- 14 Temmuz 2013
- 6.171
- 14.100
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #319.841
Mavicim emin ol benimde canım çekiyor. Günlerdir babamla alışverişe gidince çikolata, bisküvi, dondurma reyonunda baka baka geçiyorum. Babamda bir bağırıyor almayacaksan bakma şunlara diye tamam ya almıyorum deyip çıkıyorum ama emin ol göz zevkini doyurunca yellow girlün de dediği uzun süre yemediğinde unutucaksın tatlarınıblonde ambition
Sen beni girsen koskoca en büyük fındıklı cikolata üzerine kakaolu kek her kahvaltı öğlen ve akşam yemeği sonrası mutlaka cikolata akşam ayrıca çay yanında biskuviler yiyordum . Yedikçe yiyesim geliyordu . Duramıyordum. Diyetin ilk haftası krize girdim. Sinirlendim ağladım ama dayandım . 1 hafta çok zor geçti 2. Hafta normal sonra cnm baktım tatlı istememeye basladi ve kilo vermeyede başladım .
Şimdi de diyetisyenler 1 kare acı bitter öneriyor diye yiyordum kahve filan da kesiyor istegimi. Kahve içmezsem dayanamayip saldirasim geliyor tatlı ya bazen. Bi de kahve yani cikolata oranı artınca bi de 4 aydir süren diyetten açıkçası çok bunaldigim için kacamaklarda artmisti. Bir karar vermem lazımdı ya 78 de kalicaktim ki böyle veremezdim ya da bir karar verip tekrar zorlansam da kacamaksiz ve 1 kare dahi bittersz sadece kahveyle devam edip 68 olacaktım . Ben 2.yi seçtim . Bakalım yarin biraz olsun ucundan bari iyi bi sonuç görürsem baya motive olucam insallah
Bu hafta basen egzersizi çalışıyorum ve haftaya şortlu çekiyorum farkımıAynen cnm sana katılıyorum ne 10_ 12 kilosu 2serden 4 kilo basnden super olur maşallah fıstık gibisin canim ❤ucukgenclik
Ben de aşırı zayıf sevmiyorum da bu kizin fizik çok dikkat çekici duruyor .Ayy bence inanılmaz kötü en beğenmediğim vücut tipleri yazık ya hiç kasları yok kollar bacaklar sıpagetti gibi göğüs sıfır ve bu derece zayıflığa rahmen karınlar dümdüz diil göbekleri çıkıntılı ve bukadar zayıf iken bile göbek çıkıntısı iyice itici duruyor sıfır seksy lik üstelik ilk resimdekinin bel oyuntusu da yok düz bel tüm itici bulduğum herşey bir arada ama zevkler değişken işte sen beğenmişsin zaten güzellik yarışmasında güzeller secilmiyor bu artk herkesin bildiği birsey sonunculuga girenler genelde en güzelleri filan oluyor ama onlar eğitimden ,yeteneğe,genel-kültür e çok geniş yelpazeleri var kriterlerin ve en önemlisi yürüyüş ve yürür ken kıyafeti askı gibi taşıyabilmek zaten yani bunlar askı dır kıyafet ne çıkmalıdır ondan kadınlar öne çıkmıyor yok gibiler sadece kemik var
Bilmiyorumki annem toton büyüyücek diyor arada ama basen videosu bugün araştırcam. İnşallahbisiklet basen ypar mı acaba ...
basen videoları var onları yapmaya başla mutlaka eririr gider
Var ama çok yetersz çok sıcak oluyor malesefSpor salonunda klima yokmu canım ? Benim aletler evde klima da açık ondan fark etmiyor
Canım sen rakamı ne yapıcaksın ki önemli olan ne durumda olduğun sen basenin biraz gitse zaten tam 55 kilo görünüyorsun ❤ üstelik 12 yasinda buyuk ihtimal boyun belki 1.60dan bile kisaydi ve ondan 55 kilo iyi duruyordu bence hatta şuan ki halin kadar ince de durmuyorsundur ozaman zaten 160 ve 160 'ın altındaki boylar için 55 kilo uygun bence sana 65 yeterli yani 2-3 kilo daha verince kendinde kendini belki fazla bile zayıf bulmaya basliycaksin ama zaten şuan basen dışında zayıfım demen gerekiyordu sen nekadar ince olduğunun farkında diilmisin kuzum manken gibi olmuşsun bak hatta herkes kas arttır dedi fazla bile zayıfsın direk basen çalış bol bisiklet ve yere yatip bacaklarla yapılan basen inceltme hareketleri yap s3n bisikleti en düşük ayarda bombosta ceviriyorsun dimi o şekilde yağ yakmıyor eğer pedalları sert yaparsan baseni incelemez kas yapar pedalları en düşük te boş da ceviriceksinŞuan çok mutlu oldum. Ben 55 kiloyu hiç görmedim. 12 yaşlarımda falan o kiloyu gördüm. Hep hayalim o kilodaki kadınlar.
