Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dmek ki buyuyunce zaten istiyolar kucukken yapmaya gerek yokms aci tecrube olms sana kuzum ama olsn onlsr mutlu olsnda

Dmek ki buyuyunce zaten istiyolar kucukken yapmaya gerek yokms aci tecrube olms sana kuzum ama olsn onlsr mutlu olsnda
aynen öle kuzum
ben öle işlerle uğraşmayı sevdiğim için yapıyım demiştim ama senin isteğin yoksa ki zaten eşinde burda değil hiç bulaşma

aynen canım keşke hiç yaşanmasaydı
bizde sana başarılar diliyoruz, sanırım başka bi takıma geçiş yaptın takımını paylaşırsan bu hafta listeye not düşeriz
Teşekkür ederim. Mezuniyete de 2,5 kilom kaldı. Bu sabah 66.5 çıktım.
14. takım olacak sanırım. Kaptandan kesin haberi bekliyorum ama talebime beğeni atmış. Hayırlısı diyelim.

çakılın güzel annesi nasıl gidiyor bakalım diyet spor
ben uzak kaldım bi süre burdan ama sende uzak kalmışın sanki
kuşlar kilo aldı diollar bana
Evett p.tesi vaya artı çıktım pazar gece regli oldum ama ondan biraz da. Tek başına diyet de yeterli gelmiyor. Yok ama en kısa zamanda geliyorum bomba gibii. Şu regliyi atlatayım bii

İste laf olsn diye soyluyolar ama bizde yer ediyo. Bnm kv bartunun huysuz oldugu bi donem esimle.bana siz uyutmayi beceremiyosunuzdr demisti esimde he her seyi bi sen biliyon demisti
Eşin çok iyi demiş ağzına sağlık

Bende oğluma tosbik konsepli doğum günü hazırlıycam inşallah. Dün bi kostum beğendim ona tosbikli gömlek papyon pantolonu vardı 200 tl dedi

naptınız kızlar tam anlamı ile bugun başlıyorum diyete .
dün eşimle biraz yürüdük ama onu listeye eklemeyecem yavaş tempolu oldu azcık.
hafta sonu kolumu incitmiştim bugün bayağı toparlaım sporuma da başlayacam özellikle kalori yakan sporlara yönelecem ekim kasım başı tedaviye başlamayı düşünüyorum o zamana ne kadar kilo verirsem kardır

Kolunu nasil incittin gecmis olsun

senin diyet vardi ya tugbaFB yellowa degistirerek vermisti ondan yapayim mi
Tam olarak ondan bahsediyordum
Evet kuzum ya evdeyim iş güç kışlık hazirlik hafta sonuda piknikteydik
Sen neler yapiyorsun
konservelerimi yaptım bayramda 2 kilo yeşil fasulye de koydum difrize 3 4 yemeklik kabak sote de koydum . bir turşum kaldı . sen neler yaptın.
hafta sonuda yemekli misafirim vardı benim de kaldı 2 misafir çağırmam gereken .
onun dışında biraz iyetten soğudum 5 6 kilo vermem lazım adet olunca drye gidicem spora başlayacam tam anlamı ile hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…