Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yogurdu ayran olarak tuketebiliyo muyuz oekii bide falza gelirse yemesek olur mu

Yogurdu ayran olarak tuketebiliyo muyuz oekii bide falza gelirse yemesek olur mu
Fazla gelirse derken sana yazdgn birinde aksaka patates bile vermeden tek yogurt demis sabaha tek parates demis .diğeri 1er patates demis zaten yani orta boy olan 100grmlk olan patatesten bahseiyor ve sabah bir adet yemek mi fazla gelecek ozaman yarım patates ye sorun olmaz canm ayranı tuzsuz içiyorsan ve òğün saatinde içeceksen sorun diil tuz atarsan hiç etki görmezsin artı bile çıkarsın tuz atmamak en önemli konu birde ara òğün yasak arada ayran içemezsin yani ve mesela patatesin yanında bir çatal dahi peynir bile yiyemezsin birebir yapmak gerekiyor
D Dlrykc yoğurt patates yapacakmış oda bilgi versin onun izlediği videoda ki yoğurt patates nasl ?

Ay ne bilim cok gibi geldi

Ay ne bilim cok gibi geldi
Sabah ufak tek bir tane patatesin ustune yoğurt ekleyip yemek mi çok geldi sen aç mı geziyorsun kuzu benimkini yap ozman patates doyurucu sana madem fazla geliyor benim gibi yoğurt hurma yap çok etkili 1kase yoğurda hurma katip yiyorsun 3öğün başka bisi yenmiyor ben onu yapicam çokta lezzetli tarçında serpiyosun tatlı yiyorsun gibi tadı

Ben hurma sevmiyorm kuzu ya dogum yaklastiginda bile yemedim yani herkes ye ye dediydi de. Keske yeseymisim gerci o ayri

kaptinn canım benim izlediğim diyet şöyleydi
1. Gün sabah 1 patates 1 şu bardağı yoğurt
Öğlen 2 patates 1 bardak yoğurt
Akşam 2 bardak yoğurt
2. Gün
Sabah 1 bardak yoğurt
Öğlen 2 patates 1 bardak yoğurt
Akşam 1 patates 1 bardak yoğurt
3. Gün devam edersen
Sabah 1 patates
Oglen 1 patates 1 bardak yoğurt
Aksam 1 bardak yoğurt
Tuz asla kullanmıyorsun çay kahve şekersiz olmak şartıyla içebilirsin günde en az 2 litre içebilirsen daha fazla şu tuketiyorsun

Dinlenmiş olursun cnm iyi olmuş bence
Ikna ettim gittik ama eşim çok yoruldu yürüyüş bandını kapatmadan bianda yürümeyi bıraktı basi donmuş yere çakıldı elleriyle yeri tuttu da birşey olmadı Allah tan . 5 dk ısındık eliptikle . 15 dk ağırlık yapıp ben 500 ip atladım sonrada normalde 35 dk yuriycektik çok sıcaktı esimde kötü olunca 16 dk filan yürüdük ben aralarda kostum

Bana da nedense az gibi geliyor
Canm bence de tabiki çok az zaten coğu öğün tek yoğurt ve sen bakma kaptin öyle diyor ama normal de ekmeksiz doymuyor bi tabak yoğurt ile nasl doyacak 1.gün çok açım diyecek kesin listeyi yanlış filan okuyor olmalı yada yemeden hayal edemedi galiba

Olabilir canım bencede hayal edemedi o zaten bu kadar az yesek tığ gibi olurduk şimdiye ahh ahh

Sagol canim , insallah yapabilirim aralarda kahve fln icebiliyo muyuz peki

Ahahahjajaj beni cok iyi tanimisssin sen patates patates diye okuyunca cok gibi gozuktu ben gidip 3 5 kilo patates alayim bide süt alayim yogurt mayalarim bekle beni 54

Kabak detoksunds kahvaltı 3 haşlanmış yumurta 1 kk peynir Ara öğün çay kahve ceviz meyve izin var diyor bi diyetisyen doğru mu
3 yumurta cok gibi ama yapan biri varsa bilgi verir kuzum esin rahatsizlanmis sanirim cok gecmis olsun tansiyonu mu dustu acaba sicaktan

26 Agustos Pazartesi - 1 Eylül Pazar Spor Listesi

@cakilinannesi =
SchonerDuft =
@tgb1907 =300+
B Baharyagmuru35 =395+462+489+295
Verano_porteno =345+110+150

5 dk.eliptik 20 puan
5 dk koşu 20.puan
700 ip atlama 140 puan
30.dk.normal.yurume 30 puan
30 dk aletli bölgesel 60 puan
10 dk tempolu yürüyüş 25 puan
Toplam 295

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…