Protein yumurta normalde hiç sevmiyorum. Diyete başladığımdan beri ara ara yiyorum. Dimi şeklim bozuk benim yaa offfffBen Sana katiliyorum , Ben de direk hedef kiloya baktim ve sok oldum. Bir de yag malesef sorunlu bolgeden gitmiyor. Yani benceucukgenclik sen kas yapmalisin. Ben senin yerinde olsam diyetimi biraz protein agirlikli yapar ve agirlikla fln calisirdim ki basenim ve bacaklarim sekillensin. Zayiflamaktan ziyade sekillenmeye ihtiyacin var bence
Ben de son zamanlarda kalınlaşma hissettim gibi beli bol geliyor pantolonun ama bacağımı zor soktum sanki.Yavas yavas alisirsin ama cokta agirlik verme bacaklara sonra kalinlasir fln allah esirgeye
Büyültmez doğru çalışır san çok ciddi küçültüyor bir önceki msj da bisikleti nasl yapılmalı yazdım canimBilmiyorumki annem toton büyüyücek diyor arada ama basen videosu bugün araştırcam. İnşallahhepimizinki eriyip gitsin.
Şimdi hayal ettim 2 yasında alkolik bir bebek. Sakinleşsin diye anne keş olmuş. Babayı bulaştımayın bari de evde sizi derleyip toplayan biri olsun.Bide 5 yaşı da var bunun ayyy bida çocuk mu tövbe yarabbiminatlaşmaları tutturmaları çok arttı ondan önce kendimi eğitmwm lazm haklısın canım çok sinir oluyorum huyuna gidemiyorum sabah küstüm mesela ona snra barıştık
Ay büyükler anlatıyo zaten çocuklar uyusun diye bol bol veriyolarmış iyi alkolik yapmamışlariçki çikolatadan daha beter canım ya tut kendini
şimdilik küvetle idare ediyorz ama aklımda şişme havuz almak var ya ama tamamen uyuzluğundan yaptı hiç bişey yok oyun oynuyodu uykusu geldi yuvarlanmaya başladı emerek uyuyo gel diyom emzireyim istemiyo tepiniyo son zamanlarda uyurken hep aglıyo bütün gecede huzursuzdu iikence çektim annemlere geldim şimdi oynuyolar beraber kafa dinliyorm bende anasonuda kendime deniyim bi olmadı onada bi kaç fırt veririm
Aslında fazlasıyla sakin bi çocuktur içine kapanık olmasından korkuyodum ama cinnetlere geliyo bikaç gündür
Ay maşallah canım vücudun çok zayıfmış aslında bütün kilon basende bölgesel hareketler yap bol bol diyetinin yanında
Doğum günü kutlu olsun o zaman canımmdeme ya valla iki ay rahat etmek yok ya sendromun üstüne bide diş eklendiyse nerelere kaçıyım ben ya küçükkende ishal ateş çok oluyodu
Tamam o zaman öyle yapalım. Bugün çok mutlu oldum. Bisiklete devam ediyorum. Kaslanması için vücudum basen egzersizlerine yöneliyorum.Görmeden önce bulamazken yazmstm onu canm sağol sonra gördüm ve yorumladımucukgenclik sonra ki yorumumu görmemişsin ama bir çok arkadaşta bana katildi kesinlikle hedefini değiştir canım 55 diil 59 bile sana olmaz yani fotonu görünce hedef kilona şok oldum inceciksin sen zaten sadece azıcık basen var ki kızlar tavsiye ettiği gobi kas artırırsan kilo artıda olacak bas3nin erişe bile kas ağırlığından dolayı gene kilo düşüşü fazla görünmez yani bu durumda s3n niye 12 kilo aşşağı bir hedef yazdm canım senin boyundakiler zaten 63 de mezun oluyor sen kasta artrircaksan 65 de iyi olur zaten basen dışın da inceciksin artk kiloya takılma ve direk hedef rakamını degistirmemiz şart diye dusunuyorum
Oldum kuzim sukurrr
Mükemmel yapılır. Ekstra ter atıyorsun. Ben artık arada tşört değiştiriyorum. 30 dakika sonra şıpır şıpır akıyor.Bu sıcakta nasıl spor yapılır onu düşünüyorum ..38 derece
