- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.261
Cnm buraya gelmişken sana sormak istiyorum. Dukan birası yapıp içiyorum demiştin sanki. Faydasını gördün mü?Günaydın kızlar. Bu hafta kilomu 14. gruba bildiriyorum sanırım.
66,3.
Tecrübeyle sabit diyorsun. Tamam o zaman izin düşüncesini an itibariyle siliyorum kafamdan. Pet etmek yok yola devamCanim iste o korku , sorumluluk iyi bisey bana kalirsa. Sen azmettiginde kilo veriosun , @Mavi95 veyablonde ambition in durumu farkli. Izinde salabilirsin benim gibi. Ben de izne ayrildigimda ev fln kuruodum, sonra baska sikintilarim oldu. Nasil oldu bilmiyorum goz acio kapayincaya kadar 7 kilo aldim Emegine yazik tekrar basa donme. Haftaya detoksta herkes en Az 1 kilo verir, yenilerfen listeye girenler olur. Takim ucar
Evet çok faydasını gördüm. Tatildeyken de yaptım. Buu hafta gün aşırı 2 gün içtim.Cnm buraya gelmişken sana sormak istiyorum. Dukan birası yapıp içiyorum demiştin sanki. Faydasını gördün mü?
Listeyi getireyim sen gormemissin canim sayfa arasinda kalmisGunaydinlar.Kilolarimizi nereye yazıyorduk kimse yazmamış mi ben mi bulamadim
TeşekkürlerListeyi getireyim sen gormemissin canim sayfa arasinda kalmis
Simdiye kadar listeye cok katkin oldu 2 3 hafta sabit yada az vermis olsan da dert etme arti cikmiyorsun ama eskisi gibi olmak da yine senin elinde toparlan hadi fıstıkEvet izinde genelde daha çok kilo alınıyormuş.bilemedim ben de ne yapayım. Bu hafta detoks yapıcaz gerçi mutlaka ekşi görürüm. O iyi hissettirir tam gaz devam ederim diye umut ediyorum o halde bir de listede olmak gerçekten stresli. Birkaç haftadır cuma günlerinden korkar oldum. Tartılmak dahi gelmiyor içimden.
Canım ben de 12 kilo verdikten sonra izine ayrılayım dedim geri dönemedim. Kilo aldım veremeyince dönemedim daha çok kilo aldım. Farklı yöntemler rutinin dışında yapabileceğin herşey etkili olur bence.Evet izinde genelde daha çok kilo alınıyormuş.bilemedim ben de ne yapayım. Bu hafta detoks yapıcaz gerçi mutlaka ekşi görürüm. O iyi hissettirir tam gaz devam ederim diye umut ediyorum o halde bir de listede olmak gerçekten stresli. Birkaç haftadır cuma günlerinden korkar oldum. Tartılmak dahi gelmiyor içimden.
Gayet guzel daha ne olsunTeşekkürler66.2 oldum. Yalnız reglin ikinci günü ve sisligim var. Züğürt tesellisi demezseniz 66.2 1,8 kilo gitti başlangıçtan beri
Çok az yedim ama ben bı iki kilo bekliyorum da olmadıGayet guzel daha ne olsunbu hafta 1.3 kg gitmiş
Biz seninle ayniyiz demek. Benim de pazar gelmesi lazim ama pzt de gelebilir. Benim de aksamdan beri karnim agriyor.
67.4
68.4-67.4=1
1×100=100
100÷68.4=1.46
%1.46 zayiflamisim. Dogru hesapladim insallah.
Nasil oldu ben de anlamadim. Sanirim surekli pasta borek yerken bir anda biraktigim icin. 65 olayim da ondan sonra varsin dursun. 66.5 ile hamile kalmistim. Sanirim senesinde eski kiloma ulascam.
Canım 1.3 muhteşemÇok az yedim ama ben bı iki kilo bekliyorum da olmadıinşallah vermeye devam ederim
Çok teşekkürlerCanım 1.3 muhteşemtebrik ederim seni
Canm haftaya detoks ile çok güzel kilo düşüşü olacak ve detoks sayesinde vücudun tekrar harekete geçip kilo vermeye başlayacak hiç üzülme ❤**14.Takım 637.Etap***
kaptinn(56.4///%)
antiaging (67.5/66,3/1,2/%1,7)
cakilinannesi (72.2/72.1/0.1/%0.14)
Dlrykc (54.0/53.9/0.1/%0.18)
yellow girl (61.8///%)
Verano_porteno (60.1/60/0.1/%0.16)
14. Takım ortalaması :
Kızlar günaydın sadece 100gr cık gitti.haftaya 2 ayım doluyor sanırım. Eğer önümzdeki hafta da kilo veremezsem izine ayrılmak istiyorum. Takımı etkilediğim için üzgünüm. P.tesi 73.5du sanırım refşim hala devaö ediyor
Haftaya listenin tamamı detoks yapacak ondan haftaya kesin birinci olacağız kızlarŞimdi taze kanlar geldi takıma. Yakında ortalamamız da toparlanır baya. Hep beraber asılınca birinci bile olabilirizz. Şimdi listenin yarısı son kilolarınn veriyor zaten onlardan az gitmesi normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?