Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haklısın sen dönene kadar sana yetişicektim onu bile başaramadım.

ucukgenclik hem öle deme iyi gidiyosun kiz bak bir ara senden 4-5 kilo önde olan tuğbayı bile geçmişsin şimdi sen öndesin hahaha tebrikler canm
Ama onun taktikleri vardır. Bir bakmışız haftaya 61. Kaptanımızla kendimi kıyas yapamam. İyi hoş bu gidişle B Baharyagmuru35 de beni geçicek.
Spor yapıyorum şişiyorum diyor ama cuma 75 dicekmiş gibime geliyor.

Yok yok sen iyi gidiyosun ama B Baharyagmuru35 tugbaFB 'yi geçebilir mavi zatn iyi spor yapiyor tuğbada da o ışık var nasıl sa hahhaa haaa ay tubi beni öldürecek

Ahahahaahaha valla çok uğraşıpta hırstan haftaya 50 kiloya bile düşer bizde güldüğümüzle kalırız gizli gizli bişeyler yapıyodur o
bence sen 62lerde çıkçaksın hatta yolun reglin ödemini atınca hemen 61e düşçeksin öyle hissediyorum
Ay temmuz geldi artık gerçekten yapabiliriz bunu ya tünelin sonundaki ışık göründü haftaya bizim düğünler başlıyo beni takipte kal boydan foto atarım

Anca yuvarlanarak yakalar dersem beni kovar mı gruptan ahahahhahahaha
Arkanda kaptan yardımcısı var sen rahat ol
Yarn tubi yellow yardimciliktan alındı diye yazarsa şaşmayın hahaahaa ama benim suçum ne ßimdi yani insan diyette 64dwn 70e çıkarmı bide diyet yapmıycam sadece formumu koruycam dese 80e çıkacakmış demek ki dilimi düştü bikere ondan açıklıyamıyordu zaten kilosunu ama korkunun ecele faydası yok bizden kaçamaz o kilolar gidene kadar çekeceği var

Yok yok kıyamaz bize o
Neler neler yedi kim bilir birden o kadar kilo almakta kolay değil bence bi tebriği de hak etti

Yok yok kıyamaz bize o
Neler neler yedi kim bilir birden o kadar kilo almakta kolay değil bence bi tebriği de hak etti
Aynen canım insanın 6kilo alması bazen 6ay bazen 1yıl sürüyor vermesi de öyle valla tebrik etmek lazım bukadar kısa sürede herkes başaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…