Hosbuldum ballim benimHele bakın kim gelmiş hoş gelmiş balummm
Tansiyon sorunumu var acaba ya da çok mu tuzlu tüketiyorsun. Ertesi güne yansımaması için bol sıvı tüketsen gene aynısı oluyor mu? Belki damar tıkanıklığı vardır. Dâhiliyeye mi gitsenki canım. Tahlil yapılsaevet artıda görünüyordum bgn moralim bozulmasın diye tartılmadım ilaç içmiştim ya dün sırf ödem yapmasın diye ilaç içmedim bgn de içmedim sabahları şiş uyanıyorum ayakkabı ve yüzük sıkıyor bikaç saat sonra normale dönüyor erken kalksam tartılana kadar zaman la iner mi bi duş falan alsam sabah
İlacını kullanıyordum. Düzelmiştir diye hayal ederken daha kötü çıktı değerlerim. Bu üç kutu verdi. Bir hafta boyunca hergün bir iğne sonra haftada bir. Demir eksikliği de şişmanlatıyormuş. Nette öyle okumuştum. B vitamini o kadar almama rağmen düşük çıkması canımı sıkıyor.Kansızlık önemli bir sorun. Demir kırmızı kan hücrelerinin oksijen taşımasını sağlıyor. B vitamini de çok önemli. En yoğun kaynak dalak ve ciğer. Dalağı mangal, ciğeri de şiş olarak tavsiye ederim yemekte zorlanırsan eğer. Açık fazla ise dodeksi ihmal etme. Çünkü 1 aylık demir depolarının dolması gerekir.
Bana hamile gibi geldi. Hıh bunda göbiş var ben beğenmedim.Eki Görüntüle 2285191 Eki Görüntüle 2285192
2016 turkiye güzeliydi sanrm bu kizin bu fizik ne ya insan görünce acliktan ölesi hicbirsey yemeyesi geliyor
vallah etti baya canim ödem icin bire bir zaten salatalik… anladim kuzum evet bol bol su ic onunda faydasi olur, wc sorununun düzelmesine cok sevindim, cok zor oluo ya cikamayinca… ben sürekli bir iki kilo alip veriodumya suan 62 küsür kiloya kadar düstüm vallah cok iyi geldi bana ama bence sporunda baya etkisi var dansin hele:)hadi ya o kadar etki etti mi . ne kadar verdin ? ben sadece wc yi düzenler diye düşünüyordum.
ne yapayım bende liste var 4 tane onları yapıyorum. wc güzel gidiyor o eski kabızlık durumu kalmadı ama ödem doluyum çok fazla alkol aldım bu ara gördün zaten hava da sıcak listelerin arasında yaparım yapacağımda tarfi alırım senden
Aynen aşırı zayıf kasları da erimiş resmen ve göbek var çok iticiler en beğenmediğim vücut tipiBana hamile gibi geldi. Hıh bunda göbiş var ben beğenmedim.
En düşük ayarda mı çevireyim 1 ve altı gibi.Canım sen rakamı ne yapıcaksın ki önemli olan ne durumda olduğun sen basenin biraz gitse zaten tam 55 kilo görünüyorsun ❤ üstelik 12 yasinda buyuk ihtimal boyun belki 1.60dan bile kisaydi ve ondan 55 kilo iyi duruyordu bence hatta şuan ki halin kadar ince de durmuyorsundur ozaman zaten 160 ve 160 'ın altındaki boylar için 55 kilo uygun bence sana 65 yeterli yani 2-3 kilo daha verince kendinde kendini belki fazla bile zayıf bulmaya basliycaksin ama zaten şuan basen dışında zayıfım demen gerekiyordu sen nekadar ince olduğunun farkında diilmisin kuzum manken gibi olmuşsun bak hatta herkes kas arttır dedi fazla bile zayıfsın direk basen çalış bol bisiklet ve yere yatip bacaklarla yapılan basen inceltme hareketleri yap s3n bisikleti en düşük ayarda bombosta ceviriyorsun dimi o şekilde yağ yakmıyor eğer pedalları sert yaparsan baseni incelemez kas yapar pedalları en düşük te boş da ceviriceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?