Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hamile olduğumu 8. haftada öğrendim. üstüne adet görerek hem de:)
hiç ummadığım bir anda:) kasık ağrısı ve akıntı için doktora gitmiştim şok olmuştum

Bende merak ediyordum aspir yağını dene bakalım faydasi olursa bende başlarım :) ben kendi yediklerime az derdim seninki dahada azmiş nasil doyuyor musun .?

evet genel anlamda acıkmıyorum:)
ben öyle 6 öğün dolu dolu beslenemem ya
azcık mideyi terbiye edip nefsimi tutmam lazım

aspir için 2 haftadan önce yorum yapmıyım doğru yönlendirebilmek için

Benimde isler cok yogun bu ara son 1.5 ay sonra evde yatisa devam etcem hep tatil oohh

Bugün ki menüm
Sabah : 3 form bisküvi, yeşilçay, 1 avuç fındık
Öğlen : ayvalık tostu ve çay
Akşam : 1 kase çilek
Bugün yürüyüş yapmak gelmedi içimden, ama evde bişeyler yapıcam. Bu arada öğlen çok yediğim için akşam yemeği bu oldu

Heee anladımmm ben kurbandan 2 hafta once de ızın alıp bırşestırdım 25 gun falan tatılde olucam
Valla sen çok uyanıklık yapmışsın
baktım diğer gruba da sağlam kilo vermişler geçen hafta ben bozmadan 15 gün daha devam edicem diyete sen hangi gün başlayalım dersen başlarız , sana kolay olacaksa hafta sonuda yapabiliriz hiç farketmez bana
Haftaya iyice kasmak gerekli desene bende full kacamaksız geçirme planları yapıyorum bu cuma geçti zaten gram gider kilo gitmez. Yarın yapalım dicem ama ben yemek yemeden yaparım şöyle kefir probiyotik yoğurt meyve sabah tost semiz otu ve domates yemek istiyorum.
ne bileyim canım ya hep öyle yazdıklarıma yanıt alamıyorum pek yazasıım gelmiyor

doğru seni görmüyorum pek
Ben yoktum kuzum geçen haftadan beri

Benimde isler cok yogun bu ara son 1.5 ay sonra evde yatisa devam etcem hep tatil oohh
ohh valla bende evde oturmak istiyorum artık çalışmaktan yoruldum tatiller yetmiyor artık

Sabah
2 bardak çay
2 dilim kaşar
1.5 dana jambon
Yarım dilim karpuz
2 dilim ekmek büyüklüğü kadar lavaş

Ara 13 gibi
4 şekerpare (kayısı çeşidi)

17.00 gibi
Fırın güveç tavuk göğsü
Bol salata
2yk bulgur pilavı
En kötüsü 1 bira
Üstüne 2 ince dilim karpuz
1 küçük dilim kavun
1 erik
Meyveler ikram olduğu için mecbur yedim stajer öğrencimin babası gittiğim restoranda şef olunca böyle oldu

Yürüyüş
1 saatten fazla ev içinde de sürekli hareket halimdeydim bakalım cumaya nasıl çıkıcam

Sabah
1 simit
Akşam
1.5 kepçe yayla çorbası
2 adet biber dolması
Bu aralar doktorla çabalıyorum sonuçlar hiç iyi çıkmadı hastalıklar tetiklemeye başladı iştahım dahi kalmadı zorla yediriyorlar bir kaç gün daha bakıyım toparlayamacak gibi olursam deneme süresindeydim zaten gruba hiç girmem kusura bakmayın şimdiden...

Takımda olan herkes sorumluluk almalı. Eziklenmek istemiyorsak programlı başlamalıyız.
Canım arkadaşımın önerisine katılıyorum herkes 1 haftalık programını paylaşsın. Hatta bunu da bir liste üzerinden yapalım. SchonerDuft
Listeye bu sabah takımda olan herkes programını eklesin.
Ben sımdı neler yapmalıyım
Ne zaman adım eklenecek
Yönlendırme alabılırmıyım :)
Canım ben seni aday listesine yazayım diye düşünmüştüm. Yeni üye prosedürüne tâbîsin sanıyorum.
Çocuklar havuza düşecek korkusundan gözüm hep onlarda 2 gündür burayı takip edemedim. Yarın sana net Bilgi veririm canım
Sevgiler

kaptinn
Canım lilipit 544. Etapta 75,7 ile ayrılmış izinli üye döndü deyip yüzdesini etap sayısına (577-544=33’ebölerek takıma dönüş yapmak gerekiyor. Karar defteri süre ile ilgili özel bir şey belirtmiyor uzun zaman olduğu İçin Yen’i üye prosedürü olacağını sanmıştım yanılmışım.
Uygunsa listeye bu şekilde kaydediyorum.

Silent Scream dişin nasıl oldu canım iyileştin mi
poncikbirgelincik
Ponçikim ben seni bikaç kez etiketledim hatta Bu...’ya da sordum. Telaşından söz etti. Cevap yazmıyorsunuz demişsin de Etiketledik sen de bize dönmedin. Buralarda olmana sevindim. İnşallah senin için herşey yolundadır.
segus canım benim mesajlarını okudum alıntılayamadım ama spor programını sevdim cuma’ ya ekside geleceğine inanıyorum.
SchonerDuft kuzucummm sanki hiç görüşemedik valla beni tatil yıpratıyor. Bi evim olsada düzenimi bilsem. Çocuğun biri bi yerde biri başka bi yerde biraz zorlanıyorum bugünlerde
@tgb1907 canım oteli kapatan Arab’ın karısı ünlü bi top modelmiş (tabi eskiden) kocalarımız onu görmek için yasak alana geçmeye çalışıyor. Allllaaaamm lafa gelince kimsenin karısına kızına bakılmaz derler.
N Nidsalii geçmiş olsun canım umarım kısa sürede toparlanırsın
leylmira menüleri yorumları unutmayalım bir de leblebi yemiyoruz değil mi

Merhaba kızlar;
6. Takım ile gireceğimiz yarışmada başarılı olmak İçin beslenme programımızı şimdiden hazırlamalı ve kaçamak yapmamaya özen göstermeliyiz.
@tgb1907
nin önerisi üzerine
hepimiz bir program hazırlayalım ve liste üzerinden paylaşalım ki birbirimizi daha kolay denetleyelim ve destekleyelim. Beslenme programı olmayan arkadaşlar İçin fikir paylaşımına özen gösterelim.

Spor programınız hatta -hedefinizi de burada paylaşabilirsiniz
.
6.TAKIMA KARŞI
6-13 TEMMUZ DİYET PLANI

@drdotty. 16/8 diyetine devam ediyorum ayrıca bu diyet içerisinde protein ağırlıklı devam ederek hızlı eksilmeyi planlıyorum. Günlük 10.000adım ve 1 saat yüzme
Hedef:
-1100gr.
@segus
diyet planınız

@SchonerDuft diyet planınız

@tgb1907 D.P

@bi-zuzu D.P

@tobosoludulcinea D.P

@kayacans D.P

@patient women D.P

@nilesss. D.P

@leylmira. D.P

@lilipit. D.P

Baya zor geciyor.. agrisi fena devam ediyor hic keyfim yok sporda yapamiyorum bir kac gune gecse de sporuma baslasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…