- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.641
saol kuzumKolay gelsin canim4 kişi birden birakinca daha zorlaşmıştır
Simdiden dogum gunu kutlu olsun minigin
çakılın güzel annesi nasıl gidiyor bakalım diyet sporGünaydınlarrrr
Dmek ki buyuyunce zaten istiyolar kucukken yapmaya gerek yokms aci tecrube olms sana kuzumKizlar kizima ilk yaşında o anlamadigi icin kendimi tatmin etmek içinminnie mouse konsepti dogum günü yapmıştım kendi memleketimde, sonra ikinci dogum gununde de eşim yaşadığımız yerde yapalim bizimkiler gelsin dedi tamam dedim unicornlu büyük bi doğum günü daha yaptik dedim tamam iki tarafida memnun ettik 3. Doğum gününü evde kutlariz demistim ta ki kizimin kreş öğretmenine ben elsalı dogum günü istiyorum diyene kadar esas 2 sene onu memnun edememişiz
Şimdi p.tesi elsalı dogum günü partisine harıl harıl calisiyorum
aynen öle kuzumDmek ki buyuyunce zaten istiyolar kucukken yapmaya gerek yokms aci tecrube olms sana kuzumama olsn onlsr mutlu olsnda
çok saol kuzumGunaydin kizlar
tugbaFB dogum gunu kutlu olsun kizinin
B Baharyagmuru35 canim Sabah 20 dk yuzme 15 dk pilates yaptim 80+30= 110 puan
Aksam da yapcam yine eklerim.
Teşekkür ederim. Mezuniyete de 2,5 kilom kaldı. Bu sabah 66.5 çıktım.aynen canım keşke hiç yaşanmasaydı
bizde sana başarılar diliyoruz, sanırım başka bi takıma geçiş yaptın takımını paylaşırsan bu hafta listeye not düşeriz
Evett p.tesi vaya artı çıktımçakılın güzel annesi nasıl gidiyor bakalım diyet spor
ben uzak kaldım bi süre burdan ama sende uzak kalmışın sanki
kuşlar kilo aldı diollar bana
Eşin çok iyi demiş ağzına sağlıkİste laf olsn diye soyluyolar ama bizde yer ediyo. Bnm kv bartunun huysuz oldugu bi donem esimle.bana siz uyutmayi beceremiyosunuzdr demistiesimde he her seyi bi sen biliyon demisti
Tatlı kız görüşemiyoruz ...Benim dun 700 gr cikan artinin 500gr gitmisodem olmus dun dikkat edince cabuk gitti yarina eksiye gecerim insallah
Tatlı kız görüşemiyoruz ...
sen 500 gr ı kaybetme hemen börek mantı göm 2şer porsiyon
Evet kuzum ya evdeyim iş güç kışlık hazirlik hafta sonuda piknikteydikTatlı kız görüşemiyoruz ...
sen 500 gr ı kaybetme hemen börek mantı göm 2şer porsiyon
Kolunu nasil incittinnaptınız kızlar tam anlamı ile bugun başlıyorum diyete .
dün eşimle biraz yürüdük ama onu listeye eklemeyecem yavaş tempolu oldu azcık.
hafta sonu kolumu incitmiştim bugün bayağı toparlaım sporuma da başlayacam özellikle kalori yakan sporlara yönelecem ekim kasım başı tedaviye başlamayı düşünüyorum o zamana ne kadar kilo verirsem kardır
konservelerimi yaptım bayramda 2 kilo yeşil fasulye de koydum difrize 3 4 yemeklik kabak sote de koydum . bir turşum kaldı . sen neler yaptın.Evet kuzum ya evdeyim iş güç kışlık hazirlik hafta sonuda piknikteydik
Sen neler yapiyorsun
evet ya yemek yapmaya oek alışık değilim hafta sonu bulaşık + yemek + banyo yıkama 7 8 saat sürdü birde toplama bulaşığı vardı ertesi güne tüm gece uyuyamadım ağrıdanKolunu nasil incittingecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?