Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar. Bu hafta kilomu 14. gruba bildiriyorum sanırım.
66,3.
Cnm buraya gelmişken sana sormak istiyorum. Dukan birası yapıp içiyorum demiştin sanki. Faydasını gördün mü?
[/QUOTE]
Evet çok faydasını gördüm. Tatildeyken de yaptım. Buu hafta gün aşırı 2 gün içtim.

Tecrübeyle sabit diyorsun. Tamam o zaman izin düşüncesini an itibariyle siliyorum kafamdan. Pet etmek yok yola devam

Cnm buraya gelmişken sana sormak istiyorum. Dukan birası yapıp içiyorum demiştin sanki. Faydasını gördün mü?
Evet çok faydasını gördüm. Tatildeyken de yaptım. Buu hafta gün aşırı 2 gün içtim.
[/QUOTE]
Bende yaptım içiyorum 15 gün devam etmek gerekiyormuş edeceğim. 15 günüm bitsin sonucu paylaşırım.

MİNİK ADAYLARIMIZ
637. Etap

Cordelia_1605 ( 90.3/89.7/0.6/%0.66)

Nilsibel (68.4/67.4/1/%1.46)
AcikYesil (77.7///%)
Kedisever91(67.5/66.2/1.3/%193)
Elifcig93 (71.1///%)

aydingelini (79.7/79.9/+0.2/%-0.25)
fantastikaaa(93.1/92.5/0.6/%0.64)
SuSKuNKuS (66.9///%)

Balkupumm (69.2///%)
sdctnsn (77.7/76.4/1.3/%1.67)
pandaseverkiz
(81,20/// %) gecen cuma bildirimde bulunmadi.
yagmur_20(68.5///%)
SchonerDuft
(69.9///%)
htc71
(65.3/64.5/0.8/%1.23)
tgb1907
(///%)
mavi95
(74.4///%)

Son düzenleme:
Simdiye kadar listeye cok katkin oldu 2 3 hafta sabit yada az vermis olsan da dert etme arti cikmiyorsun ama eskisi gibi olmak da yine senin elinde toparlan hadi fıstık

Canım ben de 12 kilo verdikten sonra izine ayrılayım dedim geri dönemedim. Kilo aldım veremeyince dönemedim daha çok kilo aldım. Farklı yöntemler rutinin dışında yapabileceğin herşey etkili olur bence.

evt canm aynı imişiz beraber regle olucaz ❤ kiloyuda aynı vermişiz 1er kilo gitti maşallah bize bu haftalar senin hızlı gidişin devam eder canm merak etme 65 ı çabucak göreceksin vücut duraklamaya geçene kadar istikrarlı git bòyle bozma ki hemen 65ler de gelsin ❤

Canm haftaya detoks ile çok güzel kilo düşüşü olacak ve detoks sayesinde vücudun tekrar harekete geçip kilo vermeye başlayacak hiç üzülme ❤

Şimdi taze kanlar geldi takıma. Yakında ortalamamız da toparlanır baya. Hep beraber asılınca birinci bile olabilirizz. Şimdi listenin yarısı son kilolarınn veriyor zaten onlardan az gitmesi normal
Haftaya listenin tamamı detoks yapacak ondan haftaya kesin birinci olacağız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…