- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #326.681
Canm listeyi yapman gruba destek ve yardm etmen çok güzel ❤ teşekkür ederiz ama bu şekilde zor ve karisik olur sadece spor yarisina dahil olmak isteyenlerin adını yazıp katılmak isteyen olursa ekleyerek gitmen pratik oldu böyle tek tek bilgi alıp alıp silmek ve söylemeyi unutanların listede kalmış olması vs. Karısı ve zor olmuş canm mesela direk26 Agustos Pazartesi - 1 Eylül Pazar Spor Listesi
Y yellow =
Kizilbodur =
@Cordelia_1605 =
@Nisibel=
@AcikYesil =
@Kedisever91 =
@Elifcig93 =
@aydingelini =
fantastikaaa =
@SuSKuNKuS =
@Balkupumm =
S sdctnsn =
@pandaseverkiz =
@yagmur_20 =
SchonerDuft =
tugbaFB =
B Baharyagmuru35
Kızlar ilk sayfada yazan puanlamayla spor puanlarınızı toplayip hesaplayıp hergün buraya ekleyebilirsiniz . Ya da ismi olmayan eklenmek isteyen etiketleyin beni eklerim .Listede olmak istemeyen alıntılayıp ismini silebilir ya da beni etiketleyin ben silerim .hafta bitince pazartesi günü puanlar hesaplanıp 1. 2. 3.seçilip sonuncuya ceza veriliyor .
Spor puanlarınızı en son hangi tablo paylasildiysa onu alıntılayıp ekleyin yoksa puanlama karışır,arada kaynayan puanlar olur birbirine girer liste kızlar . En son puan ekleyen üzerinden eklemeye devam yapalim
@Nisibel @aydingelini sizi çıkartayım mi ? Ona gore güncelleme yapacağım
Arkadaşımda tam öyle idi canm sezeryan doğum sonrası kilo verme sürecinde iken karın toparlansın sıkı olsun diye aldı toplamda diyetle 20 kilo verdi ve o 20 kiloyu verene kadar hep takmıştı oda çok faydası oldu diyorBenim karnım sezeryan sonrası bayağı sarktı. Onu toparlasın diye aldım esasen. Midemi de baskılıyor acıkmıyorum o da çok ilginç geldi bana. Ölçülerimi aylık yapacağım sonucunu paylaşırım
Canm bende şöyle düşünmüştüm 4 yaşından sonra arkadaşları olucak ve herşeyin farkında olucak ve belki anaokulu kreş gobi biseye gidiyo olucak ve kendi arkadaşları ile kutlarsa çok zevk alıp eğlencem yoksa katılıyorum özgüründe bence 7yaşinada gelse bir şey anlamaz çünki çocuklarla eğlence diil de büyüklerin günü varmış gibi bisey oluyor diğer türlüsü ondan 4-5 yaş sonrası önüm arkadaşları ile evleneceği şekilde yapmayı düşündüm ve geçen yıl öylede yaptm ama 1 yaş iken arkdaş çocuklu eğlence anlamaz doğum günü kutlaması olduğunun farkında da olmaz o yüzden 1 yaşında anlamıyor ken ailelerle hatıra kalacak şekilde kutlamak daha iyi olur ama büyük diil sadece eşimin ve benim ailem yani ikimizinde anne ve babamız ve kardeşlerimiz okadar böylece ilk doğum gününün anısı annane babanne dede dayı ve teyze ,amcası ile olmuş olur foto çekilirler ilerde ona bir anı kalır aile ici yenilir içilir görüşülmüş olur ufak bir süsleme hazırlıkda yeterli olur diye düşünüp o şekil yaptm ben canm güzel bir hatıra oldu ve şuan fotolara her zaman tekrar tekrar bakıp hoşuna gidiyor mutlu oluyor ❤ aile arası ufak hoş bir anı ve sadece iki aile arası olunca kimseyi çagrdn cagirmadin derdi de olmuyor bu şekilde tavsiye ederim ama tabi karar seçim seninBugün aynı konuyu arkadaşlarımla konuştum valla. İstiyordum büyük doğum günü yapayım ama yok istemiyorum artık. Evet hatırlamıcak, dünya insan gelicek herkesi doyurma telaşı. Onu çağırdın öbürünü çağırmazsan sıkıntı. O yüzden aile arasında minicik bi pasta yapar üfletiriz ona. Bitti gittisiz dr babası geldiğinde çekirdek aile kutlarsınız yeniden
