- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.221
Doğru bilgi sezilir akımı kalp benBende 2 düşünüyorum diyetisyen detoklarin ünden fazla yapılması metabolizma yı ters yönde etkiler demişti 2gün yapılmalı diyordu ondan riske girmeyelim
Kız benim çaki 2 yaşındaNazar etme ne olur buyut seninde olurbunu diyende 1 yasinda bebeli biri
Biz seninle ayniyiz demek. Benim de pazar gelmesi lazim ama pzt de gelebilir. Benim de aksamdan beri karnim agriyor.Sanki bu gece regle olacakmis gibi tüm akşam tatlı krizi ve sinirlilik vardı ve regle gelecek gibi kasık karın ağrısı da vardaha regleme 3 gün var ama niye bu gece gelecekmiş gibi böyle oldum
Sağol canım inşallah hep beraber kurtulucaz kilolardanHerkese günaydın,
Hepimize Yağların , kiloların gittiği, güzel elbise ve topukluların geri geldiği cumalar dilerim.Hayırlı cumalar...
Kilom 89.7 oran 0.66
Az verdim ama olsun. Bu hafta misafirim vardı. Bugün gidiyor. Haftaya daha iyi olacak inşallah. 3. Hafta spora başlayacağım.
Valla deliririm ozaman bende ac kaldığımiza mi yanalım veremedigimize mi ama yapanlar varmış grupta iyi sonuçlarda almışlar inşallah bizde iyi sonuçlar alirizO degilde simdi yapariz bi işe yaramazsa o fena yıkim olur yoksa ne var yapmays cnm ben ne sacma detokslar yaptm bekarken
Bi ara adini unuttum plastik gibi kokan bi bugday mi ne ondn yaptiydim da gide gide 500 gr gittiydi husraan
erken mi baslayacak kuzum belki ondandirSanki bu gece regle olacakmis gibi tüm akşam tatlı krizi ve sinirlilik vardı ve regle gelecek gibi kasık karın ağrısı da vardaha regleme 3 gün var ama niye bu gece gelecekmiş gibi böyle oldum
Olsun canim ilk haftalar oldugu icin daha fazla gibilirdi ama 600gr da iyidirHerkese günaydın,
Hepimize Yağların , kiloların gittiği, güzel elbise ve topukluların geri geldiği cumalar dilerim.Hayırlı cumalar...
Kilom 89.7 oran 0.66
Az verdim ama olsun. Bu hafta misafirim vardı. Bugün gidiyor. Haftaya daha iyi olacak inşallah. 3. Hafta spora başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?