- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.661
Ellerine saglik tatli kizTam olarak ondan bahsediyordum
konservelerimi yaptım bayramda 2 kilo yeşil fasulye de koydum difrize 3 4 yemeklik kabak sote de koydum . bir turşum kaldı . sen neler yaptın.
hafta sonuda yemekli misafirim vardı benim de kaldı 2 misafir çağırmam gereken .
onun dışında biraz iyetten soğudum 5 6 kilo vermem lazım adet olunca drye gidicem spora başlayacam tam anlamı ile hayırlısı artık
Sen neler yapiyorsun fistikSchonerDuft geçmiş olsun canım
inşallah yeni diyet programın hızlı düşüş sağlar
tugbaFB kaptanım şimdiden kutlu olsun fıstığın doğum günü
Rakamlar benimle oynuyor. 8. Takım olacaktıTeşekkür ederim. Mezuniyete de 2,5 kilom kaldı. Bu sabah 66.5 çıktım.
14. takım olacak sanırım. Kaptandan kesin haberi bekliyorum ama talebime beğeni atmış.Hayırlısı diyelim.
Cnm listeye puanları kendimiz ekliyoruz ben şimdi ekleyeyim bidahakine sen devam et . Son listeyi alıntılayıp ilk baştaki ve en sondaki QUOTE leri silip ekliyoruzGunaydin kizlar
tugbaFB dogum gunu kutlu olsun kizinin
B Baharyagmuru35 canim Sabah 20 dk yuzme 15 dk pilates yaptim 80+30= 110 puan
Aksam da yapcam yine eklerim.
Sıkıntıymış gerçekten ne günlere kaldık YarabbimSiyasi diye ban yemeyelim de devlet eliyle ogretmenin itibarsizlastirilmasi diyim kisaca. 12 sene onceki yazili kagitlarini buluyorum vay be ne zor soruyormusum nasil yapiyorlarmis diyorum simdi. Artik mudur odasina cagirip 'ogrenciye odevini yapmamissin demissin' diyor. Ne diyem hocam aferin yavrim her gun boyle yapma mi diyem. Bagirma yok cagirma yok ses yukseltme yok. Morali bozuluyormus pasalarin.
İyi valla canım diyetle yaşama devam en son bikaç gün önce 60.7 çıktım 59u görünce rahatlıcamSen neler yapiyorsun fistikkilon ne alemde
Tamam canim zaten aksam da yapcam toplu eklerimCnm listeye puanları kendimiz ekliyoruz ben şimdi ekleyeyim bidahakine sen devam et . Son listeyi alıntılayıp ilk baştaki ve en sondaki QUOTE leri silip ekliyoruz
öncelikle hoşgeldin canımNasıl katılıcam anlamadım yeni üyeyim
saol kuzumSchonerDuft geçmiş olsun canım
inşallah yeni diyet programın hızlı düşüş sağlar
tugbaFB kaptanım şimdiden kutlu olsun fıstığın doğum günü
Merhaba arkadaşlar ben duru 21 yaşındayım suan 70.0 kilodayım 55 kiloya düşmek istiyorum sabah güzel bi sekilde kahvaltımı ettim ve içebildiğim kadar su içiyorumöncelikle hoşgeldin canım
arkadaşların dediği gibi ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiysen kendini tanıtarak başlayabilirsin
memnun olduk duru bende tuğba :)Merhaba arkadaşlar ben duru 21 yaşındayım suan 70.0 kilodayım 55 kiloya düşmek istiyorum sabah güzel bi sekilde kahvaltımı ettim ve içebildiğim kadar su içiyorum
Allah kurtarsın :) Yokluğu hissediliyor gerçekten.
Ben moduma göre ayarlıyorm müziklerimi. Bazen Shakira, Rihanna, bazen türkçe pop, hatta bazende slow. Müziğim o günki modumla doğru orantılı olarak değişiyor anlayacağın...
Bir arkadaşım da çok ciddi fark ve fayda gördü söyledi çok düzenli kullandı ve 58 kiloya inene kadar çıkarmadı zaten boyuda uzun ve şuan 58-59 kilo çatlağında yok karnında onla düm düz olmuş şimdi beli açık kıyafetler filan giyiyor hepEvet inşallah cnm. Şuan da ünlü bir markanın korsesini kullanmaya başladım. Özellikle spor yaparken kullanıyorm. Karnım çok sarkmıştı sanki korse sonrası biraz toparladı gibi. Gelişmeleri ara ara paylaşırım.
Aramıza Hoş geldin canımMerhaba arkadaşlar ben duru 21 yaşındayım suan 70.0 kilodayım 55 kiloya düşmek istiyorum sabah güzel bi sekilde kahvaltımı ettim ve içebildiğim kadar su içiyorum
Cok az kalmisİyi valla canım diyetle yaşama devam en son bikaç gün önce 60.7 çıktım 59u görünce rahatlıcamsende durum nasıl
Cok sevindimsüper haberler ile geldim Kızzzlarrrrrr ben geldiiiiimmmm birazdan sayfaları okurum veeeee bu sabah itibari ile giden toplam kilom 14.300 oldu
Veeeee an itibari ile mezuniyet e yeten kiloya ulaştım ve hatta bugünden 100 grm altınada indimcumaya daha da iner diye düşünüyorum
75.8 den 61.5 a inmeyi başarmış bulunmaktym
ay mezuniyetine ne giysem acabaAramıza Hoş geldin canım
15 kilo gayet rahat verilebilecek rakam ve 55 hedef de muhteşem ❤ uyguladıgn bir diyet şekli varmı canım yoksa klasik tarz ve sağlıklı beslenme üzerinden mı gidiyorsun ? Spor yapıyormusun ?
Benim karnım sezeryan sonrası bayağı sarktı. Onu toparlasın diye aldım esasen. Midemi de baskılıyor acıkmıyorum o da çok ilginç geldi bana. Ölçülerimi aylık yapacağım sonucunu paylaşırımAyy bunu duymak ne güzel
bende öyleyim modumla ve en çok sevdiğim beni hava ya sokanlar la yapıyorum spor yada dansı mı aynen bende en çok shakira,Rihanna bide jenifer lopez ve beyonce var favorilerim de tabi
Bir arkadaşım da çok ciddi fark ve fayda gördü söyledi çok düzenli kullandı ve 58 kiloya inene kadar çıkarmadı zaten boyuda uzun ve şuan 58-59 kilo çatlağında yok karnında onla düm düz olmuş şimdi beli açık kıyafetler filan giyiyor hepdarısı başımıza sende de aynı etki olur inslh bizide bilgilendirirsen canm mezureylede farkı takip et ne kadar inceltici tiparlycak bakalm belki bizde alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?