Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Baktım kilona canım en azndan eksidesin toparla kendini haftada en az 1 kilo verebiliyosun zıplamaya devam et çakılın doğum günü hayallerinden vazgeçmemişsindir
Ciddi şekilde silkelenmem lazım sanırım. Bebemin doğum günü yaklaşıyor. Ama ben 2 hafta önceki kiloma gelemedim bile

Açlık hissetmiyorsan daha ne olsun süper.
Ben ekmek yemeyip yerine 3 tane ceviz yiyordum, 4-5 saat acıkmıyordum.
evet canım, cevizi deneyen arkadaşlarım var, tok tuttuğunu söylüyorlar. Bu yüzden öğlen veya akşam cevizi düşünüyorum. yada kahvaltıda 1 gün tam buğday , bir gün ceviz olabilir.

Keske sallansa. Arada babasi kalkar. Hic uyumuyorum ki butun gece ayaktayim.

Kzlar hepiniz kilo vermissiniz tebriklerrr

Annemlere geldim. Ben gelcem diye cok guzel seyler yapar. Ya kurbiye ya kek. Sarma. Patates kofte kizartma. Hic birini yapmamis. Hem bamya yedim hem sitenin havuzunda 9 tur yuzdum bisiklete bindim saunaya hamama girdim. Resmen tatil yaptim. Babam cocugu gezdirdi. Gelince de memeye koydum. Uyuyor. Oh mis.

Hayr başlangıç için az bile biz başlangıçta 2dilim tambigla başlayıp ilerde 1dilime indirmiştik canm şimdiden 1dilim ile doymam harika ,yumurta iki de yenebilir 1 ile doymam çok iyi valla kahvaltn az bile yani sen 1-2 aydr diyette olup miğdeni kücültmus diyeti yarilamis gibi bir kahvalti yapiyorsun daha başlarda maşallah valla biz bile şuan bu kahvaltiyi yapiyoruz hatta bunların yanına domates,biber ,salatalık ve yeşillik de ekleyebilirsin tam mesvsimi ve bunlarn eklenmiş hali ile benim kahvaltim böyle

evet canım, cevizi deneyen arkadaşlarım var, tok tuttuğunu söylüyorlar. Bu yüzden öğlen veya akşam cevizi düşünüyorum. yada kahvaltıda 1 gün tam buğday , bir gün ceviz olabilir.
Ara öğünde de kahve nın yanına yada sütün yanına 2ceviz ile ara öğün yapabilirsin canım

Sen bir süre orda kal dönme bence

Teşkkürler canım,
Uzun zamandır kahvaltıyı hep atlıyordum. sanırım bundan dolayı az bile kahvaltı yapsam işe yarıyo. yada öyle bişi

Bu arada beni çok iyi gaza getirdin. Bu gaz bana haftaya kadar yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…