Kolay gelsin canim4 kişi birden birakinca daha zorlaşmıştır
Simdiden dogum gunu kutlu olsun minigin
Elemanların gitmesi beni cidden çok yordu. Mesela diğer ortağın kızıda üniversite de okuyor onunda önümüzdeki ay sınavı var o bile yazın tadını çıkaramadı çalışmaktan. Sakin bir yer değil bana göre yol kenarındaki dinlenme tesisi gibi geliyor bir otobüs iniyor bir otobüs gidiyor gibi aslında cidden yemem o kadar çok arttıki yorgunluktan iştahımda açıldı gene de şişliğim gidince vücudumda yağlanmış bir görüntü olmadı 38 beden dün bol geliyordu üzerimde izne ayrıldığım hafta çok şişmiştim 42 beden sıkıyordu şimdi sağolsunlar tempoya alışınca vücudun ödemide gitti. Sağlıklı bir kilo vermeye dönmem lazım tabiki.ne kadar sıkıntı yaşıyorsunuz eleman konusundaen çokta sen yoruluyorsun sanırım
Olan oldu artık bidagakine öyle yaparım cnm doğru söylüyorsun zamanla ogrencez bu işleriCanm listeyi yapman gruba destek ve yardm etmen çok güzel ❤ teşekkür ederiz ama bu şekilde zor ve karisik olur sadece spor yarisina dahil olmak isteyenlerin adını yazıp katılmak isteyen olursa ekleyerek gitmen pratik oldu böyle tek tek bilgi alıp alıp silmek ve söylemeyi unutanların listede kalmış olması vs. Karısı ve zor olmuş canm mesela direk
kendini,çakılı,schoner,verona prontoyu direk listeye yazıp başka katılmak istediğini belirten varsa ekleyip gitseydin keşke canmama düşünüp uğraşmş emek vermişsin eline sağlik
Afiyet olsunEki Görüntüle 2302099 sağlıklı öğlen menüm ekmek ve çorbayı bitiremedim .
Çorba tavuklu tel sehriye corbasi
Yok cnm.sporum arttı yürüyüş puanlaması az olduğundan puan az oluyor ip atlama puanı çok ipi azalttım ondan puan azaldı ama spor çok arttı hem.spor salonuna gidiyorum hem de eşimle akşam yürüyüp koşuyorum en az 40 dk .B Baharyagmuru35 canım senin sporlar azaldı mı? Geçen okudum kalori hesabı yapman çok güzel acaba bazal metabolizman daha yavaş mı çalışıyor
Tesekkurler canimAfiyet olsun
Bende yorgunum ilk defa bugün evdeyim uzun bir süreden sonra evin tadını çıkarıyorum sürekli yatıp oturuyorumTesekkurler canimsen nasilsin
Cok az kalmisinsallah gorursun kuzum bende 65 de takiliyorum öyle 63 olayim yeter zaten 64 e yaklastim sayilir sonra gelsin 63
Cok sevindimtebrik ederim fistik
Gösterişli bir şeyler giy kızay mezuniyetine ne giysem acaba
senin elbisen hazır mı piki
1 2 kilo laf değil artık canım verilen kilolardan sonra onlarada püf dersin giderlerCok az kalmisinsallah gorursun kuzum bende 65 de takiliyorum öyle 63 olayim yeter zaten 64 e yaklastim sayilir sonra gelsin 63
Cok sevindimtebrik ederim fistik
Mutlu uyanan anne en sevdiğimdirBu gece oğluşuma su verdim. İçer içmez hemen uyudu. Öneren arkadaşlarıma çok tşk ediyorumKizilbodur melisa- S sdctnsn
blonde ambition hoşgeldin canım özlenildin ne kadar aktif yazmasamda müsait oldukça hep okumaya çalıştım. Kıskanılan biri olduğun için bence bunlar kaçınılmaz canım sarışın sibelcanımız bizim geleceğin taş bebeği
Hoş bulduk canımOlan oldu artık bidagakine öyle yaparım cnm doğru söylüyorsun zamanla ogrencez bu işlerihoşgeldin
İnş1 2 kilo laf değil artık canım verilen kilolardan sonra onlarada püf dersin giderler
Mutlu uyanan anne en sevdiğimdirher gece çok rahat geçer inşallah bundan snra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?