- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #283.041
canımm tamamlanıyo hazırlıklar yavaş yavaş 40 -45 günüm kaldı 5 kilo vermek istiyorm inşallah verebilirim ama stresten veririrm benceNazli kuzumm noruyon kizz nasil hazirliklar tamamlandimi,zayifladinmi zaten zayiftin ama 3-5, kg vermek istiyordun...
afiyet olsun şekerpareyi tatlı sandım yüreğime iniyordu vallaSabah
2 bardak çay
2 dilim kaşar
1.5 dana jambon
Yarım dilim karpuz
2 dilim ekmek büyüklüğü kadar lavaş
Ara 13 gibi
4 şekerpare (kayısı çeşidi)
17.00 gibi
Fırın güveç tavuk göğsü
Bol salata
2yk bulgur pilavı
En kötüsü 1 bira
Üstüne 2 ince dilim karpuz
1 küçük dilim kavun
1 erik
Meyveler ikram olduğu için mecbur yedim stajer öğrencimin babası gittiğim restoranda şef olunca böyle oldu
Yürüyüş
1 saatten fazla ev içinde de sürekli hareket halimdeydim bakalım cumaya nasıl çıkıcam
Sabah
1 simit
Akşam
1.5 kepçe yayla çorbası
2 adet biber dolması
Bu aralar doktorla çabalıyorum sonuçlar hiç iyi çıkmadı hastalıklar tetiklemeye başladı iştahım dahi kalmadı zorla yediriyorlar bir kaç gün daha bakıyım toparlayamacak gibi olursam deneme süresindeydim zaten gruba hiç girmem kusura bakmayın şimdiden...
kahvaltı .
1yumurta 1dilim light peynir 5 zeytin salatalık domates söğüş sınırsız 1beyaz çay 2dilim kepekli ekmek
ara: 2 etimek
1 beyaz çay
öğle :
et/balık/tavuk 5 köfte kadar
2bardak ayran
2dilim kepekli ekmek
ara. 1 meyve
ara.1 meyve
akşam
10 kaşık sebze
salata yağsız tuzsuz
2 dilim kepekli ekmek
1bardak ayran
ara. 1 meyve
listem budur kuzum
afiyet olsun değişik ekmeksiz diyetisyen menüsü genelde diyetisyen menüleri bol ekmekli oluyor ya şaşırdımgünaydın 6 .takıma eziklenmeyeceğiz
1 haftalık diyetisyen menüm
kahvaltı
4 yaprak marul 2 h yumurta 2 ceviz 2 etimek
ara 3 hurma ve ya gün kurusu 10 çiğ badem
öğle
1sb yoğurt içine 10 çilek veya 5 kayısı 2 ceviz 2 yk yulaf
ara 10 çiğ badem 1 meyve
ara 30 gr beyaz peynir 2 gün kurusu 2 etimek
akşam 7 yaprak marul 2 yk kuru börülce veya yeşil merçimek 1 ceri domates 1/2 dereoto maydanoz
ara 1 çb kefir 2 gün kurusu
bol wc ye çıkma haftam :)) hepimize başarılar kazanıcaz ben inanıyorum
Silent Scream dişin nasıl oldu canım iyileştin mi
poncikbirgelincik
Ponçikim ben seni bikaç kez etiketledim hatta Bu...’ya da sordum. Telaşından söz etti. Cevap yazmıyorsunuz demişsin deEtiketledik sen de bize dönmedin. Buralarda olmana sevindim. İnşallah senin için herşey yolundadır.
segus canım benim mesajlarını okudum alıntılayamadım ama spor programını sevdim cuma’ ya ekside geleceğine inanıyorum.
SchonerDuft kuzucummm sanki hiç görüşemedik valla beni tatil yıpratıyor. Bi evim olsada düzenimi bilsem. Çocuğun biri bi yerde biri başka bi yerde biraz zorlanıyorum bugünlerde
@tgb1907 canım oteli kapatan Arab’ın karısı ünlü bi top modelmiş (tabi eskiden) kocalarımız onu görmek için yasak alana geçmeye çalışıyor.Allllaaaamm lafa gelince kimsenin karısına kızına bakılmaz derler.
@Nidsalii geçmiş olsun canım umarım kısa sürede toparlanırsın
leylmira menüleri yorumları unutmayalım bir de leblebi yemiyoruz değil mi
PONCİĞİM NABERgünaydın kızlarrr
YAYLA HAVASI YERKEN FARK ETTİRMİYOR ÜSTÜNE DE 2 SAAT BELKİ DAHA FAZLA YÜRÜDÜK EŞİMLE AVMDE YÜRÜDÜK TOPARLAMADI TABİafiyet olsun şekerpareyi tatlı sandım yüreğime iniyordu valla
akşamda çok olmuş
afiyet olsun çok düzensiz olmuş canım az ve sık yemeye çalış zorla kendini geçmiş olsun bu arada ne rahatsızlığın var?
afiyet olsun çok güzel olmuş
afiyet olsun değişik ekmeksiz diyetisyen menüsü genelde diyetisyen menüleri bol ekmekli oluyor ya şaşırdım
ay aynen valla biliyorum yaylada yiyosun ama ben çok kilo almamıştım yaylada herşey doğaldıYAYLA HAVASI YERKEN FARK ETTİRMİYOR ÜSTÜNE DE 2 SAAT BELKİ DAHA FAZLA YÜRÜDÜK EŞİMLE AVMDE YÜRÜDÜK TOPARLAMADI TABİ
mutluluk sebebini bizimle paylaşmak istermisin merak ettim hep mutlu oliyiyim kuzum mutluyumm senden naber
iyi de ben yeni geldim tatildenyaz diye böyleyiz bence kışın normale döner hersey simdi milleti tatilde gördükce bizde istiyoruz haliyle
ay aynen valla biliyorum yaylada yiyosun ama ben çok kilo almamıştım yaylada herşey doğaldıben balayından çok korkuyorum
balayında kilo almıyosun korkmaay aynen valla biliyorum yaylada yiyosun ama ben çok kilo almamıştım yaylada herşey doğaldıben balayından çok korkuyorum
4 günde 1 kilo vermişimmutluluk sebebini bizimle paylaşmak istermisin merak ettim hep mutlu ol
ben almaktan korkuyorum çünkü otelin yemekleri çok güzelbalayında kilo almıyosun korkma
ben tebrik yemeklerinde almıştım kiloları
kilo almaktan otelin yemekleri çok güzelniye korkuyorsun
yalnız o artık nişanlın değil koccen4 günde 1 kilo vermişimve yarın yatak odamız geliyo bu da bi mutluluk sebebi
ben almaktan korkuyorum çünkü otelin yemekleri çok güzeltebrik yemeği falan olmaz bizim çünkü nişanlım gitcek düğünden 15 güns onra falan o süreçte de kimseye yemeğe gitmez çok yakınlar hariç biliyorm tanıyorum
kocam diyemiyorum tanıdıklara henüzyalnız o artık nişanlın değil koccen
bizim de otel yemekleri cok güzel cok çeşitliydi hiç bi öğünü kacırmadık öyle diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?