Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ellerine saglik tatli kiz ben parca parca yaptim babamin bahçesi var oldukca poset poset topladi verdi domates birber patlican onlardan yaptim
Esim memlekete gitmisti oradan da kv.fasulye gondemis onu yaptim koydum.
Birde az bamya vardi.
Yine hafta sonu babamdan buyuk market poseti dolusu 1 poset biber 1 poset domates getirdim onlarda yapilacak bekliyor
5 6 kilo cok degil ha gayret yapabilirsin istersen takipde ederim seni kuzum menu paylaşirsan

Gunaydin kizlar
tugbaFB dogum gunu kutlu olsun kizinin
B Baharyagmuru35 canim Sabah 20 dk yuzme 15 dk pilates yaptim 80+30= 110 puan
Aksam da yapcam yine eklerim.
Cnm listeye puanları kendimiz ekliyoruz ben şimdi ekleyeyim bidahakine sen devam et . Son listeyi alıntılayıp ilk baştaki ve en sondaki QUOTE leri silip ekliyoruz

Sıkıntıymış gerçekten ne günlere kaldık Yarabbim

süper haberler ile geldim Kızzzlarrrrrr ben geldiiiiimmmm birazdan sayfaları okurum veeeee bu sabah itibari ile giden toplam kilom 14.300 oldu
Veeeee an itibari ile mezuniyet e yeten kiloya ulaştım ve hatta bugünden 100 grm altınada indim cumaya daha da iner diye düşünüyorum
75.8 den 61.5 a inmeyi başarmış bulunmaktym

öncelikle hoşgeldin canım
arkadaşların dediği gibi ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiysen kendini tanıtarak başlayabilirsin
Merhaba arkadaşlar ben duru 21 yaşındayım suan 70.0 kilodayım 55 kiloya düşmek istiyorum sabah güzel bi sekilde kahvaltımı ettim ve içebildiğim kadar su içiyorum

Merhaba arkadaşlar ben duru 21 yaşındayım suan 70.0 kilodayım 55 kiloya düşmek istiyorum sabah güzel bi sekilde kahvaltımı ettim ve içebildiğim kadar su içiyorum
memnun olduk duru bende tuğba :)
bugünü başladın olarak kabul ediyoruz o zaman
gün sonunda menülerimizi ilk sayfadaki topiğe yazıyoruz

Allah kurtarsın :) Yokluğu hissediliyor gerçekten.
Ayy bunu duymak ne güzel
Ben moduma göre ayarlıyorm müziklerimi. Bazen Shakira, Rihanna, bazen türkçe pop, hatta bazende slow. Müziğim o günki modumla doğru orantılı olarak değişiyor anlayacağın...
bende öyleyim modumla ve en çok sevdiğim beni hava ya sokanlar la yapıyorum spor yada dansı mı aynen bende en çok shakira,Rihanna bide jenifer lopez ve beyonce var favorilerim de tabi
Bir arkadaşım da çok ciddi fark ve fayda gördü söyledi çok düzenli kullandı ve 58 kiloya inene kadar çıkarmadı zaten boyuda uzun ve şuan 58-59 kilo çatlağında yok karnında onla düm düz olmuş şimdi beli açık kıyafetler filan giyiyor hep darısı başımıza sende de aynı etki olur inslh bizide bilgilendirirsen canm mezureylede farkı takip et ne kadar inceltici tiparlycak bakalm belki bizde alırız

Aramıza Hoş geldin canım
15 kilo gayet rahat verilebilecek rakam ve 55 hedef de muhteşem ❤ uyguladıgn bir diyet şekli varmı canım yoksa klasik tarz ve sağlıklı beslenme üzerinden mı gidiyorsun ? Spor yapıyormusun ?

İyi valla canım diyetle yaşama devam en son bikaç gün önce 60.7 çıktım 59u görünce rahatlıcam sende durum nasıl
Cok az kalmis insallah gorursun kuzum bende 65 de takiliyorum öyle 63 olayim yeter zaten 64 e yaklastim sayilir sonra gelsin 63
Cok sevindim tebrik ederim fistik

ay mezuniyetine ne giysem acaba
senin elbisen hazır mı piki

Benim karnım sezeryan sonrası bayağı sarktı. Onu toparlasın diye aldım esasen. Midemi de baskılıyor acıkmıyorum o da çok ilginç geldi bana. Ölçülerimi aylık yapacağım sonucunu paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…