Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dr fena değildi bakalım öğle sonu yorum tahlil sonucuna göree yorumlayabilirim net olarak ,
Bizede haber et kuzum
Ya bazen bilemiyorsun tecrübe edince anlıyorsun adetin nasıldı cokmuydu geçen ay
Niye yazmıyorsun kuzum
Ben bugun evdeyimm azicik bacagim agriyodu dinleneym dedm senin bittimi islerin yoktun 2 gündürrrr
Tatilim yarın iş başı yapacam.
Yazdım da cvb veren olmadı arada bende girmedim sonra zaten arada kaynıyor bazen mesajlar .
Iyi yaptın yat dinlen yorma kendini.
Kalori saysan nasıl olur 3 gün normal duzene geç vücut ters tepmesin sonra.
O gün de detoks suyu yap iç yada limonlu su iç 1 lt 1.5 lt de normal su iç .
Kefir aklım da ama evde probiyotik yoğurt var yarın ara öğün yapacam onlarla sonra kefire geçeyim

aynen kuzum dediğin gibi yapayım çok saol bu iki hafta içinde protein yaparım dersen beraber yapalım

fena değildi kuzum normal gibiydi

aynen kuzum dediğin gibi yapayım çok saol bu iki hafta içinde protein yaparım dersen beraber yapalım
Olur yaparız kuzum ben 3 gün yapayım haftaya diğer takım ile yarış varmış eve et ve tavuk stok edeyim . Ne zaman yaparız peki.
fena değildi kuzum normal gibiydi
Sonuçlara baktın mı e nabizdan çıkmıştır belki

Buki_89 canım ben baktım ama senın sporları goremedım ya pazartesı yenılenmıyomuydu lıste. Gerıye dogru gıttım pazartesıye kadar.

Olur yaparız kuzum ben 3 gün yapayım haftaya diğer takım ile yarış varmış eve et ve tavuk stok edeyim . Ne zaman yaparız peki.

Sonuçlara baktın mı e nabizdan çıkmıştır belki

baktım diğer gruba da sağlam kilo vermişler geçen hafta ben bozmadan 15 gün daha devam edicem diyete sen hangi gün başlayalım dersen başlarız , sana kolay olacaksa hafta sonuda yapabiliriz hiç farketmez bana

kızlar drdotty nin dediği üzere haftaya 6. takım ile yarış halinde olacaz..o nedenle hepimiz daha fazla özen göstermeliyiz..bu hafta sonu kaçamak yapmasak bişey kaybetmeyiz diye düşünüyorum çünkü kaybedersek karşı takımın eziklemesiyle karşı karşıya kalabiliriz

şöyle bi önerim var size ve takım kaptanlarına, herkes bu hafta nasıl düzende beslenmesi gerektiğinin listesini oluştursun(diyetisyene giden arkadaşlarım için) ve paylaşsın, kararsız herhangi bi diyet programı olmayanlar içinde bi diyet programı belirleyelim hep beraber ve bu listenin dışına kesinlikle çıkmayalım

14. takımın gücünü göstermeye var mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…