- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.241
Günaydın kızlar. Bu hafta kilomu 14. gruba bildiriyorum sanırım.**14.Takım 637.Etap***
kaptinn(56.4///%)
antiaging (67.5/66,3/1,2/%1,7)
cakilinannesi (72.2///%)
Dlrykc (54.0///%)
yellow girl (61.8///%)
Verano_porteno (60.1/60/0.1/%0.16)
14. Takım ortalaması :
Baktim kurallara gectigi takimda not dusulecek yaziyordu ama yanlislik olmasin tekrar bakariz fistikhtc71 sizde not dusceksiniz kuzum su takima gecis yapti diye o yuddn buraya da bildirmeis gerekiyodu
Cok guzel vermissin canim tebriklerSporu yopun yaptım bu hafta ayrıca şaşırtma dşyeti de etkili oldu sanırım.
Başarılar diliyorum.
Kocaları pistten alalım diye anons geçiliyormuşsen onun adina bildirim yap burda sonra kazen gelip basmasin buralari kocalar ve cocuklar disari diyip
Canim bence izne ayrilma, neden izne ayrilmayi dusunuyorsun ki? Ben ocak gibi bizim takimdan izne ayrilmistim. 7 kilo alarak Geri dondum. Hala daha biraktigim kiloya ulasamadim. ( 58.5) Takimi etkilemek kotu ama senin sayende Az yukselmedi ortalamamiz. Sorumluluk hissi bile bence cok motive edici. Mesela bugun cuma olmasaydi, Ben dun o kadar kasmazdim**14.Takım 637.Etap***
kaptinn(56.4///%)
cakilinannesi (72.2/72.1/0.1/%0.14)
Dlrykc (54.0/53.9/0.1/%0.18)
yellow girl (61.8///%)
14. Takım ortalaması :
Kızlar günaydın sadece 100gr cık gitti.haftaya 2 ayım doluyor sanırım. Eğer önümzdeki hafta da kilo veremezsem izine ayrılmak istiyorum. Takımı etkilediğim için üzgünüm. P.tesi 73.5du sanırım refşim hala devaö ediyor
Evet izinde genelde daha çok kilo alınıyormuş.Canim bence izne ayrilma, neden izne ayrilmayi dusunuyorsun ki? Ben ocak gibi bizim takimdan izne ayrilmistim. 7 kilo alarak Geri dondum. Hala daha biraktigim kiloya ulasamadim. ( 58.5) Takimi etkilemek kotu ama senin sayende Az yukselmedi ortalamamiz. Sorumluluk hissi bile bence cok motive edici. Mesela bugun cuma olmasaydi, Ben dun o kadar kasmazdim
Yok kuzum diğer grup not düşüyormuş biz dusmuyoruzhtc71 sizde not dusceksiniz kuzum su takima gecis yapti diye o yuddn buraya da bildirmeis gerekiyodu
Günaydın kızlar. Bu hafta kilomu 14. gruba bildiriyorum sanırım.**14.Takım 637.Etap***
kaptinn(56.4///%)
cakilinannesi (72.2///%)
Dlrykc (54.0///%)
yellow girl (61.8///%)
14. Takım ortalaması :
Diger gruba bildireceksin canimGünaydın kızlar. Bu hafta kilomu 14. gruba bildiriyorum sanırım.
66,3.
Canim iste o korku , sorumluluk iyi bisey bana kalirsa. Sen azmettiginde kilo veriosun , B Baharyagmuru35 veyaEvet izinde genelde daha çok kilo alınıyormuş.bilemedim ben de ne yapayım. Bu hafta detoks yapıcaz gerçi mutlaka ekşi görürüm. O iyi hissettirir tam gaz devam ederim diye umut ediyorum o halde bir de listede olmak gerçekten stresli. Birkaç haftadır cuma günlerinden korkar oldum. Tartılmak dahi gelmiyor içimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?