- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.121
hoşgeldin canımGunaydin kizlar bu arada ben kendimi 65 kilo zannederken 66.1 kiloymusum
Tartima pil aldim sonunda kontrol altindayim.tartisiz olmuyor valla aldigimi verdigimi bilmiyorum.
Ayin 15 ine kadar 62.9 u ucundan gorebilir miyim acaba☺
Sabah basladim bir de diyet gunlugu tutuyorum kendime.
kızı boyunla vuracaktın dimi doğru söleSen ben misin doğru söylebende 72yle başladm ama buraya geldiğimde 70tim boyumda 1.71 ya bak eğer sende öyle zayıflarsan anlatma bi arkadaşımda aynı diyette kız diyeti bozup yedikçe kilo veriyo ben aç yaşıyorum kız tok haliyle zayıflıyo
en doğrusu böyle canım bazen hırsımıza yenik düşüp hızlı kilo vermek adına yanlış şeyler yapıyoruz evet o an gidiyor ama sonra hooop geri gelmişSabah Nescafe yle başladım. Şimdi zeytinyağlı kabak yemeği hazirladım. Öğlen onu yiycem akşam da onu yerim muhteMelen. Hafta da 1 kilo vermek hedefim yoksa geri çabuk alınır diyor herkes
spor gerçekten çok önemli alışkanlık haline getirmemiz lazım gerçektenGünaydınn kızlar. Bizim bu hafta sonu çalıştığım yerdeki ekibimle gezimiz vardı göl kenarına gittik. Pizzaları kızarmış balıkları nutellalı ekmekleri gömdüm valla (ama bunların üçünü de ayrı günlerde yedim, çok da abartmadım). Ama sabah akşam yüzdüm. Döndüğümde tartıya çıkmak bile istemedim kesin artı çıkarım diye ama sonra dedim hadi hırslanmak için çık. Bir de ne göreyim almak yerine 100 gram vermişim! Ben şunu anladım ne kadar düzgün beslenirsem besleneyim spor olmadan assssla incelme olmuyor benim vücudumda. İnsanın kendini tanıması önemli
Şimdi bunların hepsini sporsuz yeseydim tartıda +2 görmem garantiydi. Bir havuz bulup düzenli yüzsem mi diyorum. Dün 37 dakika fitnessblender'dan kardiyo yaptım. Bugün de NTC'yi indirdim telefonuma. Haftada 2-3 gün de onun antrenmanlarını yapacağım hadi inşallah işe yarar
GunaydinnnnnnnnnGunaydınnn. Bol eksili bir hafta olsun
Hosbuldummmm cok tesekkur ederim basladim bakalim alismaya calisiyorumhoşgeldin canım
tartısız olmuyor benimde tartım bozuktu ve farkında olmadan 2 ayda 6 kilo almışım
bir öğün protein bir öğün sebze beslenirsen
ara öğün yapar ve su tüketimine de özen gösterirsen verirsin canım
araya beni sıkıştırmasa olmazOh oh tatil yaramış canım ben yayılıp yatardm yorgunluktanama sporuna devam ettin bence artı çıkmazsın sen asıl tubiiyi duydun mu kaç kilooo
spor gerçekten çok önemli alışkanlık haline getirmemiz lazım gerçekten
tartılmanda iyi olmuş insanın verdikçe veresi geliyor
bu arada ntc programını bende indirdim gerçekten çok güzel uygulamaben üst bacak olana başladım ama tüm vücudu çalıştıran programı da ekliyeceğim
siz geçin dalganızıSağol can benim ederim tabi ❤ hep beraber 60lara veda edicez
Hoş buldum canımtatilde keyif yapmaya gidince bile özleniyormuşsunuz o derece ❤❤❤❤
Acık ödem olsa sorun diil cumaya kadar gider yani Kusuratlara takılmam yeter mi 63küsürün üzeri olmasın da hemen 62lere 61lere geçelimtemmuz ayında inslh 60lardan komple kurtuluruz ağustosta artk 5li rakamlarda olmak istiyorum ayyy tubi deme büyük şok 63lere veda edemedik diye bizle dalga geçerken kendisi 70lere kadar çıkmış kendi 64lere veda etmiş ama ters yönde hızla veda etmiş kilonu şöyle diye grupça bukar ısrar olmasa 80lere de gidecekmiydi acaba yoksa yarışa başlamadan önce bize biraz avans vereyim diye mi düşündü arkadan bile gelsem sizi geçerim filan havasında galiba siz bikere verene kadar ben alır alır veririm mi diyor acaba aahahaahaa tugbaFB bizi mezun olmadan önce yakalayabilecekmisin
bence verir o
Aayyy sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim şimdi yaaaa ben sizi bida bukadar uzun yanlız bırakmam mezun etmeden de peşinizi bırakmam ki zaten sizi motive edebildime seviniyorum ama ben yokken de, zayıflayın siz ❤ hem ben gelene kadar beni geçicek tiniz söz almıştım sizden en azından yakalamış olun diye
neyse en azından 60lardaki herkes topluca tugbaFB yi geçmiş tebrikler kızlar hemde pek emek harcamanıza gerek kalmamış tubi sağolsun ahaahaa
detoks yapsam kesin veririm ama yapmıcam
hepinizin kriteri tubi olsun kızlarucukgenclik hem öle deme iyi gidiyosun kiz bak bir ara senden 4-5 kilo önde olan tuğbayı bile geçmişsin şimdi sen öndesin hahaha tebrikler canm
Günaydın. Ben biraz kötü oldum sabahki tartıyı görünce. Börekler yaptı sanırım. Menüye yazmayı unuttum ama pazar da 3 tane yediğimi hatırladım. Kesinlikle unlu mamüllerden uzak durmam gerekiyor.kızlar günaydın
herkes cuma günkü kilolarını ve bugünkü kilolarını yazsınlar
örnek:
Cuma: 60.5
Bugün:60.2
fark: -0.2
şeklinde ve bunu her pazartesi yapalım lütfen
uçukkızAma onun taktikleri vardır. Bir bakmışız haftaya 61. Kaptanımızla kendimi kıyas yapamam. İyi hoş bu gidişle @Mavi95 de beni geçicek.
Spor yapıyorum şişiyorum diyor ama cuma 75 dicekmiş gibime geliyor.
Tebrikler canım harikasın yaaa
cnm akşam yemeğini erken yiyip başka da yemezsem veriyorum bunu anladımTebrikler canım harikasın yaaacumaya kesin 60kusür olur artk yaaa çok güzel bende hemen 60 olmak istiyorum ❤❤❤❤ bòyle devam orkide neler yapıyorsan sana çok iyi geliyor demekki tam sana uygun şeyler yapmayasın bu şekilde devam et ✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?