Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydınn kızlar. Bizim bu hafta sonu çalıştığım yerdeki ekibimle gezimiz vardı göl kenarına gittik. Pizzaları kızarmış balıkları nutellalı ekmekleri gömdüm valla (ama bunların üçünü de ayrı günlerde yedim, çok da abartmadım). Ama sabah akşam yüzdüm. Döndüğümde tartıya çıkmak bile istemedim kesin artı çıkarım diye ama sonra dedim hadi hırslanmak için çık. Bir de ne göreyim almak yerine 100 gram vermişim! Ben şunu anladım ne kadar düzgün beslenirsem besleneyim spor olmadan assssla incelme olmuyor benim vücudumda. İnsanın kendini tanıması önemli

Şimdi bunların hepsini sporsuz yeseydim tartıda +2 görmem garantiydi. Bir havuz bulup düzenli yüzsem mi diyorum. Dün 37 dakika fitnessblender'dan kardiyo yaptım. Bugün de NTC'yi indirdim telefonuma. Haftada 2-3 gün de onun antrenmanlarını yapacağım hadi inşallah işe yarar

hoşgeldin canım
tartısız olmuyor benimde tartım bozuktu ve farkında olmadan 2 ayda 6 kilo almışım
bir öğün protein bir öğün sebze beslenirsen
ara öğün yapar ve su tüketimine de özen gösterirsen verirsin canım

kızı boyunla vuracaktın dimi doğru söle
ama oda uzunmuş

Sabah Nescafe yle başladım. Şimdi zeytinyağlı kabak yemeği hazirladım. Öğlen onu yiycem akşam da onu yerim muhteMelen. Hafta da 1 kilo vermek hedefim yoksa geri çabuk alınır diyor herkes
en doğrusu böyle canım bazen hırsımıza yenik düşüp hızlı kilo vermek adına yanlış şeyler yapıyoruz evet o an gidiyor ama sonra hooop geri gelmiş

spor gerçekten çok önemli alışkanlık haline getirmemiz lazım gerçekten
tartılmanda iyi olmuş insanın verdikçe veresi geliyor
bu arada ntc programını bende indirdim gerçekten çok güzel uygulama ben üst bacak olana başladım ama tüm vücudu çalıştıran programı da ekliyeceğim

Gunaydınnn. Bol eksili bir hafta olsun
Gunaydinnnnnnnnn
Hosbuldummmm cok tesekkur ederim basladim bakalim alismaya calisiyorum

Canım ben kendime özel program oluşturdum 6 haftalık "incel" diye bir program. Haftada kaç gün spor yapmak istediğini evdeki olanaklarını seçiyorsun sana program yapıyor. Ben gerçekçi olsun diye haftada 2-3 gün seçtim. 6 haftaya 15 antrenman verdi koşu dahil. İnşallah devam ettirebilirim göreceğiz bakalım.

Bu arada cuma 57 çıktım, bugün 56.9. Arada 100 gram <3 ay çok motiveyim bu hafta hepimiz eksilere düşeriz inşallah <3

siz geçin dalganızı
çok istikrarlı bir şekilde geliyorum arkanızdan
aynı kilolarda gidince zevkli değildi böyle daha güzel oldu (hı hı yersen )

ama şunu unutma ben haftada 2 kiloyu verdim bile
ucukgenclik gibi sabit yada melisa- gibi 100-200 vermiyorum kilo kilo veriyorum o nedenle ben dert etmiyorum sizde etmeyin

kızlar günaydın

herkes cuma günkü kilolarını ve bugünkü kilolarını yazsınlar
örnek:
Cuma: 60.5
Bugün:60.2
fark: -0.2

şeklinde ve bunu her pazartesi yapalım lütfen
Günaydın. Ben biraz kötü oldum sabahki tartıyı görünce. Börekler yaptı sanırım. Menüye yazmayı unuttum ama pazar da 3 tane yediğimi hatırladım. Kesinlikle unlu mamüllerden uzak durmam gerekiyor.
cuma:70.1
Pazartesi: 70.5
fark:+0,4
Cumaya kadar yine yeniden başladım.

tugbaFB cicim bu sabah çok mutlu başladım
cuma :61,5
pazartesi:61,00
Tebrikler canım harikasın yaaa cumaya kesin 60kusür olur artk yaaa çok güzel bende hemen 60 olmak istiyorum ❤❤❤❤ bòyle devam orkide neler yapıyorsan sana çok iyi geliyor demekki tam sana uygun şeyler yapmayasın bu şekilde devam et ✌

cnm akşam yemeğini erken yiyip başka da yemezsem veriyorum bunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…