Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nazli kuzumm noruyon kizz nasil hazirliklar tamamlandimi,zayifladinmi zaten zayiftin ama 3-5, kg vermek istiyordun...
canımm tamamlanıyo hazırlıklar yavaş yavaş 40 -45 günüm kaldı 5 kilo vermek istiyorm inşallah verebilirim ama stresten veririrm bence haftaya belki listeye girerimm sen neler yapıyosun kaç kilosunn

afiyet olsun şekerpareyi tatlı sandım yüreğime iniyordu valla
akşamda çok olmuş

afiyet olsun çok düzensiz olmuş canım az ve sık yemeye çalış zorla kendini geçmiş olsun bu arada ne rahatsızlığın var?

afiyet olsun çok güzel olmuş
afiyet olsun değişik ekmeksiz diyetisyen menüsü genelde diyetisyen menüleri bol ekmekli oluyor ya şaşırdım

ya hayır bana etiket falan gelmedi ki hergün giriyorum kk"ya ama demek ki beni etiketleyemedin benimde gözümden kaçmış neyse canım
herşey yolunda çok şükür telaşım başladı ama gün içinde boşum genelde haftasonları eksik tamamlıyorum eve koşturuyorum hafta içi akşamları zeybek dersim var kısacası yoğunum

YAYLA HAVASI YERKEN FARK ETTİRMİYOR ÜSTÜNE DE 2 SAAT BELKİ DAHA FAZLA YÜRÜDÜK EŞİMLE AVMDE YÜRÜDÜK TOPARLAMADI TABİ

YAYLA HAVASI YERKEN FARK ETTİRMİYOR ÜSTÜNE DE 2 SAAT BELKİ DAHA FAZLA YÜRÜDÜK EŞİMLE AVMDE YÜRÜDÜK TOPARLAMADI TABİ
ay aynen valla biliyorum yaylada yiyosun ama ben çok kilo almamıştım yaylada herşey doğaldı ben balayından çok korkuyorum

mutluluk sebebini bizimle paylaşmak istermisin merak ettim hep mutlu ol
4 günde 1 kilo vermişim ve yarın yatak odamız geliyo bu da bi mutluluk sebebi

balayında kilo almıyosun korkma
ben tebrik yemeklerinde almıştım kiloları
ben almaktan korkuyorum çünkü otelin yemekleri çok güzel tebrik yemeği falan olmaz bizim çünkü nişanlım gitcek düğünden 15 güns onra falan o süreçte de kimseye yemeğe gitmez çok yakınlar hariç biliyorm tanıyorum

yalnız o artık nişanlın değil koccen
bizim de otel yemekleri cok güzel cok çeşitliydi hiç bi öğünü kacırmadık öyle diyeyim

yalnız o artık nişanlın değil koccen
bizim de otel yemekleri cok güzel cok çeşitliydi hiç bi öğünü kacırmadık öyle diyeyim
kocam diyemiyorum tanıdıklara henüz alıştırmam lazım kendimi
bizimde öyleymiş kuzu çeviriyolarmış hergün inşallah kilo alıpta gelmem bende kacırcağımı sanmıyorm :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…