Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mavicim emin ol benimde canım çekiyor. Günlerdir babamla alışverişe gidince çikolata, bisküvi, dondurma reyonunda baka baka geçiyorum. Babamda bir bağırıyor almayacaksan bakma şunlara diye tamam ya almıyorum deyip çıkıyorum ama emin ol göz zevkini doyurunca yellow girlün de dediği uzun süre yemediğinde unutucaksın tatlarını

Ben de aşırı zayıf sevmiyorum da bu kizin fizik çok dikkat çekici duruyor .
Benim asıl beğendiğim leyla lydia tugutlu . Onun fizik tam yani . Boyu benle aynı kilosuda 63 mu ne tam istediğim ❤ hafif dolgun

En beğendiğim fizik . Ama benim böyle olmam için bayaaaa ugrasmam lazm

Şuan çok mutlu oldum. Ben 55 kiloyu hiç görmedim. 12 yaşlarımda falan o kiloyu gördüm. Hep hayalim o kilodaki kadınlar.
Canım sen rakamı ne yapıcaksın ki önemli olan ne durumda olduğun sen basenin biraz gitse zaten tam 55 kilo görünüyorsun ❤ üstelik 12 yasinda buyuk ihtimal boyun belki 1.60dan bile kisaydi ve ondan 55 kilo iyi duruyordu bence hatta şuan ki halin kadar ince de durmuyorsundur ozaman zaten 160 ve 160 'ın altındaki boylar için 55 kilo uygun bence sana 65 yeterli yani 2-3 kilo daha verince kendinde kendini belki fazla bile zayıf bulmaya basliycaksin ama zaten şuan basen dışında zayıfım demen gerekiyordu sen nekadar ince olduğunun farkında diilmisin kuzum manken gibi olmuşsun bak hatta herkes kas arttır dedi fazla bile zayıfsın direk basen çalış bol bisiklet ve yere yatip bacaklarla yapılan basen inceltme hareketleri yap s3n bisikleti en düşük ayarda bombosta ceviriyorsun dimi o şekilde yağ yakmıyor eğer pedalları sert yaparsan baseni incelemez kas yapar pedalları en düşük te boş da ceviriceksin

Protein yumurta normalde hiç sevmiyorum. Diyete başladığımdan beri ara ara yiyorum. Dimi şeklim bozuk benim yaa offfff

Şimdi hayal ettim 2 yasında alkolik bir bebek. Sakinleşsin diye anne keş olmuş. Babayı bulaştımayın bari de evde sizi derleyip toplayan biri olsun.
Şaka bir yana diş gerçekten çok kötü bir şey. Biz aklı başında insanlar bile ne hale geliyoruz. Bir de onlar anlatamıyorda tam derdini. Ağrıyı acıyı sızlamayı.

Tamam o zaman öyle yapalım. Bugün çok mutlu oldum. Bisiklete devam ediyorum. Kaslanması için vücudum basen egzersizlerine yöneliyorum.

Tansiyon sorunumu var acaba ya da çok mu tuzlu tüketiyorsun. Ertesi güne yansımaması için bol sıvı tüketsen gene aynısı oluyor mu? Belki damar tıkanıklığı vardır. Dâhiliyeye mi gitsenki canım. Tahlil yapılsa

İlacını kullanıyordum. Düzelmiştir diye hayal ederken daha kötü çıktı değerlerim. Bu üç kutu verdi. Bir hafta boyunca hergün bir iğne sonra haftada bir. Demir eksikliği de şişmanlatıyormuş. Nette öyle okumuştum. B vitamini o kadar almama rağmen düşük çıkması canımı sıkıyor.

vallah etti baya canim ödem icin bire bir zaten salatalik… anladim kuzum evet bol bol su ic onunda faydasi olur, wc sorununun düzelmesine cok sevindim, cok zor oluo ya cikamayinca… ben sürekli bir iki kilo alip veriodumya suan 62 küsür kiloya kadar düstüm vallah cok iyi geldi bana ama bence sporunda baya etkisi var dansin hele:)

En düşük ayarda mı çevireyim 1 ve altı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…