Cabuk gidiyo sanki... bide sey bi hareket var oda cok iyi geliyobuki sana ne sorcam benm göbek küçülüyor basen de değiim yok squat basene faydalı mı
ben de yapayım onu setler halindeay evet canim basen ve bacak icin cok iyi bi hareket yani ben faydasini gördüm... ama tabi basen cok zor gidiyo gibi hissediyorum ben göbek daha Cabuk gidiyo sanki... bide sey bi hareket var oda cok iyi geliyo
yan şekilde yatıp üst bacagi acip kapama hareketi ben o ikisini yapiyorum
yap canim iyi gelirben de yapayım onu setler halinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?