Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ins canım aksamlarada aktıvıte koydum ıns cok artı olmayacak

Merhaba kızlar;
6. Takım ile gireceğimiz yarışmada başarılı olmak İçin beslenme programımızı şimdiden hazırlamalı ve kaçamak yapmamaya özen göstermeliyiz.
@tgb1907
nin önerisi üzerine
hepimiz bir program hazırlayalım ve liste üzerinden paylaşalım ki birbirimizi daha kolay denetleyelim ve destekleyelim. Beslenme programı olmayan arkadaşlar İçin fikir paylaşımına özen gösterelim.

Spor programınız hatta -hedefinizi de burada paylaşabilirsiniz
.
6.TAKIMA KARŞI
6-13 TEMMUZ DİYET PLANI

@drdotty. 16/8 diyetine devam ediyorum ayrıca bu diyet içerisinde protein ağırlıklı devam ederek hızlı eksilmeyi planlıyorum. Günlük 10.000adım ve 1 saat yüzme
Hedef:
-1100gr.
@segus
haftaya calısmaya baslayacagım ıcın sabah kahvaltı dusunmuyorum oglen 12de sebze yemegı salata yogurt aksamda salata yogurt yıyıp bu haftadan gelecek odemıde atmayı planlıyorum. Aksamları 1 saat yuruyus ve 1 saat yuruyus donusu egzersız yapacgım.

@SchonerDuft diyet planınız

@tgb1907 D.P

@bi-zuzu D.P

@tobosoludulcinea D.P

@kayacans D.P

@patient women D.P

@nilesss. D.P

@leylmira. D.P

@lilipit. D.P

Gecmis olsun ins kotu birsey yoktur,ne gibi hastaliklar tetikliyor canim....

]Merhaba kızlar;
6. Takım ile gireceğimiz yarışmada başarılı olmak İçin beslenme programımızı şimdiden hazırlamalı ve kaçamak yapmamaya özen göstermeliyiz.
@tgb1907
nin önerisi üzerine
hepimiz bir program hazırlayalım ve liste üzerinden paylaşalım ki birbirimizi daha kolay denetleyelim ve destekleyelim. Beslenme programı olmayan arkadaşlar İçin fikir paylaşımına özen gösterelim.

Spor programınız hatta -hedefinizi de burada paylaşabilirsiniz
.
6.TAKIMA KARŞI
6-13 TEMMUZ DİYET PLANI

@drdotty. 16/8 diyetine devam ediyorum ayrıca bu diyet içerisinde protein ağırlıklı devam ederek hızlı eksilmeyi planlıyorum. Günlük 10.000adım ve 1 saat yüzme
Hedef:
-1100gr.
@segus
haftaya calısmaya baslayacagım ıcın sabah kahvaltı dusunmuyorum oglen 12de sebze yemegı salata yogurt aksamda salata yogurt yıyıp bu haftadan gelecek odemıde atmayı planlıyorum. Aksamları 1 saat yuruyus ve 1 saat yuruyus donusu egzersız yapacgım.

@SchonerDuft diyet planınız

@tgb1907 D.P

@bi-zuzu D.P

@tobosoludulcinea D.P

@kayacans D.P

@patient women kahvaltı klasik yumurta peynir vs.. aralarda ya meyve yada cig cerez türü. . öğlen salata yogurt belki corba .. akşamda hafif sebze yemekleri düşünüyorum .spor dişimin sıkıntısı geçince lesli ,squat ,ip atatlama ve jamping jack yapmaya devam insallah

@niles. D.P

@leylmira. D.P

@lilipit. D.P

hamile olduğumu 8. haftada öğrendim. üstüne adet görerek hem de:)
hiç ummadığım bir anda:) kasık ağrısı ve akıntı için doktora gitmiştim şok olmuştum

kızlar teşekkür ederim :) düşündüğünüz merak ettiğiniz için..
gebelikçıkmadı : devletteki dr başka sebeplede kese olabilir dedi..gastroentolojiye gitmemi söyledi..ve bir acele keşmekeş içindeydik..5 kişinin sonucuna aynı anda bakılıyordu..yoğundu sanırım..
içimiz rahat etmedi : özelde bi dr a gittik ..tahlilieri gösterdik: alttan da muayene etti: geeblik yok : kese sıvı da olabilir dedi.adet söktürücü verdi : kullan gel bakalım yeniden dedi..şimdilik bi sıkıntı görünmüyor her kadında olabilir öyle keseler dedi.. saolsun..
durum bu kızlar..
gebelik olma ihtimalinin çok düşük olduğunu bilsem de garip bir heyecan duydum :) farklı bir mutluluk..oğlumda hissettiğim duyguları bi daha yaşadım..sanki ilk gebelik gibi..
halbu ki ikinci çocuk düşüncesii çok uzak geliyor ve oğluma ihanet gibi tutar yanı olmayan bi hissiyat içindeydim :)
öyle değilmiş...
gerekli tedaviyi olduktan sonra hayırlarla ikinci bebeğimizi hayırla dua ile bekleyeceğiz..
her şeyde vardır bir hayır bir kez daha inandım..

kahvaltı .
1yumurta 1dilim light peynir 5 zeytin salatalık domates söğüş sınırsız 1beyaz çay 2dilim kepekli ekmek

ara: 2 etimek
1 beyaz çay

öğle :
et/balık/tavuk 5 köfte kadar
2bardak ayran
2dilim kepekli ekmek

ara. 1 meyve
ara.1 meyve

akşam
10 kaşık sebze
salata yağsız tuzsuz
2 dilim kepekli ekmek
1bardak ayran

ara. 1 meyve

listem budur kuzum

günaydın 6 .takıma eziklenmeyeceğiz
1 haftalık diyetisyen menüm

kahvaltı
4 yaprak marul 2 h yumurta 2 ceviz 2 etimek

ara 3 hurma ve ya gün kurusu 10 çiğ badem

öğle
1sb yoğurt içine 10 çilek veya 5 kayısı 2 ceviz 2 yk yulaf

ara 10 çiğ badem 1 meyve

ara 30 gr beyaz peynir 2 gün kurusu 2 etimek
akşam 7 yaprak marul 2 yk kuru börülce veya yeşil merçimek 1 ceri domates 1/2 dereoto maydanoz

ara 1 çb kefir 2 gün kurusu

bol wc ye çıkma haftam :)) hepimize başarılar kazanıcaz ben inanıyorum

Evet kuzu.denk gelemedik bende düzenli giremiyorum inşallah büroda herşey yolundadır da rahat rahat işe devam ederim.
Tadını çıkar kuzum ev işi hal olur allahın izni ile.
Sonuç belli.oldu mu.
Hayırlısı olsun canım ya bende burdan çok sevinmiştim kesin gözü ile bakmıştım .hızlıca kilo.vermeye bak 69a hemen düşebilirsin 1.kilo.bile.kardır senin için . Hadi bakalım

04.07.21018
06:00 kalkış ılık limonlu su
0615-0645 -- egzersiz
08:45 aspir yağı karışımlı su
09:00 yulaflı yoğurt 1 minik kase
13:15 aspir yağı karışımlı su
13:30 2 kepçe çorba+ 1 kase salata
19:00 6 yk kabak yemeği + 1 yk yoğurt + 2 minik küp karpuz

21.:00-22:00 zumba + leslie kapanıs

yaz diye böyleyiz bence kışın normale döner hersey simdi milleti tatilde gördükce bizde istiyoruz haliyle

uygun uzum kilosu artmıs mı sabit mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…